Minus 5 stjerner. Snyd og humbuk. Modtog varer - men fejl på. Returnerede og forventede naturligvis at få mine 1299kr retur. Men nej. Har skrevet mindst 10-15 gange - har forsøgt via telefon - ingen... Toon meer
Købte i august 20222 2 sengesæt fra Georg Jensen. After et par vaske kom der lyse pletter frem, for hver vask blev det værre og værre. Alt tydede på kopivarer. I september sendes varerne retur efter a... Toon meer
Som mange andre, skulle jeg nok have læst anmeldelserne inden jeg bestilte. Jeg lagde en order en tirsdag, først mandag får jeg en besked om at ordren er afleveret til GLS, jeg modtager aldrig en SM... Toon meer
Jeg har fået forkert farve på varen. Den skulle have været Hvid, men jeg har fået Sand farvet udleveret. Det er en kedelig farve/ikke særlig pæn. Jeg har mange gange forsøgt at få kontakt med de... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Online kunst, design og interiør galleri og shop
Howitzvej 60, 1., 2000, Frederiksberg, Denemarken
- 71993309
- info@gallerio.dk
- gallerio.dk
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Ingen levering og intet svar på…
*** 11/9: Stadig ingen levering!
GLS har aldrig fået pakken fra Gallerio. Derfor har jeg heller ikke modtaget varen!
Gallerio tager ikke telefonen: FUP-FIRMA! ***
Ingen levering og intet svar på emails/telefon!
Jeg bestilte en karaffel, som ville blive leveret via GLS. Gallerio har trukket betaling på mit kort, oprettet GLS-trackingnr. for 9 dage siden, men de har aldrig leveret varen til GLS eller mig! Jeg har rykket dem vhja. flere emails og telefonopkald den sidste uge - UDEN svar!
Jeg kan kun FRARÅDE at købe på GALLERIO!

Antwoord van Gallerio
Bestilte sæt af solar lamper i Juni…
Bestilte sæt af solar lamper i Juni måned og vi fik alle lamper men en af dem virker bare ikke som den skulle. Skrevet til Gallerio og fik et svar at de sende en nyt lampe og en retur label. Man fik aldrig retur label og en nyt lampe. Har skrevet en mail i Juli og også i August måned til jer, ingen kontakt eller svar. Det er bare ikke ok.

Svigagtig "butik".
Fejlagtige leverancer. Manglende svar fra kundeservice, og en helt igennem dårlig oplevelse. Er blevet trukket for en vare for mere end 4 måneder siden, der stadig ikke er leveret.
Har oveni modtaget "meddelelse om refusion" sendt på "MobilePay via pensopay" uden nogensinde at have modtaget penge retur.
Der er sendt mere end 10 mails til "Kundeservice" uden svar, første gang d. 9.2. Først når man kontakter ejeren via Facebook, eller laver en anmeldelse på Trustpilot reagerer de.
Sagen er stadig ikke løst, på trods af at jeg som ovenfor beskrevet er blevet lovet en refusion af det betalte, og at jeg d. 18.4. modtog mail om at man ville sende en ny vare, samt en returlabel til returnering af en vare der var fejlproduceret.
At "Kundeservice" oveni vælger at sende adskillige ubehagelige og intimiderende mails ovenpå min anmeldelse, gør ikke den samlede oplevelse bedre.
Nu spørger I så til returnering af en vare, hvilket indikerer at I enten også er løgnagtige, eller blot ikke har gidet læse den mail dialog vi har haft. Den 18. april skriver en Camilla. "Vi sender dig en ny vare så snart vi modtager den, sammen med en returlabel til den der er i stykker". Dette er ikke sket. Lige som den tilbagebetaling som I hævder at have foretaget ej heller er sket.

Worst experience ever!!
Worst experience ever!!!
Bought HugoBoss luggage- received totally different luggage than purchased. Asked for return label - have not received ANY reply. After 5reminders finally got the label. Send items return - and again dead silence from Gallerio customer support (you cant call it a support. Its nightmare!!) many calls, and emails asking for money return — still NO replies. Now 2months of ignorance. No replies, no communication. Order 4343.
Strongly suggest to AVOID this company. B A D experience. DO NOT BUY

