Kreeg plotseling een factuur via mail binnen. Nooit aangemeld voor een bepaald abonnement. Hebben blijkbaar gratis account zonder weten van gebruikers omgezet naar betalend account. Ik probeer mi... Toon meer
freelancer.be
Het is redelijk duur aan 50 euro de maand, maar na een maand had ik al een grote klant voor copywriting. De website zit wel vol (opzettelijke) bugs om het er te doen uitzien alsof er dagelijks veel ni... Toon meer
Ik weet niet in welke mate of hoe het bedrijf haar aanbiedingen kan verbeteren. Wat ik wel merk is dat opdrachtgevers prijs-settingen geven die ver onder de marktprijzen vallen. Bijvoorbeeld : Een vid... Toon meer
Normaal gesproken ben ik niet van de…
Normaal gesproken ben ik niet van de reviews. Dit bedrijf is mij echter zò goed bevallen dat ik van mijn gewoonte afstap.
Ik ben heel goed geholpen, nadat ik mij had aangemeld. Ik heb nog wel telefonisch contact gezocht, en ook toen snel en netjes te woord gestaan. Een heel persoonlijke benadering. Men wist meteen wie ik was ! Waar ik nu dankzij Freelancer werk zou ik wel willen blijven. Ik begreep dat ook zij het contact als prettig ervaren hebben.
Steeds meer (fake) pro opdrachten
Steeds meer opdrachten op deze site waar je een pro abonnement voor moet hebben. Ik kan mij niet aan de indruk onttrekken dat er veel fake opdrachten worden geplaatst met heel vaak dezelfde omschrijving. Dit is alleen maar bedoeld om je te verleiden een pro abonnement te nemen. Niet doen en alleen maar gebruik maken van de inhuur desks van de bedrijven zelf of via de preferred suppliers.
Laat deze zgn gratis site vooral links liggen!
zeer gebruiksonvriendelijk
Ten eerste werkte het niet - ik kreeg geen enkele reactie. Erg: Je krijgt ongevraagd mails en kan je niet zomaar afmelden - je moet ervoor je profiel in, maar als je de instructies volgt om je profiel op te zeggen, zegt i dat het niet kan. Er is geen aparte mogelijkheid om je af te melden voor de mails. Ik heb ze via het contactformulier een verzoek gedaan om me uit te schrijven voor mails en 'hulp' via het profiel.
Criminele organisatie
Ik heb op 24/06/2023 een betaling gedaan aan Freelancer.be van 100Euro.
Nu zie ik dat vanaf 26/07/2023 ongevraagd 100Euro per maand van mijn rekening wordt gehaald door Freelancer.be via een domicilie opdracht. Er is zelfs geen factuur te bekennen.
Ik heb deze domicilieopdracht onmiddellijk geblokkeerd en klacht ingediend wegens oplichterij.
Oplichters, betalen opdrachten niet uit
Oplichters, betalen opdrachten niet uit
Freelancer.be betaalt opdrachten nog steeds niet uit en ondertussen gaan o.a. Max en Erik gewoon door met het werven van mensen op het platform onder de noemer 'Freelancer Select'.
Ook reageert freelancer.be op geen enkel bericht dat gestuurd wordt naar de in hun reacties genoemde e-mails (info@ en support@).
In hun reacties beweren ze dat er niet betaald is omdat opdrachtgevers te laat betalen. Dat is een pertinente leugen. Opdrachten zijn maanden geleden al door opdrachtgevers betaald, maar het geld is achterover gedrukt door freelancer.be.
Kijk onder de reviews voor freelancer.nl voor meer reviews over dit platform.
Opdrachtgevers, ga niet met Freelancer Select in zee, maar huur de freelancer direct in!
Freelancers, neem geen opdrachten via Freelancer Select aan. Je kunt fluiten naar je geld.
Heel transparant en duidelijk
Heel transparant en duidelijk, goede ervaring tot dusver.
Betalen om niet te kunnen reageren
Heerlijk een account aangemaakt om te kunnen reageren op een opdracht.
Dan denk je dat je met een account van 85,- wel ver genoeg komt.
