Dit bedrijf is super betrokken naar hun studenten toe! Ze checken altijd of er iemand een probleem heeft en proberen altijd zo snel mogelijk erop te reageren met constructieve feedback. Door de Q&A's,... Toon meer
Ik zit al tijdje bij de de community, maar door persoonlijke omstandigheden moest ik alles ff stilleggen. Nu ik alles op een rijtje heb ga ik weer mee beginnen. Alles staat in de cursus alle s... Toon meer
Stefan en zijn team doen er alles aan om je verder te helpen in je zoektocht naar meer kennis, ook blijven ze verder bouwen en voegen consistent nieuwe content toe die voor heel wat ondernemers rel... Toon meer
Wellicht klinkt het allemaal wat overdreven maar dit programma heeft mij als persoon veranderd en mij uppertunities aangeboden die ik nooit had willen afslaan. Stefan en het team zijn mensen die... Toon meer
We zijn een educatiebedrijf waar we mensen helpen om een online bedrijf te starten en te groeien met onze programma's.
Hengelo, Nederland
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Ik en mijn zus doen dit nu al bijna een jaartje en het is voor ons echt een grote motivatie geweest om iets voor onszelf te startte. We worden heel goed begeleid en geholpen. Voor iedereen die iets wil ondernemen zou ik dit zeer zeker aanraden.

Antwoord van For Your Success
In de afgelopen jaren heb ik verschillende cursussen gekocht en doorlopen.
Steeds weer lukte het mij niet om echt door te breken en succes te behalen.
een half jaar geleden. Kwam ik Stefan tegen via een advertentei op youtube. Zijn aanbod (een gratis cursus van een week). In deze week had ik ook direct een cal met Barbara. Super leuk gesprek waarin we echt dieper zijn gaan kijken wat nou mijn echte motivatie is om succes te behalen.
Naar deze week kon ik eigenlijk al beginnen met een SMMA. Maar ik de behoefte om meer te leren. Uiteindelijk kocht ik het programma (agency blueprint).
Dit veranderede oprecht mijn leven. Waarschijnlijk klinkt het heel erg dramatisch. Maar deze cursus bied alles. Ik ben er ook achter gekomen door de hele week van mindset waarom ik niet slaagde hiervoor. Mijn mindset was ronduit slecht.
Ik heb nog niet eerder een cursus gezien waar zoveel informatie in verwerkt is. Ook de 3 Q&A's per week zijn super waardevol. Soms blijven ze wel 3 uur lang al onze vragen beantwoorden. We hebben een online omgeving waar je elke dag vragen kan stellen en worden binnen 24 uur beantwoord!
Als je klaar bent met het leven wat je momenteel leeft en echt iets van jouw leven wilt maken.
Raad ik jouw aan om te investeren in deze cursus!
Stop niet blijf doorgaan en jij zal succes behalen.💯💯

Antwoord van For Your Success
Ik kwam in contact met Stefan via een jongen die al de cursus van Stefan volgde. Toen die jongen mij vertelde wat er beter was aan de cursus van Stefan dan die van de andere cursus verkopers heeft het ook niet lang geduurd voordat ik contact zocht met Stefan. We hebben toen tijdje super goed contact gehad via Messenger (hierin heeft hij nooit gevraagd of ik zijn cursus wilde kopen of iets dergelijks) maar heeft hij me wel veel geholpen met vragen die ik had over mijn business, meestal had ik binnen een dag al reactie!! En na een tijdje toen ik in de Facebook groep zat zag ik een bericht voorbij komen waarin stond dat Stefan opzoek was naar mensen die graag zijn business naar een hoger level wilde tillen met ECHTE PERSOONLIJK HULP. Omdat Stefan via Messenger mij super veel geholpen heeft dacht ik dan moet het traject nog beter zijn en dat was het ook. Zoals de titel al zegt beter cursus dan dit ga je niet vinden!!!!

Antwoord van For Your Success
Via het persoonlijke YouTube account van Stefan kwam ik in aanmerking met de cursus Stefan, en vrij snel daarna in contact gekomen met Stefan zelf. Na een goed gesprek hebben gehad Stefan de cursus aangeschaft.
De cursus zelf zit goed in elkaar en is mooi opgebouwd. Van A tot Z word je meegenomen in het proces, begeleid en is er een actieve community die je wilt helpen als je vragen hebt. Wel moet ik zeggen dat het programma niet voor iedereen is weggelegd. De video's zijn lang en je moet consistent de actiestappen uitvoeren die Stefan je voorlegt in de video's. Dit vraagt veel discipline van je.
Maar mocht je dat hebben, dan zit je goed.

