Fotocadeaumaken

Mijn hond is overgegaan en heb daar een memory voor besteld de foto's zijn prachtig en worden in een mooi blik verzonden zodat het spel niet beschadigen kan ik kan het zeker aanraden vonnie

Wij hebben al vaak een persoonlijke memoryset kado gedaan aan vrienden en familie. Na de eerste door fotocadeaumaken.nl waren we even kwijt welke website het was. Vervolgens anders sets besteld, die w... Toon meer

Levering was precies volgens de beschrijving. Maandagavond geplaatst en vrijdagmiddag ontvangen, dat was zelfs nog een dag eerder geweest maar Post NL had een probleempje. Heel tevreden over de kwalit... Toon meer

Fijne website waar je zelf je (kaart)spel op een prettige manier kunt samenstellen. Ook hele goede klantenservice. Kreeg snel antwoord op mijn vraag over de bestelling en ben uitstekend geholpen door... Toon meer

1. Internetwinkel
  2. ook in
  3. Fotografieservice
  4. Fotoprintservice
  5. Knutselwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

We leveren al sinds 2011 op maat gemaakte foto memoryspellen en kaartspellen die dubbelzijdig bedrukt zijn met uw eigen foto's en teksten, in een gepersonaliseerde verpakking.

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Veel werk maar het resultaat is prima

Het eindresultaat is heel leuk en het blikken doosje maakt het nog leuker. Wel is het een onhandig programma om de foto's te verzamelen en vooral te bekijken of alles er netjes op staat.
Het heeft mij echt dagen gekost maar het resultaat is echt prima.

2 augustus 2019

De randen van de foto's blijken niet…

De randen van de foto's blijken niet goed op de kaartjes te zijn afgedrukt. Hiervan werd niet duidelijk aangegeven dat dat kon gebeuren. Sterker nog: bij de samenstelling van de kaartjes werd specifiek gezegd dat de foto's tot onder da rand moeten worden geplaatst. Erg jammer.

2 augustus 2019
Logo Fotocadeaumaken

Antwoord van Fotocadeaumaken

Beste A.J,

Bedankt voor je feedback. De rode rand geeft aan welk gedeelte afgesneden wordt, en voor het mooiste resultaat adviseren we de foto door te laten lopen onder de rode rand, zodat je kaartjes volledig met foto bedrukt worden en geen storende witte randen vertonen. Wij dachten dat het voor iedereen duidelijk zou zijn dat een rode doorzichtige rand aangeeft wat er af gaat aan de zijkanten, maar het blijkt dat we ons daarin hebben vergist. We zullen proberen de informatie nog duidelijker te maken, alhoewel onder Veelgestelde vragen al wel staat vermeld:

Iedere afbeelding wordt automatisch passend gemaakt, maar als je precies in het juiste formaat wilt uploaden om een kaartje volledig te vullen met je afbeelding, dan dient de resolutie van de .jpg die je gebruikt 300dpi te zijn in 54 x 54 mm (=638 x 638 pixels). Daarvan wordt aan alle zijden ongeveer 3 mm afgesneden, zoals aangegeven door de rode doorzichtige rand als je een spel maakt. Het mooiste resultaat krijg je als je aflopende foto's gebruikt, dus als je de afbeelding door laat lopen onder de rode rand. Blijf met belangrijke delen van je foto en eventuele tekst ten minste 2mm van de rode rand, anders heb je kans dat een deel van de tekst wordt afgesneden.

met vriendelijke groet,

Wessel - support Fotocadeaumaken.nl

Memory

Memory laten maken. Erg mooi, goede kwaliteit en leuk in een blik!

7 juli 2019

goed geregeld

Speelkaarten zouden nog wel iets mooier afgewerkt mogen voor deze prijs. Alles prima geregeld en op tijd geleverd!

5 juli 2019

Mooi doosje met memory

Mooi doosje met memory gekregen. Doosje had een deukje, maar ze stuurden zonder problemen een nieuwe. Memory is van stevig karton en de foto’s zijn mooi helder.

15 juni 2019

Prima

Prima kwaliteit kaartjes, mooie fotokwaliteit, verzorgd en mooi opbergblikje.

29 mei 2019

Geweldige service en uitleg.

De service toen ik iets niet begreep en de afwerking van het door mij bestelde was geweldig. Ik maak de blits met een dergelijk cadeau voor mijn kleindochter.

Lange levertijd

Prima product, we hadden een memory gemaakt om cadeau te geven, maar pas na bestellen zagen we dat de levertijd 10 dagen was omdat maar een keer per week de orders worden doorgestuurd Gelukkig nog net op tijd, maar het was wel een beetje spannend

28 mei 2019

Zoals afgesproken was het toevoegen van…

Zoals afgesproken was het toevoegen van de foto's goed te doen ook voor iemand die niet heel handig is met de computer. Ik kreeg het spel op tijd toegestuurd. En vond het er fantastisch leuk uitzien en het cadeau geven was echt een feestje. Mooi spel goed op tijd geleverd. Ik raad je wel aan van te voren een account aan te maken dan kan je het spel ook tussentijds opslaan als je het niet in 1 keer kan afmaken. Ik (of anderen) ga er zeker nog een keer gebruik van maken.