Jeg er meget glad for mine 3 lyskugler
Jeg er meget glad for mine 3 lyskugler. Mine 2 lanterner er mega flotte. Meen var desværre ikke pakket så godt ind. Den store er der gået en glas splint af. Som jeg desværre først fik set efter pap var pakket sammen.Har handlet der flere gang med stor tilfredshed.
God lampe
Det er efterhånden et par år siden jeg købte noget men har altid været tilfreds med varern
Jeg er meget tilfreds og glad 😊 for de…
Jeg er meget tilfreds og glad for de smukke ting jeg har købt hos Gallerio. Fra køb, over bekræftelse, til levering af de solidt indpakkede varer, har forløbet været perfekt. Jeg vil helt klart handle hos Gallerio igen.
Marianne
Vanvittig dårlig kundeservice!
Vanvittig dårlig kundeservice!
Jeg bestilte en vare før jul. En venlig mand ringede mig op og fortalte at varen ikke var på lager, men at den kom i januar. Han spurgte om jeg stadig ønskede varen, hvilket jeg gjorde.
I slutningen af januar har jeg stadig ikke modtaget min vare, så jeg ringer til dem, for at høre hvornår den kommer. Jeg får at vide at den er på lager ugen efter, og derefter vil de sende den afsted. Jeg hører igen ikke mere, og ringer derfor en gang til. De begynder at blive svære at få fat på, men efter mange forsøg tager de telefonen. Jeg får at vide at varen var sendt, men røget retur til dem. De sagde at de sender med gls, men jeg har ikke modtaget noget på min gls app, som ellers aldrig svigter.
De vil sende den afsted en gang til, men endnu engang hører jeg ikke noget.
Jeg ringer forgæves i flere uger, og pludselig siger telefonsvareren gang på gang at jeg ringer uden for deres åbningstid, hvilket jeg ikke gjorde.
Jeg sender til sidst en mail, hvor jeg beder om mine penge retur, de skriver tilbage at de vil sende mine penge retur. Det er i dag 3 uger siden, og da jeg endnu ikke havde set skyggen af mine penge, sender jeg endnu en mail i dag. Jeg får at vide at de har forsøgt at sende pengene retur, men at det ikke er muligt. Havde jeg ikke skrevet igen, havde de ikke fortalt mig at det ikke var muligt at sende pengene retur til mig. Dog har jeg endelig fået mine penge retur nu, efter en lang kamp på 5 måneder. Jeg kommer aldrig til at købe noget på Gallerio mere.
Opdatering efter min anmeldelse på trustpilot
Jeg bliver kontaktet af Gallerio, der mener at jeg skal slette min anmeldelse og ellers vil de offentliggøre mit fulde navn og billede i deres nyhedsbrev, og at jeg vil blive eksponeret på sociale medier.
Jeg vælger at holde fast i min anmeldelse, da jeg ikke kan se hvorfor jeg skulle skrive en anmeldelse om dårlig kundeservice, hvis jeg havde oplevet noget andet.
Den måde de nu har håndteret anmeldelsen på, bekræfter mig bare i, at jeg ikke mener det er god kundeservice.
De mener jeg vil have flere penge af dem. Det vil jeg ikke. Jeg har fået mine penge. Jeg vil blot advare andre om at handle hos dem, da jeg havde en dårlig oplevelse med dem, det ønsker jeg ikke andre får.

Enormt skuffende oplevelse med Gallerio
Den 2. april bestiller jeg en Hugo Boss kuffert, som jeg skal give i gave til en veninde. Den åbner jeg først d. 12. april, hvor jeg bemærker, at jeg har modtaget den forkerte kuffert. Jeg skriver så til deres kundeservice og oplyser dem om hvad der er sket. De tilbyder, at jeg kan sende den retur og få pengene tilbage. Der går så en uge, hvor jeg ikke modtager en returlabel fra dem. Jeg skriver så herinde på trustpilot om sagen. De skriver en mail til mig om, at det jeg skrev var forkert (det var det ikke, jeg var hel ærlig i min anmeldelse), og at de først ville sende mig pengene retur, efter jeg havde ændret eller slettet anmeldelsen. De sender så først dér en returlabel (de skrev at det var tredje gang, de havde sendt den, men det var første gang jeg modtog noget). For at undgå at denne sag blev langtrukken, så gjorde jeg som de bad og slettede anmeldelsen. Jeg sender kufferten retur d. 25. april med GLS. Jeg hører aldrig fra dem, om de har modtaget kufferten, selvom jeg skrev flere emails, og har prøvet at ringe utallige gange uden held. D. 8. maj, efter mange mails, svarer de mig, at de endnu ikke har modtaget kufferten. Jeg kan dog spore pakken ind på GLS' hjemmeside, da jeg har pakkenummeret, og kan se at pakken blev leveret d. 28. april. Det er så enormt skuffende, når man prøver at samarbejde med dem, men de er ligeglade med deres kunders oplevelse. Jeg har skrevet til dem om, at jeg kan se at pakken blev leveret d. 28 april, og jeg bad dem om at kigge deres lager én gang til, for kufferten kan jo kun være ved den adresse, de har oplyst på labelen. Denne mail blev sendt 9. maj og jeg har stadig hverken fået svar eller mine 1099 kr tilbage. Man håber altid, at man vil blive støttet af den virksomhed man handler hos, men det har jeg ikke oplevet med Gallerio.
Mit ordre nr. er 4392
**Opdatering siden Gallerios svar**
Jeg forstår ikke hvorfor gallerio vælger at lyve på denne måde. Jeg har ikke brugt kufferten. Hugo Boss kufferten skulle have været en gave til min veninde, men gallerio fik sendt den forkerte kuffert afsted til mig. Da jeg opdagede at kufferten var ikke den jeg havde bestilt tog jeg billeder, og den røg med det samme inde i kassen igen, med bekyttelsesplast stadig på. Det er simpelthen løgn det gallerio skriver. Både at de har skrevet til mig om kufferten ikke kan tages retur, og at kufferten er blevet brugt. Jeg forstår virkelig ikke hvorfor de ikke bare kan være ærlige og anerkende de har gjort noget forkert og sende pengene tilbage.

