Fotocadeaumaken

Mijn hond is overgegaan en heb daar een memory voor besteld de foto's zijn prachtig en worden in een mooi blik verzonden zodat het spel niet beschadigen kan ik kan het zeker aanraden vonnie

Wij hebben al vaak een persoonlijke memoryset kado gedaan aan vrienden en familie. Na de eerste door fotocadeaumaken.nl waren we even kwijt welke website het was. Vervolgens anders sets besteld, die w... Toon meer

Levering was precies volgens de beschrijving. Maandagavond geplaatst en vrijdagmiddag ontvangen, dat was zelfs nog een dag eerder geweest maar Post NL had een probleempje. Heel tevreden over de kwalit... Toon meer

Fijne website waar je zelf je (kaart)spel op een prettige manier kunt samenstellen. Ook hele goede klantenservice. Kreeg snel antwoord op mijn vraag over de bestelling en ben uitstekend geholpen door... Toon meer

1. Internetwinkel
  2. ook in
  3. Fotografieservice
  4. Fotoprintservice
  5. Knutselwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

We leveren al sinds 2011 op maat gemaakte foto memoryspellen en kaartspellen die dubbelzijdig bedrukt zijn met uw eigen foto's en teksten, in een gepersonaliseerde verpakking.

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Memory spel met eigen opdruk

Een memory spel besteld voor onze dochter met opdruk van eigen gemaakte illustraties.Het zijn mooi gedrukte kaartjes met mooie kleuren. Er zit ook een prachtig bedrukt metalen doosje bij. De kaartjes zijn wat dikker en daarmee wat bestendiger dan een speelkaart. Ze zullen dus niet zo snel vouwen en slijten.

Min puntje: De kaartjes zijn toch wel wat klein (5x5 cm) en de randen van de kaartjes bevatten aan twee zijden een klein puntje (door het uitstansen denken we).

23 december 2018

leuke cadeau ideeen

leuke cadeau ideeen. goede prijs en kwaliteit verhouding.
memoryspel besteld. heel erg leuk om zelf fotos uit te zoeken.

22 december 2018

memoryspel

betreft : memoryspel met eigen foto's
+ de bestelling verliep vlot, toegekomen in België na een kleine week
+ mooi doosje met eigen foto
- kaartjes zijn een beetje klein
- sommige heel licht beschadigd
- te weinig foto's over het product op de website om een goed beeld te
vormen
- oude gescande zwart-wit foto's en digitale foto's waren ok, maar
probleem met de kleuren van gescande foto's uit de jaren '70, '80 en
'90; kleuren zijn feller uitgevallen
- software voor opmaken van product is beperkt

10 december 2018

Beste Griet,

Bedankt voor je feedback. De kaartjes zijn 48x48mm, dat is een gangbaar formaat en helaas kunnen we dat niet veranderen. Omdat de kaartjes van 1mm dik karton, tweezijdig verlijmd zijn zijn en gestanst worden, kun je aan de zijkanten hele kleine puntjes zien waarmee de kaartjes nog vastzaten na het stansen. Dat behoort niet storend op te vallen. Als je het wel storend vindt opvallen, zou je dan een foto aan ons willen emailen van de kaartjes zodat we na kunnen gaan of er mogelijk iets mis is gegaan in de productie. De kleuren die niet zijn zoals je voor ogen stond na gebruik van scans van oude foto's, heeft waarschijnlijk ook met de kwaliteit van de scans te maken.

vriendelijke groet,

Geweldig!!!

Was enorm onder de indruk over de service en kwaliteit. Bedankt !!

9 december 2018

Een leuk kerstcadeau

Zeer leuk en de bestelling was netjes optijd zonder problemen! Enige tegenvaller was dat de meneer die het pakje kwam bezorgen het pakje voor de deur had gelegd, het was eigenlijk gewoon mee te nemen voor iedereen.

4 december 2018

Ik ben zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden! Ik heb een kaartspel besteld en het resultaat is nog mooier dan ik dacht. Levering was keurig op tijd en lekker snel. We gaan zeker meer doen bij dit bedrijf! Helemaal top!

2 december 2018

Blij met dit product!

Ik moest even helemaal in de site komen en het duurde even voor ik alles goed door had. Verder was het, eenmaal aan de slag, helder en duidelijk en mag het resultaat er zijn! Prachtig resultaat van goed kwaliteit!

29 november 2018

Mooi product

Mooi product, afspraken worden goed nagekomen.
Website moet je wel even leren kennen.

27 november 2018

2 x is scheepsrecht .....

Mooi product en de uiteindelijke versie die ik kreeg was prachtig. Instructies bij maken van memory spel waren niet direct duidelijk wat leidde tot verkeerde zending. Kan beter ?
Product dat ik uiteindelijk na herbestelling ( en betaling !) kreeg was geheel naar wens ! Dat wel.

13 november 2018

Beste Sander,

Bedankt voor je feedback. Bij je eerste bestelling was je vergeten een afbeelding op de achterkant en op het blik te plaatsen, waardoor je spel uiteindelijk niet naar wens was. Als je een spel hebt gemaakt en verder naar het bestellen wil gaan,verschijnt er een pop-up die je vraagt alle kaarten na te lopen en te controleren of alles echt helemaal naar wens is. Helaas heb je toen over het hoofd gezien dat er 2 afbeeldingen ontbraken. De marges op onze producten zijn jammer genoeg te klein om een gratis nieuw spel aan te kunnen bieden als een klant een afbeelding is vergeten, het spijt me.

met vriendelijke groet,

Heel leuk geworden!

Heel leuk geworden!
Mooie kwaliteit en heldere foto's.
Alleen had ik eerst alles al gemaakt, toen wilde ik even kijken hoe het met verzenden ging en klikte ik op vragen, waarna ik alles weer kwijt was. Misschien even een pop-up met de vraag of je de pagina echt wil verlaten en een waarschuwing dat je dan alles kwijt bent.
Nu moest ik weer helemaal opnieuw beginnen en omdat ik bang was dat ik alles weer kwijt zou wezen, heb ik gelijk besteld en verzonden, maar had eigenlijk nog even bedenktijd willen hebben, of ik helemaal zeker was dat het nu 100% naar mijn zin was.

13 november 2018

Beste Leny,

Bedankt voor je reactie. De suggestie voor een pop-up die voorkomt dat je per ongeluk de online-editor verlaat, is zeker een goed idee, We gaan kijken of we dat kunnen inbouwen. Je kunt als je een account hebt gemaakt, en een spel af hebt, het spel in je winkelwagen plaatsen en daar bewaren. Je kunt het spel dan op later moment via je winkelwagen ook weer openen en desgewenst bewerken.

met vriendelijke groet,

---update 22-11-18---
Leny, er is nu een waarschuwing ingebouwd die voorkomt dat je per ongeluk je werk kwijt raakt. Bedankt voor je tip en we emailen je een waardebon van € 10,- als bedankje.

Boven verwachting

Super snel geleverd, precies zoals aangegeven. De kwaliteit was veel hoger dan verwacht en zelfs het doosje is erg professioneel in elkaar gezet. Heel mooi geworden!

18 oktober 2018