Een paar jaar geleden heb ik de cursus aangeschaft van de she grows academy en heb hier geen seconde spijt van gehad! Je gaat heel makkelijk door de cursus heen en alles is lekker duidelijk. Ik heb... Toon meer
Hele fijne cursus, je wordt van A tot Z volledig mee genomen en als je vragen hebt kan je altijd bij Lisanne terecht. Daarnaast kom je in een warme community groepsapp, waar je door iedereen warm on... Toon meer
Ik heb meer dan een half jaar terug de curcus van Lisanne aangeschaft. Er wordt rustig stap voor stap uitlegt hoe je kan starten met ugc. Daarnaast kom je terecht in een fijne community met meiden die... Toon meer
De cursus van Lisanne is heel uitgebreid en fijn ingedeeld. Ik ben momenteel nog bezig met mijn portfolio, maar heb dankzij de cursus alle vertrouwen in toekomstige samenwerkingen! Lisanne helpt je oo... Toon meer
De She Grows Academy is de plek waar je word opgeleid tot succesvolle UGC Creator. Eigenaresse Lisanne Koning werkt zelf al sinds 2015 als Content Creator op Social media en zal je hierbij begeleiden als Coach. Je zal leren om als UGC Creator een online inkomen te genereren, maar ook in combinatie met andere verdien modellen die hierbij te combineren zijn zoals met affiliate, Digitale Producten en SMM.
xxx, xxxx xx, oosterhout, Nederland
- lisanne@fulltimeugc.nl
- fulltimeugc.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Ik heb niks aan deze guide gehad
Ik heb niks aan deze guide gehad, ik ben geen stap verder gekomen dan dat ik hiervoor wist en ‘alle’ info die in de guide staat is gewoon op tiktok terug te vinden. Het is hele oppervlakkige info.
70 pagina’s? Meer dan de helft is over influencer en listings etc? Reactie klopt niet helemaal maar goed!

Antwoord van She Grows Academy
Perfecte UGC guide
De UGC guide heeft me echt geholpen! 🩷 En kreeg goede adviezen🥰
Helemaal geweldig !!
Heb je guide gelezen, wauw veel respect hoe ver je bent gekomen! Zeker een inspiratie. Ik hoop oprecht dat ik zover mag komen als jouw! Ik ga er meteen mee aan de slag🤍
Deze Guide is echt geweldig
Deze Guide is echt geweldig! Alles staat er in om succesvol te kunnen worden met UGC. Enorm uitgebreid en duidelijk. Ik was bang D at ik alleen een cursus kon volgen deze kosten honderden euro’s maar nu met deze guide van Lisanne is dat totaal niet nodig voor de mooie prijs heb ik alle informatie die ik nodig heb om UGC te doen. Volledig stappen plan en meer. Lisanne staat ook altijd voor je klaar met je vragen en ook altijd open voor hulp. Ik zal hem zeker aanraden! Lisanne inspireert mij enorm! Ze is de beste UGC creator/coach
Lisanne denkt goed mee en geeft de…
Lisanne denkt goed mee en geeft de juiste feedback om te groeien. Haar E-book is ook erg waardevol.
Erg veel aan deze UGC gids
Erg veel aan deze UGC gids, alles staat er duidelijk in, mochten er nog andere vragen of iets wat je mist of niet kan vinden in de guide kan je altijd Lisanne een berichtje doen 1 woord dus top!
Super fijne guide!
Super fijne guide!
Ik heb de UGC guide van lisanne aangeschaft omdat ik merkte dat ik niet alles van het internet kon halen en ik ben er super tevreden over! Ik vind het zelf ook een heel fijn idee dat als ik hulp of advies nodig heb ik altijd lisanne een berichtje kan sturen💓
Raad het iedereen aan
Een aantal weken geleden de UGC guide van Lisanne aangeschaft! Ik heb super veel hiervan geleerd doordat je stap voor stap wordt meegenomen in hoe het werkt. Super handig voor beginners! Daarnaast is ze een super lieve meid die echt met je meedenkt en je vragen beantwoord. Ik heb echt een top ervaring gehad!