Antwoord van For Your Success
Deze heren van For Your Success zijn echt waanzinnig.
Wat bedoel ik daarmee? Nou.. deze heren gaan letterlijk voor je door het vuur.
3 keer per week is er een Q&A het maakt niet uit hoe veel vragen je hebt, ze gaan pas naar de volgende als al je vragen zijn beantwoord.
Het maakt echt niet uit hoe lang de Q&A daarvoor moet duren al is het 4 a 5 uur. Ze gaan door tot alle vragen van iedereen in de sessie zijn beantwoord.
Naast de Q&A's is de cursus een opleiding waar je u tegen zegt.
Alles word op de punt na uitgelegd.
Je krijgt overal cheatsheets voor waar je alles rustig kunt terug lezen.
Daarnaast krijg je ook een zeer hechte community waar ups en downs worden besproken.
Ik heb echt veel gehad aan de community omdat iedereen je steunt in goede maar ook in slechte tijden.
Het is mijn 2e familie geworden.
Geen haar op mijn hoofd heeft er spijt van om hun cursus aan te schaffen.
Twijfel je nog?
Hoe kun je nog twijfelen met zoveel goede reviews?
Naar mijn mening is het echt een no brainer om te joinen.

Antwoord van For Your Success
Ik ben een tijdje terug geleden begonnen met de cursussen. Vanaf het begin kreeg ik een hele motivatie boost en ik voelde dat deze cursussen mijn mindset en mijn bedrijf echt gingen helpen. Ik ben blij dat ik bij de groep gejoined bent, want zon informatie wat Stefan geeft in de cursussen vind je nergens! Ieder persoon heeft dit nodig in zijn of haar leven. Barbara is ook een aardig en behulpzaam persoon. Beide namelijk, staan ze ook altijd voor je klaar! ❤️

Antwoord van For Your Success
Ik begon de cursussen in mei en had meteen een kleine coachingsessie met barbra
De video's leggen goed uit wat je kunt verwachten en dat je ook hard moet werken om de gewenste resultaten te behalen
Ik heb veel waarde kunnen halen uit de wekelijkse Q&A's omdat ik live kan zien waar andere bureau-eigenaren zich mee bezig houden en hoe zij hun problemen aanpakken

Antwoord van For Your Success
Ik heb de cursus sinds Juli, en ik ben zeer tevreden cursist! Het proces wordt in detail uitgelegd, en is dus prima te volgen voor diegene die nog geen ervaring hebben. Je merkt dat er ontzettend veel moeite, tijd en kennis is ingestoken.
Verder hebben ze ook persoonlijke aandacht voor je. Al je vragen zullen altijd uitgebreid beantwoord worden. Het team wilt ook dat jij vooruitgang boekt. Hierdoor weet ik dat ik er niet alleen voorsta.
Ik heb hiervoor een andere cursus gevolgd, maar het is toch wel echt deze cursus die mij zover heeft gekregen om mijn eigen agency te beginnen.
Kortom, voor iedereen die zijn of haar eigen agency wil starten, is de cursus van For Your Success echt een aanrader!

Antwoord van For Your Success
For your succes is een van de beste keuzes die ik ooit had kunnen maken. Via YouTube kwam ik in aanmerking en het was dat ik in de andere kant van de kamer bezig was waardoor ik de totale video meekreeg. Het eerste wat ik dacht was “is dat wel zo makkelijk?”. Ik besloot eens verder te kijken en plande een meeting in. Na deze meeting voelde ik meteen een klik en wist ik dat dit mij wel zou bevallen. Ondanks mijn drukke schema wil ik mijn eigen marketing agency en wordt ik hier volledig mee ondersteunt door twee ervaren en fantastische coaches! Geen vraag is gek genoeg en denken altijd vanuit het belang voor de ander. Waar voelt de ander zich het meest comfortabel bij. Iets dat mij de ruimte geeft om ook mijn eigen proces te omarmen, wetende dat ik hoe dan ook ondersteuning heb van For your succes.