0 STJERNER
Hvis jeg kunne give 0 stjerner, så gjorde jeg det. Aldrig har jeg oplevet SÅ elendig kundeservice fra deres såkaldte kundeservice! Jeg bestilte et Georg Jensen Damask Waffle Plaid i farven Archive (beige), som står på hjemmesiden. Jeg modtager tæppet i Light Grey, hvorefter jeg ringer til kundeservice - efter at have kontaktet dem pr. mail, som ikke blev besvaret - og får fat i den mest ugidelige, inkompetente mandlige medarbejder i telefonen. Han snakkede/svarede simpelthen så flabet og var/ville slet ikke være behjælpelig. Svaret var: “Vi har slet ikke den farve, som du siger - vi har kun den som du har modtaget” - hvorfor så reklamere med farven og dermed falsk markedsføring? Han lovede dog, samme dag, men først senere, at ville sende mig en returlabel pr. mail. Modtog intet. Prøvede i de adskillige efterfølgende dage at kontakte dem igen pr. telefon, da jeg nægtede selv at skulle betale fragten retur, for Gallerios fejl.
Først 1 uge efter kommer jeg i gennem til - igen - samme sure mand. Han påstår at de ingen mails har modtaget, samt at han havde sendt returlabelen til mig. Sjovt nok modtog jeg først labelen 5 min efter telefonsamtalen. Jeg sendte pakken retur torsdag d. 27/4-2023 og har hverken hørt fra dem omkring modtagelsen af retur eller set skyggen af mine penge. Prøver dog stadig at få telefonisk kontakt, men telefonen bliver ikke taget, til trods for at det er inden for telefontiden. Anbefaler på ingen måde dette firma!!!
*EFTER GALLERIOS SVAR TILBAGE:
Nej, jeg har hverken modtaget kvittering eller mine 799.- kr. retur! Jeg har lige nu (15/5 kl. 22:15 tjekket min konto helt fra 1/5)
Derudover er det JER der laver falsk markedsføring omkring et tæppe, som I slet ikke har! Det er åbenbart kun Georg Jensens officielle hjemmeside, der kun sælger farven Archive (beige) som I er velkomne til selv at tjekke efter. Dog skal I fra Gallerio ind og rette jeres tekst under billedet af plaiden, da der rent faktisk står at farven som I sælger ER Archive - og ikke Light Grey, som er den farve I sender ud til kunderne! I har den ringeste service, jeg nogensinde har oplevet - den er sågar nem at danne et indtryk af, bare ud fra jeres tilbagemelding her. Flot, Gallerio. Jeg venter stadig spændt på mine 799.- kr.

Antwoord van Gallerio
Fede designer varer og fantastisk god…
Fede designer varer og fantastisk god service - kan stærk anbefale at handle hos Gallerio

Meget tilfreds
Jeg er meget tilfreds med mit køb af en Arne Jacobsen lampe. Den blev leveret dagen efter jeg bestilte den.

Bordlampe fra Gallerio
Vi købte en bordlampe hos Gallerio - meget fin levering som aftalt. Da lampen efter 1 års brug ikke kunne lyse, fik vi efter kort tid en ny lampe tilsendt.
Vi vil meget gerne handle med Gallrio igen.
Mvh Jørgen

Antwoord van Gallerio
Mangler stadig det jeg har betalt for
Så fik jeg endelig min lampe efter 50 dage og en del skriveri. Jeg var måske en af de uheldige? Men ville nok være forsigtig ved et internetkøb hos Gallerio en anden gang.

God kundeservice
Jeg købte en lampe hos Gallerio og ønskede at returnere den. Jeg fik en returlabel og pengene stod på min konto få dage efter Gallerio havde modtaget lampen retur.
Nu har jeg handlet hos Gallerio flere gange og er meget tilfreds og tryg.

Antwoord van Gallerio
Flotte varer og god kundeservice
Jeg synes, at Gallerio har en god blanding af unika kunst og designervarer, som gør det sjovt at kigge rundt. Jeg har fået mit maleri op at hænge herhjemme og er så glad for det. Camilla fra kundeservice var rigtig behjælpelig med mine spørgsmål. Her handler jeg helt sikkert igen!

Perfekt oplevelse
Fantastisk service og hurtig levering.
Tilmed meget tilfreds med mine varer. Kan varmt anbefales.

Antwoord van Gallerio
Skøn shop med unikke ting
Skøn shop med unikke ting. Jeg elsker at gå på opdagelse sammen med familien. Et kæmpe plus de er danske :-)

Antwoord van Gallerio
En god oplevelse at handle hos…
En god oplevelse at handle hos Gallerio.
Gode priser og levering præcis som aftalt.
Der handler jeg gerne igen.

Suverænt
Vi er glade for vores produkter samt service hos Gallerio
De kan stærkt anbefales.

Antwoord van Gallerio
Lees meer over geverifieerde reviews.