Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

eg har investeret i projektet “5400 m² nyopførte kontorer i Roskilde” via Fundbricks. Min oplevelse har desværre været meget frustrerende. Efter ændringer i investeringsvilkårene har jeg haft svæ... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig information. Den eneste vinder er Fundbricks. Jeg har tabt mange penge uden nogen forklaring!"!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ekstrem risikofyldt investering. Vil ikke sige så meget om det projekt jeg har investeret i, kan dog tilføje at jeg investerede 20.000kr i marts 2022 og som det ser ud bliver sagen afsluttet her... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Fin support, havde en øv oplevelse, derfor ikke flere stjerner. Håber de får andre gode projekter med mere sikkerhed end min investering. Fik dog 75% tilbage da de gjorde alt for at hjælpe os inves... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Alternatieve financiële diensten

Geschreven door het bedrijf

Få mere ud af din formue. Fundbricks.com gør det muligt for investorer at udlåne deres formue til attraktive danske ejendomsprojekter til en høj rente og med kort løbetid. Fundbricks.com har formidlet mere end +180 mio. kr. siden 2020 og udbetalt +58 mio. kr. tilbage til danskerne. Udlån din formue til ejendomsprojekter og få 8-12% i FAST Årlig rente. Vis ses på Fundbricks.com

1,5

Zeer slecht

TrustScore 1.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Enkel, nem og overskuelig investering - what´s not to like

Fundbricks tilbyder en enkle og overskuelige investeringsmuligheder.

En super mulighed for at undgå negative renter og i stedet få pengene til at yngle.

Jeg kan godt li´, at det er nemt og overskueligt og at projekternes længde er 12-18 måneder. Man kan være med fra 10.000,- dkr. og opefter. Fuld transparens og ingen tidsspilde med veksleri for Investorer i udenlandske projekter.

Fundbricks er gode til at holde investorerne løbende opdateret vedrørende status på projekterne. Jeg håber bare, at der snart kommer flere interessante projekter at investere i....til en god rente.

Genialt koncept. Folkene bag Fundbricks er talentfulde og ihærdige ildsjæle.

Kan absolut anbefales!

3 november 2021

Spændende projekter

Spændende projekter, undgår negativ rente af indeståender i banken, og får for en gang skyld renter af mine penge. Kort løbetid så man kan få pengene retur og re-investere det igen i nye projekter.. WIN -WIN , kan anbefales.

1 oktober 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

FundBricks er et fedt koncept

FundBricks er et fedt koncept, da alle vinder på det, deres online univers er bygge intuitivt op og hent igennem transparent, det er let forståeligt.
En af de de ting der tiltalte mig er at man kan være med, med beløbet helt ned til 10.000kr i mange andre investering sammenhæng, kan man før være med ved 75.000kr

16 januari 2021

Ejendomsinvesteringer made easy

Jeg har nu investeret i tre ejendomsprojekter, og selvom ingen af dem endnu er indfriet, er jeg indtil videre rigtig godt tilfreds: Platformen er brugervenlig og informativ, investeringsprocessen er rigtig nem, og der er styr på dokumentationen - og så er de gode til at holde investorerne løbende opdateret om status på projekterne. Jeg håber bare, at der snart kommer flere projekter at investere i.

3 januari 2021
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.