Prachtige stoelen besteld in 2023, niet goedkoop, dus toen er na nog geen drie jaar een poot van een van de eetkamerstoelen afbrak toch maar even aan de bel getrokken. Super geholpen met alle begri... Toon meer
5 jaar geleden 6 eetkamerstoelen gekocht. Helaas is 1 metalen poot afgebroken. Stoel is niet meer leverbaar. Ze hebben het voor ons kostenloos laten lassen. Fijne service, dank je wel.
Wij hebben vandaag via Huisman transport onze Zuiver tuinset VondelGarden ontvangen. Wij zijn 100% tevreden. Bezorgers netjes en precies op tijd. De stoelen waren zeer degelijk ingepakt en dus zonder... Toon meer
Zo’n 3 weken geleden 2 stoelen besteld bij fundesign die daar een stuk goedkoper waren dan in winkels. Levertijd was zo’n 10 werkdagen en dat klopte wel. Netjes geleverd, zeer goed verpakt - heel bl... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
FunDesign is onderdeel van Wolters Wonen en met een showroom van ruim 4000m² de speler op het gebied van designmeubelen en living. Bij FunDesign vind je een zeer uitgebreid assortiment trendy meubels, klokken, design lampen en natuurlijk hippe accessoires om jouw inrichting helemaal compleet te maken. Eigentijdse merken als Muuto, Vitra, Hay, Zuiver,Dutchbone en vele anderen zijn ruim vertegenwoordigd wat zorgt voor een aanbod waarbij iedereen slaagt.
Albert Einsteinstraat 2, 7442 DK, Nijverdal, Nederland
- 0548 201056
- info@fundesign.nl
- fundesign.nl
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Snel geleverd
Snel geleverd, goed verpakt. Ondanks de drukte van postnl toch optijd.

FunDesign
FunDesign, begint goed, mooie prijs op de website, maar een paar dagen is de prijs omhoog gegaan. Wij hadden lampjes besteld, geen goedkope, van het merk Tonone. Er stond bij: vandaag besteld, morgen in huis. Later stond er weer bij: 8 werkdagen levertijd. Deze 8 dagen waren ruim verstreken, nadat ons beloofd was dat de lampjes verstuurd waren. Niet dus. Later kregen we een Post.Nl melding dat de lampjes BIJNA bij Post.NL afgeleverd zouden worden. Niet dus, We hebben contact gezocht, per telefoon, ook weer allerlei beloftes, per mail, echt zo slecht! Ik wees hun op de website dat er stond: vandaag besteld, morgen in huis. Kreeg ik als antwoord dat ik niet zo bijdehand moest gaan doen. Wat een slecht onprofessioneel bedrijf zeg!! Nooit meer bestellen bij FunDesign!! De FUN kan er af!!

Antwoord van FunDesign.nl
Fundesign reageert niet op klacht / vraag op informatie
Bij Fundesign Woud Stedge schappen besteld. Op zich prima geleverd, maar de boormal is helaas niet voorzien van het juiste patroon waardoor de schappen niet helemaal op de juiste afstand zitten, scheelt centimetertje. Met verborgen ophanging niet zo makkelijk te corrigeren waardoor ik of boorgaten zichtbaar krijg of de hele muur opnieuw moet repareren of schilderen. Beide niet zo fijn. Relatief duur product. Krijg geen reactie van FunDesign op deze klacht. Ook niet na 2 reminders op mijn email

Antwoord van FunDesign.nl
Heel positief over de klantenservice
Heel positief over de klantenservice: vriendelijk en snel geholpen: onze wandlamp van muuto had een technisch mankement. Klantenservice schakelde meteen met muuto en zorgde ervoor dat ik een gloednieuwe lamp kreeg zonder extra kosten. Top!

Service
Wij zijn erg blij met de bestellingen die wij via de website geplaatst hebben.
Het contact en de service was prima.
Ook de recente prijsdaling van de stoel na onze bestelling was snel verwerkt.

Antwoord van FunDesign.nl
Een klein jaar geleden de Lucca SC51…
Een klein jaar geleden de Lucca SC51 oplaadbare lamp besteld die zowel buiten als binnen kan staan. Na de zomer bleek de lamp niet waterdicht te zijn en dit probleem aan FunDesign voorgelegd. Mijn klacht is snel en vriendelijk opgepakt en binnen korte tijd heeft FunDesign (na overleg met de fabrikant) mij een nieuwe lamp gestuurd. Ook een compliment voor de fabrikant omdat deze oprecht geïnteresseerd was waar het probleem in zat zodat het productieproces mogelijk bijgestuurd kon worden.

