Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Vi købte Åsas Jul og er yderst tilfredse, varerne kom hurtigt og uden problemer begge gange, dog ville vi ønske der var mere til stellet, såsom fade i forskellige størrelser, salt/peber kaffekopper og... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Købte Nordic Dawn tallerkensæt 12 dele, Bark, 4 pers (12.12) til min datter, i julegave. Vi aftalte at hvis jeg købte det som gave skulle jeg købe dobbelt op som hun så selv ville betale, da det var... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Trevliga försäljare att diskutera med. Här köpt mkt av er genom åren. Trevliga saker. Bra att man kan Betala /månad ,likaså man kan själv bestämma mer summa att betala av på. Här en önskan av en kyr... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Bra kvalitet och vacker design. Litet udda design som jag tycker är kul. Bellas små runda djupa tallrikar använder vi varje dag. "Behöver inga andra." Dom är lättdiskade, behöver nästan bara sköl... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Porseleinwinkel
  2. Bouwwinkel

Geschreven door het bedrijf

Fyrklövern är ett av Nordens ledande varumärken inom dukning och högkvalitativa produkter till det dukade bordet. Skandinavisk design och serviser av hög kvalitet har sedan uppstarten 1974 varit synonymt med Fyrklöverns varumärke. Vi säljer endast direkt till dig som kund utan mellanhänder och kan därför alltid garantera bästa möjliga kvalitet, service och pris. Du beställer enkelt direkt via vår hemsida eller genom våra produktspecialister på telefon. Våra exklusiva kvalitetsserviser och produkter i tidlös skandinavisk design är resultatet av många unika och framgångsrika samarbeten med skandinaviens mest välkända och omtyckta designers, formgivare och varumärken. Nedan kan du läsa mer om några av våra olika samarbeten.

Contactgegevens

1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Trevliga försäljare att diskutera med

Här en önskan av en kyrka som spelar Helga natt den är vit men utgått från sortimentet! Skulle bli så glad om den kunde komma till Försäljning. Mvh Diana Ivarsson

27 oktober 2023

Antwoord van Fyrklövern

Hej Diana! Tack för din omdöme. Det glädjer oss att läsa! :)

Försäljning

Fyrklöverns säljare är alltid tillmötesgående och ordnar det bästa för dig.

26 oktober 2023

Antwoord van Fyrklövern

Hej Elsie! Tack för din omdöme. Så skönt att du tycker det! :)

Feedback

Hej
Jag fick hjälp från en trevlig kollega Inge var mycket hjälpsam med att beställa mitt order;)

25 oktober 2023

Antwoord van Fyrklövern

Hej Sarah! Tack för den fina omdöme. Det glädjer oss att läsa att Inge kunde hjälpa dig med din beställning! :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag har alltid handlat på Fyrklövern…

Jag har alltid handlat på Fyrklövern genom åren

de har vackra tingen. de är trevliga. allt kommer hem till mig i tid.
och jag betalar alltid mina räkningar i tid o är politligt mot de. jag kommer att fortsätta att handla hos de tills... the end. Edna Vickberg. i Tyresö

26 september 2023

Antwoord van Fyrklövern

Hej Edna! Tack för den fina omdöme. Vad kul att läsa. Vi ser fram emot att prata mer med dig :)

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Serviser av högkvalite men dyr inredning och stenålderskänsla kring hemsidan

Serviser från fyrklövern är väldigt prisvärda och håller hög kvalité. Klarar maskindisk vilket är ovanligt på denna typ av fint porslin. Får man felaktiga, defekta eller på annat sätt dåliga delar bytes de kostnadsfritt.

Gällande inredning tycker jag de är för dyra. Du får fina designklassiker för de prisklasserna. Finns visserligen samlarföremål hos fyrklövern men övrigt är på tok för dyrt oavsett designer-samarbete. Det sänker antalet stjärnor.

Även önskvärt att hemsidan och betalningsalternativ hängde med i tiden. Känns väldigt omodern. Ex går det inte att spara favoriter eller se sina köp och likande via hemsidan. Saknas en "mina sidor" för detta och för att kunna följa ordnar returer mm. Betalningsalternstiv med gratis faktura ex Klarna vore logiskt. Pappersfaktura i paketet med extra kostnad eller betala med kort via webb känns stenålder. Delbetala kan jag fatta kostar extra (ränta mm) men att ha ett omiljövänligt alternativ som inte kan väljas bort utan otyggt köp o som dessutom kostar extra? Stenåldern och känns inte ok för den kvaliteysnivå fyrklövern vill hålla. Beställa via webben själv ger inte avgift men om säljaren ringer dig kostar det extra... återigen stenålder. Passar inte ihop med den kvalitetsnivå företaget vill ligga på.

Men serviser och service kring order och problem med order är de super på.

25 augustus 2023

Antwoord van Fyrklövern

Hej Helena! Tack för din omdöme. Vi värdsätter dina åsikter kring verksamheten och jag kan faktisk informera dig om att vi håller på att uppdatera vår hemsida och system vilket betyder att fler av dina åsikter kommer att finnas hos oss i framtiden.
Det glädjer oss samtidigt att läsa att du tycker om våra produkter samt vår service. :)

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.