Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

In hindsight - Jeg har som investor betalt for at fundingpartner har fått gjort seg en masse nødvendig læring og forbedret sine interne prosesser, herunder ordentlig DD, risikostyring og my... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kun erfaring som investor/utlåner. Veldig oversiktlig app med mange detaljer om hele min investerings portefølje, av over 70 lån kun et som gikk til inkasso og et minimalt tap, totalt har årlig rente... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Anser meg for å være novise når det gjelder investeringer. Etter en runde på nettet for å sjekke ut mulighetene falt valget på FundingPartner. Fikk et godt intrykk av FP kontra noen av de andre al... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Syns det er kjempegreit å investere gjennom FundingPartner. Det blir gjort en bra og oversiktlig analyse av de forskjellige investeringsobjektene og dokumentasjonen er lett forståelig. Veldig enkel... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Niet-bancaire financiële diensten

Geschreven door het bedrijf

FundingPartner lar deg gi lån til norske vekstselskap via crowdlending. Årlig rente ligger på 5-20%. Les mer på hjemmesiden vår.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 83% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

3,3

Så langt, så bra.

9 juni 2021

Takk for tilbakemeldingen!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er imponert over hvor godt dere…

Jeg er imponert over hvor godt dere følger låntakerne. Jeg føler meg trygg på at jeg får investeringene mine tilbake. Jeg er veldig fornøyd med nettsiden deres, den er oversiktlig og informativ, alt jeg trenger finner jeg der. Flott arbeid! Takk for jobben dere gjør.

6 juni 2021

Kanskje den beste crowdlendingplattformen

Jeg investerer på to crowdlendingplattformer, og Fundingpartner har helt klart størst variasjon i type lån samt betydelige sikkerheter.

1 juni 2021

Anbefales på det sterkeste

-Profesjonell
-Ryddig og ordentlig
-Riktig mengde informasjonsmail/sms, hverken for mye eller for lite
-Enkelt og intuitivt oppsett på nettsidene

Kort og godt kjempefornøyd

31 mei 2021

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Meget bra portal for investeringer privat.

Meget bra portal for investering. God risiko presentasjon. Tydelig på avkastning ved hver investering. God oppfølging og rapportering. Men det er nå vanskelig å komme med på mindre investeringer selv når man sitter med klar på sukendet trykker....

Antwoord van FundingPartner

Takk for hyggelig tilbakemelding! Beklager at det har vært litt vanskelig i det siste, vi prøver å gjøre større lån eller legge ut flere samtidig slik at flest mulig skal få muligheten, men det lar seg gjøre dessverre.

Hilsen Jørund i FundingPartner

Solid selskap

Fremstår profesjonelle og med gode brukervennlige nettsider. Så får vi håpe de klarer å levere på det viktigste, nemlig å sørge for at pengene mine gror og ikke forsvinner sakte men sikkert.

Antwoord van FundingPartner

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, Rune!

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Har de siste 12 månedene investert i 36…

Har de siste 12 månedene investert i 36 lån på FundingPartner sin plattform. 2 av lånene har gått til misligholdelse, og vet ikke hva som blir resultatet av det. Oppleverer en høyere grad av misligholdte lån hos FundingPartner enn andre platformer jeg låner ut på. Så neppe flere utlån fra min side på FundingPartner.

Antwoord van FundingPartner

Hei Øyvind. Takk for tilbakemeldingen din, og jeg beklager at du har hatt denne opplevelsen hos oss. Totalt har vi opplevd 6 mislighold av 140 lån, som tilsier 4,2%. Per 30.09.2020 hadde norske banker til sammenligning en misligholdsrate på 4,1% blant sine bedriftslån. (https://www.finanstilsynet.no/publikasjoner-og-analyser/finansielt-utsyn/)

Hvor mye av de misligholdte lånene som faktisk ender med å bli realisert tap, og dermed tapsrate, er enda ikke klart, da inndrivelsesprosessene tilknyttet disse lånene ikke er ferdigstilt. Vi vil hele tiden publisere oppdatert statistikk over lånene våre her: https://fundingpartner.no/statistikk.

Hilsen Jørund i FundingPartner

Anbefales

Anbefales, Anbefales, Anbefales

24 mei 2021

Enkel og god tjeneste

FundingPartner har gitt meg muligheten til å diversifisere porteføljen på en enkel og trygg måte. De sender deg mail (hvis du vil) om nye lån som kommer ut, og på nettsiden deres kan du følge med på hvor mye man har tjent, hva slags innbetalinger jeg kan forvente etc. Jeg liker tjenesten fordi den er enkel å bruke, og jeg stoler på at kredittanalytikerne gjør en god selektering før de legger ut lånet på sine nettsider. I tillegg kommer bedriftene du låner til med jevnlige statusoppdateringer slik at jeg føler meg trygg på hvor pengene mine har gått.

All in all, utrolig god tjeneste jeg anbefaler til venner :)

2 maart 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fundingpartner som et bra inversteringsalternativ

Fundingpartner er et bra investeringsalternativ. Etter å ha registrert meg som bruker på nettsiden og fått sett på den grundige dokumentasjonen som blir lagt ut til hvert lån. Følte jeg meg rimelig trygg til å investere på noen av lånene. Oversikten på nettsiden viser enkelt hvor en har satt pengene, og hva en får igjen. Viktig å melde seg på varsel om nye lån, da de ofte blir fullbooket relativt raskt.

25 februari 2021

Antwoord van FundingPartner

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, Ingve!