Niks is minder waar, je kan nergens op reageren. Dan doe je de poging nog 30,- extra te betalen zodat je een Premium account hebt.
En TADAA, nog steeds niet kunnen reageren. Maar hey, als ik nog eens 127,- betaal dan mag ik wel op een managementfunctie reageren. Want kennelijk kan je je alleen maar aanmelden voor 1 specifieke opdracht.
Mooie marketing wel
Schandalige praktijken
Schandalige praktijken. Ik heb plots een factuur van 100€ gekregen en werd , zonder toestemming, via domiciliering bij mijn bank betaald. Bovendien zag ik een tweede betaling van 100€ klaar staan bij mijn bank. Ik heb alles stopgezet , account verwijderd, hen geblokkeerd bij de bank , maar ik vrees dat ik 200€ kwijt ben… op mijn mail antwoorden ze vaag maar zonder acties te ondernemen om te crediteren. Schurken dus!
OPLICHTING
OPLICHTING: gratis account nooit gebruikt plots krijg ik een factuur te betalen? Wat een b*******
Oplichting & fraude
Honderden mensen oplichten. Karma zal jullie de les lezen.
Pure oplichterij
Pure oplichterij. Gratis account werd omgezet naar stand-by account wat geld kost.
Pure oplichting
Pure oplichting.
Gratis account op freelancer.be zomaar naar een betalend abonnement omgezet en dan nog eens de support email uitzetten voor mensen die geen premium account hebben? Pure oplichting met het doel geld te stelen van hardwerkende freelancers. Aan de negatieve reviews te lezen hier ben ik niet de enige en hebben ze dit grootschalig op hun platform toegepast. Ik ga die factuur in ieder geval niet betalen en zal een klacht indienen bij de ombudsman, en ik hoop dat andere dit ook gaan doen.
Wanpraktijken, blijf er weg van!
Bah, schandalige praktijken op de rug van hardwerkende freelancers. Zomaar een betalend abonnement aansmeren. Zelfs een 1/5 gun ik ze niet en ook een dikke 0 voor klantenservice. Eerst werd ik compleet genegeerd, na meerdere pogingen kreeg ik een automatisch antwoord dat de inbox niet meer gelezen wordt en dat ik dus niet op support hoef te rekenen. Ik ben er absoluut niet akkoord mee en zou de factuur liever niet betalen, maar ik wil ook geen extra kosten erbij. En helaas moet ik de factuur betalen alvorens ik mijn account kan verwijderen. Ik raad het iedereen af!
Oplichting in zuivere vorm
Oplichting in zuivere vorm. Zonder meer een account omgezet in een abonnement en hiervoor een factuur opsturen, zonder mogelijkheid om deze te betwisten of te annuleren. Zelfs een account verwijderen is onmogelijk.
Gratis accounts van freelancers gewoon…
Gratis accounts van freelancers gewoon omzetten in een betalende en een factuur sturen zonder instemming zijn geen goede praktijken.
Het account is onmogelijk op te zeggen. Daar waar je zogezegd je account terug downgrade staat het bomvol spelfouten.
Ik kreeg een aanmaning tot betaling terwijl ik niet eens de factuur had ontvangen.
bedrieglijk
Ik zou er zelfs geen één ster voor geven, deze dient enkel voor het opzetten van een misleidende site.
OPGELET OPLICHTING
OPGELET OPLICHTING
Net zoals alle andere gedupeerden hieronder werd ook mijn gratis account omgezet naar een betalend account. Ik laat het hier niet bij.
Verdachte praktijken
Gratis account zonder goedkeuring omzetten naar een betalend account en gaan dreigen met toeslag wanneer niet op tijd betaald wordt...
Na nader onderzoek blijk ik allesbehalve de enige te zijn hierin en klopt het een en het ander niet. Alvast aangifte gedaan.
Gratis abonnement plots omgezet
Zoals iedereen hier al aangeeft: een gratis abonnement is zonder enige verwittiging omgezet naar een betalend abonnement. Pas wanneer hun poging om het geld automatisch af te schrijven mislukt krijg je plotseling een sms en email. Zeer malafide manier om het geld uit je zakken te kloppen.