Mijn hond is overgegaan en heb daar een memory voor besteld de foto's zijn prachtig en worden in een mooi blik verzonden zodat het spel niet beschadigen kan ik kan het zeker aanraden vonnie
Fotocadeaumaken
Wij hebben al vaak een persoonlijke memoryset kado gedaan aan vrienden en familie. Na de eerste door fotocadeaumaken.nl waren we even kwijt welke website het was. Vervolgens anders sets besteld, die w... Toon meer
Levering was precies volgens de beschrijving. Maandagavond geplaatst en vrijdagmiddag ontvangen, dat was zelfs nog een dag eerder geweest maar Post NL had een probleempje. Heel tevreden over de kwalit... Toon meer
Fijne website waar je zelf je (kaart)spel op een prettige manier kunt samenstellen. Ook hele goede klantenservice. Kreeg snel antwoord op mijn vraag over de bestelling en ben uitstekend geholpen door... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
We leveren al sinds 2011 op maat gemaakte foto memoryspellen en kaartspellen die dubbelzijdig bedrukt zijn met uw eigen foto's en teksten, in een gepersonaliseerde verpakking.
Postbus 63, 2870AB, Schoonhoven, Nederland
- 0620530931
- fotocadeaumaken@gmail.com
- fotocadeaumaken.nl
leuk
Leuk om te maken en zeker als je dontdekt hoe het programma werkt
Memory
Wij hadden een memory gemaakt voor de 70 jarige verjaardag van opa.
Het cadeau was op tijd binnen en zat in een mooi metalen blikje.
De kaartjes zagen er mooi uit en waren stevig!
Wij waren er erg blij mee!
Alle communicatie verliep…
Alle communicatie verliep voortreffelijk. De uiteindelijke levering overtrof alle verwachtingen. FANTASTISCH.
Goede service en levering
Geweldig product en service
Voor het laten maken van een geweldig origineel kado moet je hier zijn. Duidelijke interface, goede service, levering prima op tijd en een geweldig mooi uitgevoerd product. Een aanrader.
Goede kwaliteit en snelle levering!
mooie kaartjes en snelle levering!
Het gepersonaliseerde kaartspel dat ik…
Het gepersonaliseerde kaartspel dat ik hier heb besteld werd op tijd geleverd en is van erg goede kwaliteit. De fotos erop zien er erg mooi uit. Ik zou zeker nog een keer hier iets bestellen of dit aanraden aan mijn vrienden.
Wederom blijmakende memory ontvangen
Wederom blijmakende memory ontvangen. Hoop nog steeds dat, op een dag, er ook een iets groter formaat kaartje mogelijk is. Dan ben ik helemaal gelukkig.
Cadeau is onwijs leuk geworden
Cadeau is onwijs leuk geworden! Kan niet wachten het te teven aan mijn ouders.
Had een ietsjes grotere afmeting van…
Had een ietsjes grotere afmeting van het totale doosje inclusief de kaartjes verwacht. Maar goed. Ziet er goed uit,foto’s zijn duidelijk en materiaal dikte volstaat. Zelf zou ik de achterkant ietsjes transparanter afgedrukt hebben. Verder Top.
Mooi spel, goede service
Een kaartje was iets scheef gedrukt maar verder goede kwaliteit en super service
Heel tevreden
Ik ben heel tevreden over de bestelde custom kaarten! Simpel te maken. En ik had ze ook thuis op de beloofde dag. De opdracht wordt altijd op maandag uitgevoerd dus als je bv op woensdag bestelt moet je wat langer wachten.
Het is superleuk om mijn eigen kaarten te gebruiken!
Mooie kaarten
Mooie kaarten met een duidelijke gebruiksaanwijzing. Snel en correct geleverd.
Super snelle levering
Super snelle levering, super mooie kaarten heel leuk cadeau. Kwaliteit prijs verhouding is heel goed. Het is leuk dat je zelf ook de achterkant kan designen. Tevreden!
Te laat bezorgd.
Grote tegenvaller; het pakket arriveerde niet op tijd, en zelfs ook niet een dag later. Daardoor grote teleurstelling op de feestdag zelf, omdat het niet gegeven kon worden. De beloofde afleverdatum was voor mij juist de reden om dit bedrijfje te kiezen, maar was dus voor niets, helaas. Memory spel verder in orde.
Beste, ik kreeg inderdaad een bericht van postNL dat het pakket op vrijdag afgeleverd was (met tijdstip erbij, 15.17 uur?!) maar dat was helemaal NIET het geval! Ben de hele dag thuis geweest en het kon nota bene door de brievenbus stond erbij, waar het dus niet in zat. Dat bericht van postNL is pertinent onjuist. Ik verwachtte het pakket niet op woensdag, wél op vrijdag.

Tevreden
Tevreden, foto’s staan er prima op. Op tijd geleverd.
Het enige minpuntje is dat ik het systeem niet direct heel duidelijk vond in zijn werkwijze. Maar dat wijst zich dat wel uit naarmate je bezig bent.
geweldig kado!
je moet even goed uitvogelen hoe je tekst kunt aanpassen en kleur maar als je dat weet gaat het als een trein. mooie kaartjes en aflevering precies zoals aangegeven.
perfect!
het doosje van de kaarten was een…
het doosje van de kaarten was een beetje krap

Antwoord van Fotocadeaumaken
Derde keer dat ik fotomemory heb…
Derde keer dat ik fotomemory heb besteld. Goede prijs. Helaas is deze laatste keer de kwaliteit aanzienlijk minder dan de vorige twee keren (toen 20 st., nu 40 st.). De randen zijn echt slordig. Jammer. Toch is zo’n fotomemory een super kado om te geven. Overigens is het heel simpel om te bestellen.