Trygt og godt sted at lease bil. Har leaset to biler gennem Formula Leasing. Kevin var en rigtigt god sparringspartner og hjalp med importen af den første bil. Den anden købte jeg direkte fra Formula... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Faire Preisverhandlung und rasche und sichere Auslieferung inklusive TÜV nach Deutschland. Sehr freundlicher und kompetenter Verkäufer Michael Bjerrekaer, der bis zum Abschluss äußerst bemüht blieb.
This was terrible . I don’t know how about other customers but I don’t get Luck in this company . 6 days communication on email and no result. The agent creates difficulties, doesn't want to expo... Toon meer
Hjulpet godt på vej af Michael Bjerrekær, har vi kun haft gode og positive oplevelser hos Formula Leasing. Bilerne bliver leveret til den aftalte dato, de er klargjort af deres omhyggelige klargørin... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Contactgegevens
Lundtoftegårdsvej 10, 2800, Kgs. Lyngby, Denemarken
- info@formulaauto.dk
- formula-leasing.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Fantastisk service og rådgivning
Fantastisk service og rådgivning, Michael Bjerrekær er unik rådgiver.
En super oplevelse fra start af…
En super oplevelse fra start af dialogen til leveringen af bilen, meget professionel service af Michael Bjerrekær, der havde hånd om hele set uppet og med stor indsigt i markedet.
Kan kun give de bedste anbefalinger af Michael og Formular leasing.
Klar anbefaling af Formula Leasing
Alt i alt en super oplevelse. Fra første kontakt har der bare være styr på det og alt fuldstændig gennemsigtigt. Anbefaler alle jeg kender, der leaser, at tage fat i Formula.
Jeg har brugt Formula Leasing i en sæson, herunder stilstand, opbevaring, klargøring og plader på. Der har ikke været en finger at sætte nogen steder. 10/10.
Lynhurtig kommunikation, og hurtige til handling.
Lynhurtig kommunikation, og hurtige til handling når du har fundet en bil du vile have, i mit tilfælde en demo BMW X5 45e fra tyskland.
Fejlfri klargøring og præsentation af bilen når man modtager den, og så gør det jo ikke noget at Formula huset er som at gå ind i et bil museum når man er på besøg :)
Seriøs og professionel oplevelse
Super professionel oplevelse lige fra første henvendelse til køb af gammel bil og ikke mindst udlevering af ny.
Michael tog imod og lyttede. Virkelig behagelig samtale og præsentation med seriøs opfølgning og det helt elegante lille “skub” for at finde den helt rigtige løsning.
Helt igennem 5-stjernet oplevelse!
Detalje orienteret og altid engageret
Detalje orienteret og altid engageret. Det var en sand fornøjelse at handle med Formula Leasing.
Mange tak til Michael Bjerrekær for en fantastisk oplevelse.
Helt fantastisk service og utrolig…
Helt fantastisk service og utrolig professionelle!
Jeg talte med Michael Bjerrekær i godt og vel 6 måneder om at finde den helt rigtige bil til lige præcis mine behov, og på trods af alle mine forespørgsler var Michael utrolig tålmodig og super venlig!
Og vi endte med at finde den helt rigtige! Tusind tak til Formula og Michael for den store hjælp.
Vi ses snart igen!
Formula Auto is world-class
It's such a pleasure to acquire a vehicle from the folks at Formula Auto. The customer experience is fantastic from beginning to end; browsing, test driving, choosing, leasing, delivery and after sales service are world-class. Special shout outs to Michael Bjerrekær (sales), Rasmus Bugge (sales) and Jakob Engsbye (service) whom have done a terrific job.
Ny Mercedes
Jeg havde i dag den gode oplevelse at få overdraget min nye bil hos Formula. en stor tak til Michael Bjerrekær for venlig og professionel behandling gennem hele forløbet.
mvh. Thomas Lund
God service og aftaler der holder
Bilerne bliver leveret til den aftalte dato, de er klargjort af deres omhyggelige klargørings team og så er der altid en fuld tank brændstof på, så der ikke skal spekuleres over det når man kører derfra.
God service og aftaler der holder, hvad de lover.
Som altid en super professionel og…
Som altid en super professionel og seriøs behandling fra Michael Bjerrekær's side, kan varmt anbefales.
Super service og man er altid…
Super service og man er altid velkommen. Det sætter jeg stor pris på og kan kun anbefale det til andre.

Antwoord van Formula Leasing AS
Vælger dem også Formula næste gang
Som sædvanligt går alt nemt og smertefrit - professionelt og til den "rigtige pris" - Formula og deres dygtige rådgivere kan varmt anbefales :)

Antwoord van Formula Leasing AS
Fantisk Service! DK flotteste bilhus! Fede events!
Gode oplevelse!! Har leaset flere biler igennem Formula Leasing. Fantastisk service, meget fleksibel. Kan kun give min varmeste anbefaling til Formula Leasing.
Kan kun anbefales.
Har efterhånden leaset flere biler hos Formula Leasing. Alle hos Michael Bjerrekær, meget kompetent og behagelig. Alle aftaler overholdt, enkelt koncept hvor kasko forsikring også er inklusiv i aftalen.

Rigtig fin service
Rigtig fin service, god og hurtig kommunikation fra Andreas Randrup. Prisen på tilbuddet var også rigtig god, sammenlignet med de andre jeg fik.
Kan anbefales.
Yderligere bliver bilerne checket og kontrolleret hos den udenlandske forhandler. Også et plus.