Dit is de guide die je nodig hebt!
Dit is de guide die je nodig hebt! Alles is er duidelijk vermeld en het is zeer behulpzaam. UGC is online erg moeilijk uitleg van te vinden en als je iets vindt dan is het vaak maar een klein stukje van wat het nou echt inhoud. Deze guide heeft echt alles erop en er aan! Met Lisanne haar eigen ervaring maakt het de guide compleet. Zeker een aanrader🤍
Quide 🩷
Na een tijdje op internet alles gelezen te hebben en informatie te hebben opgevraagd kwam ik uit bij de Quide van Lisanne. En dit is in 1 woord echt TOP. Staan zoveel waardevolle tips in en de tekst is zo duidelijk uitgelegd! Haal er nog steeds dagelijks stukjes uit om te gebruiken bij mijn UGC journey 🫶🏼
Zeker je geld waard om te kopen!! 🩷
Leerzame guide
Super blij met de leerzame guide!! Lisanne is een ontzettende lieve meid en ze helpt je graag! Daar ben ik enorm dankbaar voor!!
Ik heb even getwijfeld maar ik heb het…
Ik heb even getwijfeld maar ik heb het toch gedaan. Ik heb de UGC guide gekocht en heb er geen enkel moment spijt van gehad! Ik heb hier zo veel aan gehad echt geweldig!
heel tevreden bedankt 🩷
ik ben heel erg tevreden over deze cursus, heb hier enorm veel tips en tricks kunnen uithalen de hulp die zei bied zou iedereen die wilt beginnen met ugc nodig moeten hebben, ze begeleid je op een simpele rustige manier tot een echte UGC creator eens je alles doorgenomen hebt heb je alles info om maar enkel te groeien en te groeien bedankt ! 🩷🥹
Een super fijne guide
Een super fijne guide! Alles staat er duidelijk erin en makkelijk te lezen :) Super fijn dat er een stukje UGC-Creator en Influencer staat! Raad het zeker aan.
UGC Guide is een aanrader!!
Na enorm lang rondzoeken online over UGC heb ik de guide gekocht bij Lisanne en ik ben er zo blij mee!!! er staat zoveel informatie in ook over hoe ik mijn socialmedia kan groeien en gewoon echt waardevolle tips die ik nog niet eerder gehoord hebt. Als je twijfelt om te starten met UGC raad ik je echt aan om hiermee te starten want ze staat echt klaar om je te helpen 🙌🏻🩷
Super fijne guide
Super fijne guide! Alles staat duidelijk uitgelegd en als je een vraag hebt dan kan je die altijd aan lisanne zelf stellen.
Zeker om aan te raden!!
Topper!
Lisanne had al gelijk vanaf het begin mijn aandacht met haar jarenlange kennis en ervaring! Daarom wilde ik graag een 1-op-1 call bij haar inplannen. Lisanne toont begrip, oprechte interesse en neemt echt de tijd om met je mee te denken. Ook is ze kritisch waar nodig en dat vond ik erg fijn! Erg blij met jou!
Hele fijne UGC guide
De full time UGC guide van Lisanne is heel fijn en heeft alles wat je nodig hebt om te beginnen met UGC plus wat extra tips. Buiten de guide kan ik Lisanne ook altijd vragen stellen waar ze snel en behulpzaam op reageert. Echt een top meid!
geweldige UGC guide!
Na een tijdje twijfelen had ik toch besloten om de UGC Guide van Lisanne aan te schaffen. En wat ben ik blij met die keuze. Er staat echt super veel uitgebreide informatie in en het is erg overzichtelijk. Daarnaast staat er ook een correct juridisch UGC contract in wat echt super is voor als je wilt starten. Bij vragen kan je altijd terecht bij Lisanne en dat ga ik ook zeker nog doen wanneer ik mijn ''UGC Avontuur'' ook echt ga starten. Echt een aanrader!
Ik heb een 1:1 call gehad en alle…
Ik heb een 1:1 call gehad en alle puntjes op de i gezet. Ze is erg duidelijk, heeft veel kennis en een super lieve meid. De guide van Lisanne is ook erg leerzaam en goed geschreven!