Antwoord van For Your Success
Ik ben erg onder de indruk van de gehele cursus. De manier waarop in detail de processen en het gehele business model wordt uitgelegd had ik eerlijk gezegd niet verwacht. Er wordt tot in de puntjes op alles in gegaan om ervoor te zorgen dat je zo snel mogelijk kunt beginnen met het starten van je eigen agency. Ik raad het voor iedereen aan die serieus wilt beginnen met het runnen van een agency.

Antwoord van For Your Success
Ik ben erg treveden met de agency. Hun customer service team heeft mij vervolgens geholpen met de antwoorden van mijn vragen en het wegnemen twijfels die ik had. Het is een goede investering. Bedankt!

Antwoord van For Your Success
Me naam is mustafa e hamza ,
Ik ben een tijdje terug begonnen met deze cursus en het was oprecht een eye opener voor mij. Ik had altijd al interesse voor marketing etc. Maar wist nooit zo goed waar ik moest beginnen of hoe ik klanten moest benaderen. Dankzij deze cursus heb ik antwoord op m’n vragen gekregen en als iets niet duidelijk was kon ik altijd met de coaches in contact 👌🏻, die legden dan het een en andere privé uit. Ze hielpen me ook erg goed met de keuzes die ik maakte en gaven hun persoonlijke mening om mij verder te kunnen helpen. Ik kon 24/7 in de cursus en zelf bepalen waar en wanneer ik eraan ging werken. Ik raad het iedereen aan die serieus geïnteresseerd is in dit vakgebied en zichzelf verder wilt ontwikkelen. Het is oprecht elke cent en elke seconde waard. Ook bespaar ik super veel tijd dankzij deze cursus Inplaats van dat ik zelf alles moet zoeken op het internet over hoe ik een marketing agency moet beginnen staat alles op een website. Alles is enorm goed uitgelegd en goed samengevat📋. Ook beschikken ze over een website waarop je een eigen agency website kan maken en daar staat alles exact en duidelijk uitgelegd hoe je een eigen web in elkaar moet zetten.
Keep going team for your succes 🙏🏻🔥

Antwoord van For Your Success
Voordat ik met Stefan aan de slag ging had ik totaal geen idee of mijn agency ging slagen, maar door Stefan heb ik mijn agency op kunnen bouwen tot het punt dat ik geen 9-5 baan heb hoeven nemen na mijn studie.
Als je van plan bent om je eigen agency te starten, dan is Stefan de beste, en meest oprechte coach in NL!

Antwoord van For Your Success
Zo’n uitgebreide en complete cursus heb ik nog nooit in mijn leven gevolgd!
In mijn zoektocht naar de beste cursus op het gebied van SMMA ben ik terechtgekomen bij de Agency Blueprint wat is opgericht door Stefan Andjelovic en Ka Hou Chiang. Hierbij waren mijn criteria helder: ik wilde een uitgebreide cursus volgen en mogelijkerwijs persoonlijke begeleiding krijgen indien ik zou vastlopen.
In alle oprechtheid kan ik zeggen dat mijn verwachtingen ruimschoots zijn overtroffen. Het is werkelijk onvoorstelbaar hoe uitgebreid de 13 weekse Agency Blueprint cursus is en hoe ontzettend veel waarde er wordt gedeeld met de leden van de community. Daarnaast zijn zowel Stefan als Ka Hou zeer benaderbaar indien je vragen hebt en zijn er ook meerdere malen per week Q&A’s waar je vragen kunt stellen aan hen.
Toch hebben de video modules uit de Agency Blueprint echt het meeste indruk op mij gemaakt. In de modules heb ik ontzettend veel geleerd over mindset, klant acquisitie, het opzetten van Ads via Facebook, Instagram, Google, YouTube etc. en er zijn zelfs modules beschikbaar over klantretentie en opschalen naar een nog groter klantbestand.
Dat is nog niet alles. Na elke module hebben Stefan en Ka Hou enorm uitgebreide “Cheatsheets” en “Worksheets” toegevoegd, met concrete stappenplannen hoe je de videocontent uiteindelijk praktisch kunt gaan uitvoeren. Dat is in mijn ogen écht next level en heb ik nog bij geen enkele andere online cursus teruggezien.
Als je net begint met je eigen SMMA is het enorm handig om een helder stappenplan te hebben, welke jou van A tot Z kan leiden naar je gestelde doelen. De Agency Blueprint is hier dé oplossing voor.
Zoals je kunt lezen in de review is er alom sprake van positiviteit en uiteraard kan dit wellicht argwaan bij je oproepen. Het enige wat ik je in dat geval zou willen aanraden is om een persoonlijk 1 op 1 kennismakingesprek in te plannen met Stefan of Ka Hou, zodat je zelf kunt bepalen of je gebruik wilt maken van de Agency Blueprint.
Geloof me als ik je zeg dat dit de beste keuze van je leven gaat zijn als je een succesvole Agency eigenaar wilt worden!

