Hoi echt super classe. Ik heb mijn nieuws game pc bij gameskinshop gekocht en het is echt fantastisch hoe het van het scherm spat. Super relaxte kerel en bovendien weet waar hij het over heeft. Ik ga... Toon meer
Ik heb voor de verjaardag van mijn zoontje een game pc aangeschaft bij GameSkinShop. Niets van alle positieve reviews is gelogen. Ook ik werd heel goed geadviseerd door Steven. Ook hield Steven me p... Toon meer
Na een zoektocht voor een game pc uiteindelijk uitgekomen bij gameskinshop. We zijn ontzettend goed en vriendelijk geholpen door Steven. Meerdere keren de offerte aangepast ivm onze wensen. Het was al... Toon meer
Via Marktplaats kwam ik in contact met Gameskinshop, omdat ik op zoek was naar een game-pc voor mijn zoon van 12 jaar. Vanaf het eerste bericht werd ik supergoed geholpen: eerlijk advies, duidelijk... Toon meer
- Computerwinkel
- Computers en accessoires winkel
- Computerreparatie
- Computerservice
- Computerondersteuning en -services
- Videogamewinkel
GameSkinShop verkoopt Game Computers, Bedrijfs Computers en workstations. Tevens zijn wij Marktleider in de benelux met de verkoop van Digitale game producten.
Ambonstraat 90F, 1782SK, Den Helder, Nederland
- +31 6 45195151
- info@gameskinshop.com
- gameskinshop.com
Zeer behulpzaam met het bestellen van…
Zeer behulpzaam met het bestellen van een game pc voor onze zoon. Medewerker dacht goed mee, heel tevreden met de service en de pc, top.
Werd prima geholpen
Werd prima geholpen, goed advies gekregen en binnen een week had ik de nieuwe pc staan. Goede service!
Very Nice experience goed thing
Very Nice experience goed thing
Top bedrijf
Wat moet ik zeggen het was een erg fijne ervaring om alles naar wens te krijgen voor een goede en eerlijke prijs. Dit bedrijf doet er alles aan om hun klanten tevreden te houden en dat zorgt in een hoge kwaliteit van het product.
Goede en snelle service en zeer…
Goede en snelle service en zeer vriendelijk
Top bedrijf
Top bedrijf, pc is top geleverd en de service was uitmuntend
Goeie service!
Gameskinshop is een aanrader. Prijzen van pcs zijn realistisch. Ook komt de eigenaar zijn woorden na.
Vorige week een pc samengesteld en na een week mijn pc binnen gekregen. Helaas was er misverstand waardoor ik een andere videokaart had ontvangen. Zelfde dag heb ik steven gebeld en hij heeft alles netjes opgelost. De volgende dag kon ik al langs voor de juist videokaart en een compensatie. Gameskinshop is zeker een aanraden.
Super snel geholpen
Super snel geholpen. Dezelfde dag nog was de reparatie van de laptop gereed. Fantastisch dat ik, dankzij Steven, mijn kleinzoon zo heb kunnen helpen. Top hoor!
Prima bedrijf
Pc samengesteld,prima geholpen.computer binnen een week klaar,zeer tevreden over de service.Ik ga hier vast nog een keer een computer samenstellen.
Zeer goede ervaring met dit Helderse ICT bedrijf en kan deze zeker aanbevelen.
Goede ervaring met dit Helderse bedrijf. Vanaf het begin dacht dit bedrijf mee a.d.h.v. gebruik en budget. Ook eigen inbreng (bij extern extra advies) was geen probleem en uiteindelijk tot een mooi en zeer scherp geprijsd AMD systeem gekomen.
Na akkoord was het systeem binnen een week samengesteld en getest en het systeem (AMD 7700x, 32 Gb, RTX 4070, watergekoeld, 850W voeding, etc. etc.) draait super lekker.
Ik heb een nieuwe processor gekocht
Ik heb een nieuwe processor gekocht, zonder problemen overgenomen en werkt naar behoren. Alles ging hartstikke vloeiend en ze waren super aardig!
Bedankt
Super game pc naar wens
Goed advies gekregen na dat mijn zoon vertelde wat hij graag wilde en speelde. Fijne communicatie en een mooie machine geleverd! Thuis aangekomen met de pc was het plug and play, draait als een zonnetje
Game pc
Vorige week een game pc gekocht voor onze jongste zoon bij de Gameskinshop.
We zijn zeer tevreden over de pc.
Buiten het prima advies wat we kregen over de inhoud van de pc werd deze ook heel snel geleverd.
We konden hem de volgende dag al ophalen...
Onze oudste zoon had hier al eerder een pc gekocht en deze moest voor onderhoud en reparatie en dat werd ook vakkundig gedaan en dat ook op zeer korte termijn...
Top service geleverd
Top service geleverd. Ben erg blij met mijn custom made desktop!
Opstart problemen pc
Op zondag ochtend contact gehad wegens opstart problem met mijn computer kon gelijk smiddags al terecht en savonds was de computer al klaar.
Enorm goed geholpen en ook vriendelijk ontvangen.
Gameing pc
Ik ben iemand met borderline en angst stoornis. Hun zijn uiterst vriendelijk en zijn duidelijk met antwoorden als ik vragen had, en die had ik veel.
Heel beleeft. Behulpzaam. Pc goed ingepakt voor vervoer naar zuid limburg!
Deze jongeman levert prima werk en…
Deze jongeman levert prima werk en denkt mee over mogelijke problemen, prima service
Mooie pc ontvangen
Mooie pc ontvangen, ondanks wat strubbelingen bij de post, en uiteindelijk zeer goede afwikkeling van gameskinshop kunnen wij alleen maar tevreden zijn. Wat een keurig bedrijf, super mooie pc, goede service. Bedankt