Minus 5 stjerner. Snyd og humbuk. Modtog varer - men fejl på. Returnerede og forventede naturligvis at få mine 1299kr retur. Men nej. Har skrevet mindst 10-15 gange - har forsøgt via telefon - ingen... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Som mange andre, skulle jeg nok have læst anmeldelserne inden jeg bestilte. Jeg lagde en order en tirsdag, først mandag får jeg en besked om at ordren er afleveret til GLS, jeg modtager aldrig en SM... Toon meer
Jeg har fået forkert farve på varen. Den skulle have været Hvid, men jeg har fået Sand farvet udleveret. Det er en kedelig farve/ikke særlig pæn. Jeg har mange gange forsøgt at få kontakt med de... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Online kunst, design og interiør galleri og shop
Contactgegevens
Howitzvej 60, 1., 2000, Frederiksberg, Denemarken
- 71993309
- info@gallerio.dk
- gallerio.dk
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Minus 5 stjerner
Minus 5 stjerner. Snyd og humbuk. Modtog varer - men fejl på. Returnerede og forventede naturligvis at få mine 1299kr retur. Men nej. Har skrevet mindst 10-15 gange - har forsøgt via telefon - ingen kontakt!!
Er så ærgerlig og skuffet over sådan en behandling. Lad være med at handle der!
Købte i august 20222 2 sengesæt fra…
Købte i august 20222 2 sengesæt fra Georg Jensen. After et par vaske kom der lyse pletter frem, for hver vask blev det værre og værre. Alt tydede på kopivarer. I september sendes varerne retur efter aftale med virksomheden. Efter utallige mails reageres der ikke, OG jeg sidder med ingen varer og 1500 kr tabt.
Concerning
Much the same - ordered an item on 27th Nov. The website is no longer working, the phone number says to email and no response on emails. Money did leave the account so assume fraud.
Har heller ikke modtaget min vare
Har heller ikke modtaget min vare, politi vil få besked så må vi se om det hjælper.
Har skrevet og ringet til ejeren mange gange😪😡😡😡😡
Gallerio. Et uvederhæftigt firma.
Efter 3 uger er den bestilte vare ikke leveret. Beløbet på kr. 1299,- er hævet fra min. konto, - altså bedrageri.
Jeg har modtaget en faktura på de ikke leverede varer, - altså dokumentfalsk.
Der svares ikke på mails.
Kan helt tilslutte mig de tidligere et-stjernede anmeldelser.
Kunne der være grundlag for et gruppesøgsmål ?.
Svindelforetagende
Købte nogle LED havelamper som ikke holdt hvad de lovede. Har returneret dem for 10 uger siden - og har ikke hørt fra firmaet siden - 1000,- kroner i ejerens lomme.
Ingen respons
Jeg bestilte en bænk til gangen, og fik en skammel. Har sendt mails gentagne gange, om at få en returlabel, og få den rigtige vare tilsendt. Jeg har desuden ringet utallige gange. Hverken mails eller tlf.opkald er besvaret. Kun en automatisk tlf.svarer, der siger, at jeg ringer udenfor åbningstid - i åbningstiden.
Jeg har søgt efter adresse på varelager, for selv at aflevere/hente, men kan ikke opspore nogen adresse.
Hvad kan jeg gøre?
Som mange andre
Som mange andre, skulle jeg nok have læst anmeldelserne inden jeg bestilte.
Jeg lagde en order en tirsdag, først mandag får jeg en besked om at ordren er afleveret til GLS, jeg modtager aldrig en SMS om afhentning, i går 14 dage efter bestilling, tager jeg kontakt til GLS, som kan oplyse at pakke nr, er til en person i en anden by, med andet navn. Jeg har bombarderet firmaet med mailserver også korrespondance med GLS
GALLERIO SVARER IKKE PÅ MAILS ELLER TLF.
GALLERIO = Falske forestillinger om…
GALLERIO = Falske forestillinger om…
GALLERIO = Falske forestillinger om noget godt!
GALLERIO = Snyder og fører én bag lyset!!
GALLERIO = Løber om hjørner med deres kunder!!!
GALLERIO = Holder os alle for nar!!!!
GALLERIO = De giver et falsk indtryk af professionalisme og fremkalder en falsk forestilling hos deres kunder!!!!!
GALLERIO = JURA, påføre nogen et økonomisk tab ved bevidst at vildlede!!!!!!
GALLERIO = Svig og svindel!!!!!!!