Antwoord van For Your Success
Een kleine 2,5 jaar geleden ben ik het programma van Stefan gejoind en TOT op de dag van vandaag 0% spijt gehad. Alles wat ik heb geleerd en nog steeds leer bij Stefan, heeft ervoor gezorgd dat ik meer dan 15 klanten heb kunnen binnenhalen. En hierdoor heb ik meerdere privé doelen kunnen realiseren, zoals een eigen woning, een eigen auto en meerdere keren per jaar op vakantie, dankbaar voor alles!
Dit programma is NIET voor iedereen. Het is een intensief programma waar je ECHT tijd en aandacht aan moet besteden en consistent actiestappen moet uitvoeren. Het is namelijk niet alleen video's bekijken. Stefan en zijn team geven ons echt intensieve begeleiding en huiswerk (actie stappen) na iedere module.
Twijfel je of je een programma van stefan moet aanschaffen, ze geven waarschijnlijk nog van die gratis intake gesprekken waar ze je alles vertellen wat je kan verwachten van het programma en wat je allemaal gaat leren. Ik zou zeggen check dat en kijk of het wat voor je is.

Antwoord van For Your Success
Mijn ervaring is louter positief!
Wat mij het meeste aanspreekt is de betrokkenheid van beide heren, ze willen je echt verder helpen! Dat zorgt voor een persoonlijke aanpak wanneer je bijvoorbeeld vragen hebt. Daarbij nemen ze uitgebreid te tijd voor je.
Ten tweede is deze cursus zeer uitgebreid. Alles wordt to in de puntjes uitgewerkt, met video modules en ook werkdocumenten waar jezelf mee aan de slag kan. Aan duidelijkheid geen gebrek.
Als ik dan toch een kleine wanklank moet laten horen, Stefan kan soms wel eens lang van stof zijn. Maar dat ben ik zelf ook dus ik herken de valkuil ;) En misschien is het voor sommige andere mensen juist weer heel fijn.
Wat het mooie is, de cursus zoomt niet alleen in op het succesvol neerzetten van je eigen onderneming. Maar bespreekt ook allerlei randzaken die betrekking erop hebben. Zoals het verbeteren van je mindset, optimaliseren van je agenda en meer!
Kortom, de cursus is meer dan een cursus en ook echt aan te raden voor iedereen die zijn dromen wilt nastreven! All the best!

Antwoord van For Your Success
Top cursus, nooit spijt van gehad. De services dat ze geven is gewoon PERFECT!!
Na 3,5 maanden 2 klanten kunnen binnenhalen van 1k per maand das gewoon insane en das allemaal dankzij de cursus van Stefan en Ka hou en heel de team en natuurlijk van je positieve mindset.
Zeker een aanrader
Cursus aanschaffen, willen werken , goede mindset , en jij gaat groeien.
Nogmaals thanks aan heel de team van For Your Succes media.
💪🏽💪🏽💪🏽

Antwoord van For Your Success
Super mooie cursus + Coaching bij de heren! Beste investering ooit geweest, een super duidelijk plan met alle info die je nodig hebt.
Ik heb dit mijn werk kunnen maken ( ik type dit vanaf Bali)
Ik kan de heren niet genoeg bedanken! Zeker, maar dan ook zeker een aanrader als je je eigen business wil starten!

Antwoord van For Your Success
Stefan, Ka-Hou en hun team zorgen er letterlijk voor dat je naar de next level gaat als je de work ethics hebt.
Hier is het dus ECHT anders.
Zeker een aanrader 😜

Antwoord van For Your Success
Top coaching programma. Met hulp van Stefan en Ka Hou in de Q&A 3x per week heb ik mijn business naar de next level geschaald. Erg dankbaar voor de stap die ik heb gemaakt door de agency blueprint te joinen.