Fotvardsbutiken.se Reviews

TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har skrivit flera mejl ang en vara jag inte fick ut när den skulle hämtas från PostNord postbox! Fick besked att den va hämtad men boxen öppnades inte! Kontaktade PostNord och Er! Har försök... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Hej vi skickade efter fotvänliga sandaler till min mor o dom var jättebra o satt perfekt på hennes svullna fötter! Hittade inte fakturan på mailen o saknade då ett telefon nummer att ringa till erat... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Bra läster, bra kvaliteter och snygga sköna skor, dock var ett av de två paren jag beställde inte optimalt. Synd att jag måste returnera och hoppas på att få tillbaka utlägget för det Returnerade par... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Allt funkade vid leverans även om den tog ett antal dagar. Men jag hade valt det leveranssätt som skulle ta längsta tiden för att spara in fraktkostnader – och det brann inte i knutarna för mig

Bedrijfsgegevens

1. Schoenenwinkel

Geschreven door het bedrijf

Vi på Fotvårdsbutiken brinner för att hjälpa våra kunder med sina fotproblem. Vårt mål är göra det enkelt och smidigt oavsett var i landet du bor att både hitta rätt produkter men även kunskap kring hur och varför du bör använda dem. Vi vet hur viktigt det är med att ha hälsosamma fötter för att kunna vara välmående människor som inte begränsas i vardagen.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 80% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

44 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag har inte fått någon vara av er

Jag har inte fått någon vara av er. Har beställt ett par sandaler fått besked om att de är på väg och betalat men inga sandaler har kommit

24 november 2025

Antwoord van Fotvardsbutiken.se

Ordern hade gått iväg från oss men som vi kom fram till per mejl hade ni uppgivit fel telefonnummer. Hade uppskattat att ni ändrar ert betyg på oss.

Två vänsterskor kom

Två vänsterskor kom. Storleken passade inte heller.

24 november 2025

Antwoord van Fotvardsbutiken.se

Det var så de levererades till oss från tillverkaren, vi dubbelkollar inte att det är rätt skor utan det förutsetts (första gången detta händer). Vi skickade er ett nytt par kort efter ni kontaktade oss. Ber om ursäkt för strulet.

Dyr retur

När man ska beställa skor till en person som har problem med fötterna och vänder sig till en Fotvårdsbutik skulle det vara bra om man kunde ringa och ställa frågor. Det är svårt att köpa skor utan att prova dem. Returen kostar 99 kr. Du får inte tillbaka pengar för portot du har betalt för leveransen. Kontakten som skedde via mail var korrekt men inte trevlig och ingen servicekänsla alls. Rekommenderar inte någon att handla på Fotvårdsbutiken.

18 november 2025
Review zonder uitnodiging

Antwoord van Fotvardsbutiken.se

Tråkigt att ni inte för nöjd med er upplevelse.

Fick betala två fraktavgifter a 99kr för två varor i samma paket

Beställde ett par skor & ett par skosulor på Fotvårdsbutiken . Skorna var för smala ( trots att de skulle vara extra breda ) så jag returnerade dem. Returnerade skosulorna oxå i samma paket eftersom jag ju inte behövde dem . Fick en räkning på 257kr ! Vände mej till Fotvårdsbutiken & ifrågasatte starkt summan . Deras förklaring: Frakt när jag beställde , 59kr & sen ska de ha TVÅ retur fraktavgift , en för skorna och en för sulorna . Jag blev upprörd och skrev i affekt till dem att jag vill att de drar av 99kr direkt. De svarade att om jag hade haft ett trevligt bemötande så hade det gått att lösa , de ” belönar inte hot ” Hotet var en recension på Trustpilot och här är den . Första gången jag blivit bemött så dåligt av ett företag och jag handlar allt på nätet . Så kolla deras frakt policy innan du beställer mer än en vara på Fotvårdsbutiken.Ex 3 varor = 3x 99 kr i frakt 😫 Mvh Lotta

27 oktober 2025
Review zonder uitnodiging

Antwoord van Fotvardsbutiken.se

Tråkigt att ni känner att ni hade en dålig upplevelse hos oss Liselott Classon. Vi står dock fast vid att vi tycker man inte behöver vara otrevlig och hota med dåliga recensioner för att man inte giller ett företags returpolicy.

Dit is Trustpilot