Vi bestilte et maleri fra denne side, da det så både troværdigt og rigtig fint ud. Der var en god kontakt til Daniel inden processen blev sat i gang. Men glæden varede ikke ved. Da maleriet kom... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg kan varmt anbefale Daniel og Fototilmaleri.dk! Jeg fik lavet et utroligt smukt maleri til min kærestes 30-års fødselsdag, fyldt med mange detaljer. Daniels team gjorde et fantastisk stykke arbej... Toon meer
Jeg har lige modtaget mit maleri og jeg er ekstremt lykkelig over det! Resultatet er lige som jeg havde ønsket. Kvaliteten er i absolut top. Fototilmaleri.dk var utrolig hjælpsomme og venlige ge... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Upload og omdan dit yndlingsfoto til et håndmalet maleri med Fototilmaleri.dk, en pålidelig og populær webshop, der skaber personlige kunstværker. Bestil et ægte maleri, håndmalet af vores professionelle kunstner, efter dit foto. Vi opdaterer dig undervejs, så du kan se, hvordan dit kunstværk tager form. Indrammet og klar til ophængning, leveres dit maleri fragtfrit i hele Danmark 2 uger efter bestilling. Vores kunder betyder alt, og derfor har hver kunde og ordre også vores fulde opmærksomhed. Vi står inde for det produkt, vi leverer, og det er vigtigt for os, at alle vores kunder efterlades med et unikt og personligt kunstværk. Dansk virksomhed ✓ Håndmalede malerier ✓ Håndlavede trærammer ✓ Højeste detaljegrad og kvalitet ✓ Indrammet og klar til ophængning ✓ Gratis levering og fuld returret ✓ Tryghedsmærket webshop ✓ Gratis delbetaling ✓ Gennemsigtige og faste priser ✓ Personlig kontaktperson ✓ Kort leveringstid ✓ +1.000 Glade kunder i hele Danmark ✓
Grønnegade 49, 8000, Aarhus C, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Lidt skeptisk bestilte jeg et maleri af vores børnebørn til min mand i fødselsdagsgave. Hurtigt efter min bestilling blev jeg kontaktet af deres support, og min kontaktperson, som lod mig vide at de gik igang med mit maleri. En uge efter min bestilling fik jeg et billede tilsendt af hvor langt de var kommet. 2 uger efter min bestilling og lige til tiden, til min mands fødselsdag, ankom maleriet med GLS til min foretrukne pakkeshop. Kan kun rose forløb, service og ikke mindst det virkelig flotte maleri, som min mand blev meget rørt over at modtage. Vh. en meget glad og tilfreds kunde.

Antwoord van Fototilmaleri.dk
Super godt håndværk og virkelig god til at få et maleri til at ligne billedet vi sendte ind.
Servicen er helt klart i top.
Kan klart give mine anbefalinger.

Antwoord van Fototilmaleri.dk
Har ikke tilmeldt mig nyhedsbrevet, men modtager pludselig dem, hvilket er uforstående da jeg aldrig har været i kontakt med virksomheden, jeg ikke deltager i konkurrencer, ikke er på sociale medier og aldrig tilmelder mig nyhedsbreve fra andre virksomheder i øvrigt. Jeg har nu afmeldt, men ikke i orden.

Antwoord van Fototilmaleri.dk
Smukt resultat, og venlig og rar kommunikation undervejs. En helt igennem god oplevelse!

Antwoord van Fototilmaleri.dk
Vores billede levede ikke helt op til vores forventninger, da vi ikke havde fået sammensat det korrekt, så vi fik lavet et nyt. Det nye billede vi fik sendt var fint i detaljerne, men ansigterne lignede ikke helt, så vi fik pengene retur. Der var god service og kommunikation gennem hele processen og der var god og hurtig tilbagemelding.

Antwoord van Fototilmaleri.dk
En rigtig god oplevelse. Et perfekt maleri og en meget venlig kundebetjening.
En smule forsinkelse pga div. Helligdage, men det var OK, da vi blev orienteret om det.
Vi er fuldt tilfredse, og bruger gerne firmaet en anden gang.

Antwoord van Fototilmaleri.dk
Min oplevelse med Fototilmaleri.dk har været Mega god. Jeg synes prisen er fair, de er hurtige og har gjort et godt stykke arbejde. Man kan komme i kontant med dem og de ønsker man har kan de opfylde.