Så er der gået 2 mdr, siden jeg for 2800 kr. bestilte flotte lækre ting og sager fra Georg Jensen Damask, men desværre gjorde jeg det inde på GALLERIO :-(
Min seneste email til Gallerio i dag 29/11 2023, deles og kan læses nedenfor.
Forventer ikke sagen afsluttet, hvorved flere e-mails vil følge, i følgetonen "Gallerio"
Hej igen Gallerio,
Så er der igen gået 2 uger af vores smukke samarbejde, hvor I fortsat udøver Jeres største kunst, ingen respons og dernæst at stjæle, snyde og bedrage.
Jeg vil have mine penge retur!!!!
Send venligst alle mine e-mails til:
Gallerio’s eneejer og direktør og bed ham straks få det løst!!!
Denne opfordring har jeg tidligere givet Jer.
Det er utrolig uværdigt og at I bare ignorer ALLE henvendelser og blot stopper 2800 kr. af mine penge i lommen.
FØJ for den lede, sikke en moral og direkte kriminel forretningsmodel Gallerio følger!
Gad nok vide hvor mange tusinde Eneejer og direktør for Gallerio stjæler fra kunderne på et år!!! 😔
Det er skrækkeligt, mage til bedrag har jeg aldrig været udsat for før og jeg er gennemrystet i min grundvold og utrolig skuffet og vred 😡
Tommy Nielsen
Jeg har fået forkert farve på varen
Jeg har mange gange forsøgt at få kontakt med dem for at høre nærmere om, hvordan vi får den forkerte levering ordnet.
Selvom jeg ringer i åbningstiden, får jeg telefonsvarer på, at jeg har ringet udenfor åbningstiden.
Jeg har skrevet mails mange gange uden held.
Jeg kan hermed ikke komme i kontakt med virksomheden.
Nu står jeg med en kedelig vare.
Det er virkelig ikke i orden.
SNYD SVINDEL og BEDRAG
Har fuldstændig samme oplevelse som en anden bruger : Manglefuld levering - Kun 2 af 3 bestilte varer er leveret hvoraf den ene er i stykker! Umuligt at komme i kontakt med firmaet - de tager ikke telefonen og besvarer ikke mails
Manglende og forkert vare
Gad godt have læst anmeldelserne herinde før jeg bestilte varer.
Har modtaget en vare i kategori med det jeg har bestilt, men ikke den farve jeg har bestilt. Derudover mangler den anden halvdel af ordren.
Har mailet og ringet i deres “åbningstid” men får at vide at jeg ringer uden for åbningstid… virkelig skod
Svindelforms
De svarer ikke på hverken telefon eller mail sender varer der ikke dur’
Meget meget dårlig service!
Meget meget dårlig service!
Har stadig ikke modtaget mit maleri!
Kan ikke komme i kontakt med jer, ringer i jeres åbningstid, men kan IKKE komme I kontakt med jer!
Køb ALDRIG noget hos Gallerio, svindelfirma!
Jeg har prøvet at fange dem på mail og…
Jeg har prøvet at fange dem på mail og tinget 11 gange til dem. De påstår jeg har fået pakken, sendt mig et tracking nummer og det er en Bodil der har fået den pakke. De har hævet pengene men ikke leveret noget som helst og svarer ikke tilbage. HOLD JER FRA DEN BUTIK
Hold jer væk fra denne butik
Hold jer væk fra denne butik, hvis jeg havde læst trust pilot inden, havde jeg aldrig handlet her, svarer ikke ved opkald, mail besvares efter flere uger, det de sælger kan fås andre steder,
Ekstrem uprofessionel virksomhed
Opdateret: Ja, kundeservice er der stadig intet af. Sjovt som alle svar kommer med en forsvarsindstilling. Og som i et arbejde i netop Rema, så ved man også at man ikke stjæler, det er nemlig troværdigt(jeg står ved mit navn, Rene. Og hvad er et burgernavn?). Modsat Gallerio som netop er et firma der svindler, og det skal heldigvis nok nå ud. Tænk sig at i laver det påstyr for 832kr. René du burde skamme dig, med din opførsel. Tænk sig at kalde kunder for "klovn". Allerede ved første opkald fra dig vidste jeg i snød jeres kunder. Ellers taler man ikke sådan. Så burde i tage et kursus i kundeservice. Så kan det være regnskaberne i virksomheden kommer til at se bedre ud så man ikke behøver at stjæle kundernes penge og undlade at sende varene 😅.
Nej, pengene er ikke refunderet, nej viskestykkerne er ikke kommet frem. Det er et halvt år siden nu.
