Dårlig kundeservice! -Køber du en julegave, så husk at skrive at det er en julegave, ellers byttes varen ikke efter 14 dage. -Skal du bytte en vare, så er det temmelig besværligt at finde hvor de... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Altid god og venligt service. Hurtig levering. Har købt flere par øreringe og strikke trøjer. Alle dele så ud som på billederne. Holder flot i vask. Blød kvalitet og flotte farver. Vil helt sikkert... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg synes det er rigtig svært at finde ud af hvordan jeg returnere? Jeg har fået en bluse i julegave, som dsv er for stor. Derfor skal den returneres, har fået emballagen af min søster, som blusen kom... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi er en tøj virksomhed med en masse forskellige stilarter, basics vare men også finere ting. Du finder vare til en hver årstid og der kommer nye kollektioner ud hvert halve år.
Dannebrosgade 43 A, 9000, Aalborg, Denemarken
De fineste hørbukser og den sødeste Molly strik er landet på matriklen 😊 Og med dejlig kort leveringstid 👏 Vil helst sikkert handle ved Fosvang igen 😊

Antwoord van Fosvang Stories
Jeg har ikke fået min pakke endnu og der stod at den skulle komme for 7 dage siden

Antwoord van Fosvang Stories
Både sko og bukser var så dårlig kvalitet, og allerede ødelagt efter første brug

Antwoord van Fosvang Stories
Har haft en super øv oplevelse hvor servicen desværre langt fra har været i top😕 Kommer ikke til at handle her igen desværre

Antwoord van Fosvang Stories
Vildt god kundeservice. Lynhurtig levering. Alt i alt en virkelig god oplevelse!:)

Antwoord van Fosvang Stories
Varen var fin, men servicen er knap så god. Da jeg skulle returnere varen, skulle jeg selv sørge for returlabel hvilket er lidt bøvlet.

Antwoord van Fosvang Stories
Jeg bestilte et par hørbukser, som er super fine. Jeg ville dog ønske at de kom i en mindre størrelse🤍

Antwoord van Fosvang Stories
Jeg er så tilfreds med tøjet jeg har modtaget. Kommer helt sikker til og købe derfra igen!

Antwoord van Fosvang Stories
Fosvang Stories er hurtig til at levere bestilte varer, og besvarer hurtigt på spørgsmål til varerne. Kvaliteten på varerne lever altid op til forventningerne.

Antwoord van Fosvang Stories
Så en reklame fra jer på Instagram og blev helt forelsket i de nye jakker. Jeg bestilte en i grøn og wow hvor er den lækker. Havde ikke de store forventninger til kvaliteten, men blev virkelig positivt overrasket. Klart en hjemmeside jeg skal benytte igen!

Antwoord van Fosvang Stories
Det er min første gang jeg handler hos fosvangstories.com og bestemt ikke sidste! Bestilte et par bukser, en jakke, en top og en top og alle varerne levede 100% op til mine forventninger. Kvaliteten er rigtig god, samtidig med alle produkterne er behagelige at have på. Jeg modtog min pakke allerede 1,5 dag efter jeg havde bestilt, så det var super god betjening! Stor anbefaling herfra <333

Antwoord van Fosvang Stories
Det er nu 3 dage siden jeg har bestilt 3 par bukser derfra - men jeg har ikke engang fået en ny mail om det er sendt det er for dårligt at det ikke engang er blevet sendt endnu, når der står leveringen er 1-2 dage

Antwoord van Fosvang Stories
Købte smykker og trøje til Black friday i god kvalitet. Nedsat og utrolig flot kundeservice, hurtig levering i flot personlig indpakning.
Den bedste anbefaling til webshoppen.

Antwoord van Fosvang Stories
Fin webbutik med flot tøj og smykker til gode priser!! Har købt en flot strikketrøje og smukke øreringe og begge dele levede flot op til forventningerne. Desuden lynhurtig levering. Kan bestemt anbefale denne webbutik!

Antwoord van Fosvang Stories
Lees meer over geverifieerde reviews.