High return on your money with relatively low risk. The projects available have undergone a very thorough analysis, which minimizes the risk of losing money
Lees wat reviewers zeggen
Kun erfaring som investor/utlåner. Veldig oversiktlig app med mange detaljer om hele min investerings portefølje, av over 70 lån kun et som gikk til inkasso og et minimalt tap, totalt har årlig rente... Toon meer
Jeg har investert gjennom Fundingpartner i 2 år og har i løpet av den tiden registrert en negativt utvikling med hensyn til informasjonsflyt og åpenhet. Låntakere har i større og større grad kunne ove... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Litt vanskelig å forstå at selv om man er pålogget og prøver å delta i investeringen i løpet av første sekundene , får man beskjed at man er sent ute . Også ser det ut som... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
FundingPartner lar deg gi lån til norske vekstselskap via crowdlending. Årlig rente ligger på 5-20%. Les mer på hjemmesiden vår.
Contactgegevens
Gaustadalléen 21, 0349, Oslo, Noorwegen
- fundingpartner.no
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 83% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Kjempegrei investeringsmåte!
Syns det er kjempegreit å investere gjennom FundingPartner.
Det blir gjort en bra og oversiktlig analyse av de forskjellige investeringsobjektene og dokumentasjonen er lett forståelig.
Veldig enkel og oversiktelig nettside hvor en foretar selve investeringene, og en god oversikt med status på de investeringene en allerede har gjort.
Kan anbefales!

Antwoord van FundingPartner
Jeg er meget fornøyd med FundingPartner…
Jeg er meget fornøyd med FundingPartner og har en positiv opplevelse med de investeringene jeg har gjort så langt. Jeg gleder meg til den videre utviklingen av selskapet og heier på dere!

Generelt veldig gode erfaringer
Generelt veldig gode erfaringer. Fint at man får beskjed dersom det er noen avvik/problemer tilknyttet innbetalinger ol.

Beste crowdlending-tjenesten på markedet
Synes Fundingpartner er den mest profesjonelle og gjennomarbeide crowdlending-tjenesten på markedet. Jevnt over bra et bra risk/reward forhold for meg som långiver og casene er godt gjennomarbeidet. "Fasiten" ser vi vil ikke før om noen år, men foreløpig virker dette som en veldig god start.

Seriøs aktør
Seriøs aktør. Renter kommer på konto hver måned. Svarer kjapt på henvendelser.

Tilbakemelding
Følger deg opp, får gode tips og råd til invisteringer. Samt betaler ut til riktig tidspunkt.
Med riktig risikoklasser er det lett å få en oversikt over hva jeg bør invistere i og ikke.

Utmerket investeringsalternativ
Fremstår som et meget solid investeringsalternativ. Her er det mulighet for god avkastning uten for stor tilknyttet risiko.

Brukervennlig og innovativ tjeneste

Antwoord van FundingPartner
Kul og meningsfull anvendelse av ekstra kroner
Gøy å ha muligheten til å være med å investere i disse låna. Hvor mye en vil putte inn er etter eget valg. Og jammen må en være kjapp for der det ikke er behov for så mye fylles det raskt.

Antwoord van FundingPartner
Har ingen andre forventninger enn at…
Har ingen andre forventninger enn at man får sine penger tilbake + renter. Så langt ser det bra ut.

Antwoord van FundingPartner
Oversiktlig nettside og god avkastning.
Oversiktlig nettside og god avkastning.
God avkastning, men noe høy risiko er min vurdering

Veldig bra system
Veldig bra system. Alt fungerer som det skal.

Antwoord van FundingPartner
jeg får en prosent mindre en det som står
Dere setter at et lån har 9,1% rente, men jeg får ikke 9,1% for dere trekker 1%. Hva med å informere de respektive parter om hva de får ut, og den andre part hva de må betale, så blir det mere oversiktlig for alle

Antwoord van FundingPartner
En enkel å grei måte å fordele risikoen…
En enkel å grei måte å fordele risikoen på.

Jeg sparer gjennom FundingPartner
Jeg sparer/investerer gjennom FundingPartner fordi jeg får bedre rente enn andre relativt sikre plasseringer jeg har sett. I tillegg er det en god følelse at midlene går direkte til firmaer som trenger dem. Jeg er veldig fornøyd med servicen fra FundingPartner, god presentasjon av objektene, raske og utfyllende svar på spørsmål. Jeg kommer til å fortsette mine investeringer gjennom FundingPartner når jeg har ledig likviditet.
Olav Norem

Antwoord van FundingPartner
Jeg forstår ikke at jeg ikke rakk å…
Jeg forstår ikke at jeg ikke rakk å investere. Virker tilfeldig om du er inne eller ute

Grundige prospekter
Har investert i flere lån - og så langt har alle gått bra.
Vi spesielt trekke fram at de lager veldig grundige prospekter. Føler at jeg får den informasjonen jeg trenger - og at de besvarer alle spørsmålene jeg har.
Liker også at man får informasjon om prosjektene noen timer før man faktisk kan tegne seg. Dermed er det til til å lese nøye gjennom. Men her kunne jeg god tenkt at det var enda litt bedre tid.

Svært god kommunikasjon
Svært god kommunikasjon, ryddig lagt opp. Selskapet er til å stole på. Eneste ulempe er at det er svært lite ideelle låntakere, etisk sett. Med det sagt er investeringen din trygg gjennom FP.

Ganske fornøyd
Ganske fornøyd. Det kan være vanskelig å tegne seg på lån da de blir fulltegnet fort. En liten forbedring er nå køsystemet

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.