Antwoord van FunDesign.nl
Goede service gehad hier. Had twee jaar geleden twee tafeltjes bij ze gekocht die in de loop ter tijd steeds gammeler waren geworden. Geen fout van hen maar van de fabrikant. Heb een garantieclaim ingediend en het werd niet alleen zeer snel afgehandeld, ik kreeg ook nog eens al mijn geld teruggestort. Zou hier dus best vaker durven te bestellen.

Portable lampje defect.
Portable lampje was defect en we kregen een nieuw lampje. Uitstekende service, snel en vriendelijk reageren op de mail en gewoon een super afhandeling!

Geweldig
Top tafeltje. Prachtig strak design. Overal neer te zetten.
Snelle levering en zorgvuldig verpakt.

Antwoord van FunDesign.nl
FunDesign.nl heeft ons uitstekend…
FunDesign.nl heeft ons uitstekend geholpen bij het nabestellen van onderdelen. Juist dat ze hier goede service bij verlenen is heel fijn.

Antwoord van FunDesign.nl
Betrouwbare leverancier met scherpe prijzen
Ten eerste biedt Fundesign een scherpe prijs voor topproducten. Ten tweede heb ik een erg goede ervaring met hun klantenservice. Eén van de twee tafeltjes die we besteld hadden, had schade. Daar is zeer dienstverlenend mee omgegaan en binnen mum van tijd hadden een puntgaaf tafeltje staan.

Superservice
Superservice! Een mooie lamp besteld voor een goede prijs! Hij dreigde te laat te komen maar dat werd kundig en snel opgelost. Helaas zit er een knikje in de kap waardoor ik hem niet recht krijg. Dit wordt ook op een hele snelle, nette manier opgelost. Heel veel dank voor jullie fijne service (en mooie producten)!

Antwoord van FunDesign.nl
Geen woorden maar daden!!
Duidelijke overzichtelijke info over hoe te bestellen. Supersnelle bevestiging en levering. Produkt zeer zorgvuldig verpakt. Vrolijke en zeer klantvriendelijke bezorgers van de firma Huisman. En dat alles voor een aantoonbare zeer concurrerende prijs.
Zeer aan te bevelen!!!

Antwoord van FunDesign.nl
Mooi meubel van Vitra in de outlet…
Mooi meubel van Vitra in de outlet aangeschaft voor echt een hele goede prijs. Snelle bezorging.
Ben erg tevreden!

Antwoord van FunDesign.nl
Ze bieden een erg snelle service en ze…
Ze bieden een erg snelle service en ze zijn zeer vriendelijk!

Antwoord van FunDesign.nl
Twee fauteuils besteld via…
Begin 2024 twee fauteuils besteld via internet, er trad een klein probleem op na enige tijd in gebruik.
Klacht gemeld, en is meteen actie ondernomen en er werd direct bezorgafspraak gemaakt voor omruilen nieuwe fauteuil.
Natuurlijk zijn wij Super tevreden, en krijgen van ons een dikke 10.
Mvrgr. H.G. 9 Helmond

Antwoord van FunDesign.nl
Uitkijken!!! Bedrijf plaatst advertenties met foutieve prijzen.
Stoelen op internet gezien met een mega korting. Gebeld of ze op voorraad waren, niet dus. Ik kon ze online bestellen. Paar uur later wil ik ze bestellen, zijn de fauteuils 100,-, per fauteuil duurder! Achteraan gechat, geen reactie. Vandaag opnieuw gebeld, kon foto’s insturen ( die had ik gemaakt van de afgeprijsde fauteuils ), kreeg een reactie dat het niet hun fout was…dit gebeurt blijkbaar soms bij Fun Design. Ook geen enkele vorm van excuses of tegemoetkoming is mogelijk! Zullen wel de bekende ‘verkooptrucs’ zijn, waar dit soort bedrijven consumenten mee lokken en op het verkeerde been zetten. Zo zie je maar weer…kijk goed uit of de site en het bedrijf betrouwbaar zijn!!