Høy andel misligholdte lån

Fundingpartner har forsåvidt blitt bedre på informasjon og åpenhet siden oppstarten, men har fortsatt over 4% misligholdte lån (5/118 pr.feb.2021). Til sammenligning har Kameo 0,21% misligholdte lån. Jeg har noen års erfaring, og ønsker derfor å advare mot akkurat Fundingpartner som aktør innen crowdfunding så lenge man har flere og langt bedre alternativer å velge mellom.

22 februari 2021

Hei Ingeborg,

Takk for tilbakemeldingen din. Misligholdsraten på 4% representerer antall lån som har gått til tvangsinnkreving og ikke faktisk tap. Denne raten er ca. den samme misligholdsraten som norske banker rapporterte til Finanstilsynet for bedriftsmarkeds-segmentene sine (https://www.finanstilsynet.no/publikasjoner-og-analyser/finansielt-utsyn/#35340) per 30.09.2020.

Det er viktig å påpeke at misligholdsrate ikke er det samme som faktisk tap. For noen lån vil inndrivelsesbeløpet kunne være høyt, og dermed føre til at faktisk tap blir lavt. For andre lån kan faktisk tap være høyere. Dette avhenger ofte av sikkerheten som stilles for lånet. Per i dag har vi ingen lån hvor inndrivelsesprosessen er ferdigstilt, men vi publiserer jevnlig oppdatert statistikk her: https://fundingpartner.no/statistikk

Mvh Jørund i FundingPartner

Tapsprosjekt

Ingenting å si på Fundingpartners profesjonalitet, nettside, oppfølging osv. - storfornøyd med det. Men nå er det nå slik at en invisterer her primært for å få OK avkastning, og når dette uteblir, og en til og med sannsynligvis går i tap pga mislighold av lån så kan jeg ikke annet enn å slakte opplegget. 3 av mine 9 lån har blitt misligholdt, og totalt sett skal det noe til at jeg kommer til å gå i pluss - altså kan det se ut til at pengene hadde gjort seg bedre i banken med 0% rente.

Har sluttet å invistere hos Fundingpartner pga dette. Har for tiden 2 lån hos Kameo som inntil nå har blitt tilbakebetalt som planlagt.

Et globalt indeksfond er nok mye tryggere og gir minst samme eller bedre avkastning over tid, så min anbefaling er å styre unna dette konseptet her.

22 februari 2021

Hei Bjørnar,

Takk for tilbakemeldingen din. Vi beklager veldig at du har hatt denne opplevelsen hos oss. Dessverre er tap en del av regnestykket når det kommer til lån, men målet er alltid å holde dette på et lavt nivå. Totalt har vi hatt 5 mislighold av 118 lån, og vi forsøker hele tiden å holde andelen mislighold så lav som mulig, samtidig som vi forsøker å sikre mest mulig verdier ved et eventuelt mislighold slik at eventuelt tap blir så lite som mulig. Vi publiserer jevnlig statistikk over alle våre lån på denne siden: https://fundingpartner.no/statistikk.

Vi håper å se deg igjen som investor en gang i fremtiden!

Mvh Jørund i FundingPartner

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fundingpartner er best på crowdlending

Etter å ha lånt ut gjennom flere platformer (28 lån via fundingpartner) er det klart for meg at Fundingpartner er by far den beste utlånsplatformen etter min mening. Det er flere grunner til det:

1. Hvert lån blir beskrevet i grundig detalj og inkluderer ofte prognoser og detaljert forklaring av risikomomenter. Kameo og monner har minimalt med utfyllende info om sine lån, som gjør man investerer på tynnere faktagrunnlag.

2. Jeg opplever at bedriftene som låner er for det aller meste gode caser. I motsetning til særlig monner hvor jeg har sett mye rart av bedrifter (produsenter av lykter, servietter, pappkrus, sykler, smoothiebar, og merkeligst av alt: leverandør av wifi til hotellindustrien i Spania MIDT i corona). Jeg opplever generelt at fundingpartner har mere troverdige/stabile/realistiske prosjekter.

3. Fundingpartner har best oversikt/interface for å følge investeringene i etterkant. I tillegg deler de rutinemessige statusoppdateringer fra selskapene, så vidt jeg vet gjør ikke de andre utlånsselskapene dette.

Jeg håper bare at fundingpartner fortsetter å kun slippe gjennom prosjekter av den gode kvaliteten de har gjort sålangt og ikke gir etter for presset av mange som klager på at lån blir fort fullt utlånt.

19 februari 2021

Antwoord van FundingPartner

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding Sander!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har investert noen titalls tusen… Storfornøyd så langt!

Har investert noen titalls tusen sparekroner i flere spennende prosjekter på FundingPartner de siste månedene. Enkel plattform å bruke og kjapp tilbakemelding fra staben på spørsmål.
Så langt har også tilbakebetaling av renter og avdrag vært i rute.
En enkel måte å skaffe seg god avkastning og "passive" inntekter på - så lenge låntakerne betjener lånene sine...

26 december 2020

Bra Crowdfundingformidler

Ryddig, sender ut statusoppdateringer på prosjekter, oversiktssiden over lån som man har har blitt oppgradert.

For mange utlånere i forhold til lån og for små lån noe som gjør at det er vanskelig å få lån. Kjører flere kampanjer samtidig slik at det blir vanskelig å spre investeringene.

Forbedringspotensialer: Sette begrensninger på antall utlånere. Sette begrensninger på størrelse på enkeltinvestering (i dag 20%) slik at det blir mulig å spre over flere utlånere og utlånere får muligheten til å spre utover flere lån.

Vil absolutt anbefale FundingPartner, samtidig som de har forbedringspotesniale.

12 maart 2020

Antwoord van FundingPartner

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding Erlend, og takk for gode innspill.

Crowdlending for proffene

Profesjonelt og pålitelig drevet portal for "crowdlending" med stadig nye spennende caser.

9 maart 2020

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.