I siger i har "dokumentation" på vi har fået både penge og viskestykker siger i. Men hvornår må vi så ikke se dokumentationen? Det vel reelt at give sine kunder det, hvis man føler sig uretfærdig behandlet, som min stedmor er.
-----------------------------------------------
Hold jer væk!!
Jeg tror aldrig jeg har givet en stjerne på trustpilot.
Men én gang skal jo være den første.
Min stedmor har købt Georg Jensen viskestykker for 832kr igennem Gallerio i marts 2023. Nogle hun skulle bruge til en gave.
hun fortæller mig efter noget tid hvor hun har skrevet med dem at hun ikke har modtaget varen, og heller ikke dokumentationen fra GLS. Hun er ved at give op på sagen, men jeg tænker det kan da ikke passe.
jeg snakker med GLS flere gange for at høre hvad der sker, for jeg har aldrig prøvet noget lignende. Så det måtte da kun være GLS. det kan jeg så igennem mails fra dem se at der ikke er sendt noget ud.
Jeg kontakter dem og vil forklare problemstillingen. Jeg kan dog ikke ringe dem op, trods flere forsøg. Så prøver jeg igennem mail, hvor de kan forsikre at varene er sendt. Det stoler jeg da på, og tjekker op med GLS som kan konfirmere at der ikke er sket mere fra virksomheden. De har blot fået label, men ikke sendt noget videre afsted.
Jeg kontakteer Gallerio igen, her siger de dog de vil tjekke op. det kan tage 10 dage. efter næsten 30 dage skriver jeg igen. Men de vil tjekke op igen.
Jeg høre intet herfra.
Min stedmor modtager herefter en reklame fra dem, hvor hun skriver at det er flabet at de kan sende reklamer til hende, men ikke sende varerne man bestiller. Hun gør krav på tilbagebetaling. Det siger Gallerio at de gør de, selvom vi "har modtaget viskestykkerne".
Efter et opkald fra en Rene, siger de pengene er udbetalt, men at vi er ude på at snyde dem. Jeg tjekker op på om min stedmor har modtaget pengene, men nej, det har hun ikke. Selvom der var en lovning på udbetaling d. 6/10.
Efter jeg finder ud af at pengene ikke er udbetalt og vi stadig ingen viskestykker har modtaget ringer jeg tilbage. Dog uden held.
Efter noget tid ringer Rene tilbage. Jeg siger vi intet har modtaget, hverken viskestykker eller penge. Jeg bliver tilgengæld kaldt tyv og svindler med erfaring. Jeg refere til trustpilot anmedelser, hvor jeg siger jeg kan se hele 6 med samme problem. hvor svaret lyder "kan du virkelig tælle helt op til 6". Jeg er meget forbløffet over denne måde at tale til sine kunder(hvis man kan kalde det for kunder, når man ikke får hvad man betaler for). Jeg bliver nærmest truet da jeg fortæller jeg vil gå videre med sagen hvis der ikke sker noget. Husk på det her er for 832kr ikke 500.000kr. Han siger hvis det bliver meldt til politiet vil vi få så mange problemer med Gallerio. Altså flere end vi har i forvejen.
Jeg har ikke haft sådan en ubehagelig samtale med en virksomhed før.
Jeg forstår ikke denne måde at behandle folk på. jeg har ikke på et eneste tidspunkt modtaget "nå det lyder da ikke godt det skal vi da lige have fikset". De er totalt ligeglade, så længe de får vores penge.
- Morten

Antwoord van Gallerio
Mangler at modtage karaffel som blev…
Mangler at modtage karaffel som blev bestilt og betalt i august 2023. Kundeservice svarer ikke på hverken tlf og heller ikke mail!
Øv!
Styr udenom Gallerio
Styr udenom Gallerio: Jeg fik leveret flere fine produkter, men manglede en hylde til nærmere 500 kr, samt fik fejl farve på en anden vare. Havde bestilt og betalt ekstra fro hjemmelevering, men pakken var adresseret til pakkeshop, hvor jeg skulle hente. Da jeg kontaktet Gallerio bagefter, fik jeg besked om at hylden ville eftersendes, og fragtomkostninger refunderes. Intet har sket. Ved opfølgende henvendelser har jeg ikke fået flere svar. Jeg kan ikke anbefale Gallerio, der findes for mange dygtige og gode alternativer.
Køb endelig ikke noget af det firma
Køb endelig ikke noget af det firma. Man får ikke det man betaler for og de tager ikke telefonen. Besvarede min første mail med lovning om at sende en ny vare, men den er aldrig blevet sendt og svare ikke på min nye mail. Hold jer fra det firma.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.