8 augustus voetbalshirt voor mijn zoon…
8 augustus voetbalshirt voor mijn zoon besteld. Nooit geleverd. BESTEL HIER NOOIT
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
4 sept. een shirtje besteld. In de veronderstelling dat deze echt was. Bleek een nepperd. Dus wilden we retourneren. 19 sept. heb ik gemaild naar service @footw.nl
Ook nog het retourformulier op footw. nl/account/return ingevuld.
23 sept. nogmaals gemaild en retourformulier ingevuld.
10 okt. nogmaals retourformulier ingevuld.
Steeds geen reactie.
Mijn zoon had hiervoor gespaard en is nu zijn geld kwijt. Ik vind dit dieptriest dat footw.nl nog steeds niet heeft gemaild of gebeld.
BESTEL HIER NIET!
Ik heb een veel te klein shirt voor onze zoon binnen gekregen en ook nog ZONDER broekje. Ik krijg geen contact met deze gasten. Heb ze al 3x een mail gestuurd dat ik mijn geld terug wil en dat ik een broekje mis bij mijn bestelling. Slechte service!! Bestel hier dus nooit wat grrrrr!!
Ik had er een hart hoofd in ik het een shirt van ajax besteld en betaald en daarna pas de reviews gelezen tot vandaag plots staat dhl aan de deur met het ajax shirt gewoon perfect het origineel uit shirt ber heel blij mee
Bestelling niet compleet
Geen reactie via mail
Eens maar nooit meer
Zelfs geen track and trace
Doen zich goed voor maar weggegooid geld
Voetbalshirt besteld. Is nooit geleverd, geen reactie op mail. Lijkt te mooi om waar te zijn is het dus ook.
Besteld gedaan. Eerste keer ging goed, de 2e keer duurde lang maar toch aangekomen alleen niet compleet en verkeerde maat ontvangen.
Email gestuurd maar geen reactie terug. Op de website staat geen telefoonnummer alleen email. Ik ben scht teleurgesteld. Ik hoop dat jullie mij email lezen en graag met een oplossing mee komen.
Na bestelling duurt het lang om te binnen te krijgen. De maten kloppen voor geen meter en de shirts lijken niet op de gepresenteerde shirts op de site. Het is allemaal geprint dus geen logo erop, duidelijke fakes.
Herschreven review
Was 1 ster maar na ontvangst van het product het aantal sterren verhoogd.
Op 6 augustus een N.E.C.-shirt besteld.
Totaal geen bericht of iets gehad, ook geen update wanneer ik het ordernummer op hun site check.
Ontvang ik op 3 september alsnog het shirt.
(Daar ben ik dus wel blij mee)
Qlty is redelijk oke.
Het shirt is wel van voetbalshirt-stof en ziet er best wel oke uit voor een namaak. (verwacht hier niet de originele shirts van de voetbalclubs, maar dat weet je eigenlijk al gezien de prijzen)
Er mist wel een detail op het shirt dat ik ontving (jaartal in de nek)
Mijn vermoeden is dat na het plaatsen van de bestelling, het shirt daadwerkelijk nog geprint moet worden.
Vandaar dat het 4+ weken kan duren voordat je het ontvangt.
De foto's die tonen op hun site voor de eredivisie zijn afgehaald van de originele fanshop/merchandise-sites (N.E.C. Feyenoord en PSV gecheckt)
Ik twijfel over het plaatsen van een volgende bestelling
Broekje en een shirt bestelt... dit duurt lang voordat we het binnen hebben en GEEN BROEKJE D ERBIJ. daarover een mail geschreven of het nog lang ging duren... hier geen mail terug over gehad. IK ZELF ZAG HET NET TELAAT. MAAR JE BETAALD AAN HONGKONG ...NOG IETS. DUS CHINEES
Bewust een goedkoop artikel besteld, want het leek toch al te mooi om waar te zijn. En ja hoor, dat bleek ook zo! Voor de vorm nog een mail gestuurd, maar zoals verwacht: geen enkele reactie. SCAM, SCAM, SCAM!!!
Had voetbalshirts besteld via deze site. Pas op zijn dropshippers! Shirts kwamen na 4 weken binnen zijn nep en van het oude seizoen. Reageren niet op mails. Betaling ging op naam van een bedrijf in HongKong.
Pas op, met deze website, je kan totaal geen contact krijgen. Op emails reageren ze niet en geen kvk of telefoonnummer. Er staat wel footw.nl, maar ze opereren vanuit Hongkong. Pas op met deze site, ook de site helpq os van deze organisatie
Helaas, geen tracking nr ontvangen. Maar na bestelling wel een bevestigingsmail, en later dat het verpakt ging worden.
Ik was sceptsich omdat ik met mijn stomme kop de reviews niet had opgezocht.
Na de bestelling een paar dagen later kwam ik op internet niet al te beste verhalen tegen. Shirt broek combinatie niet goed, verkeerd team, naam niet goed op shirt, of soms helemaal niks.
Dus was ik echt bang dat dit niet goed kwam of dat ik misschien opgelicht was.
Zeker omdat er na de beloofde 8 dagen van verpakken geen tracking nummer kwam.
Maar na 2 weken (ik schat een 3 weken verder na bestelling) vakantie kwam ik terug en lag er een pakketje in de kliko.
Exact de juiste bestelling.
Feyenoordtenu kind tenu (thuis shirt en broek, nieuwe uitgave 2025/2026) , ook voor mijzelf een shirt.
alles klopte...labels van Castore eraan. Het lijkt gewoon allemaal echt te kloppen. maat was perfect.