Een cd key gekocht voor een DLC. Werkte zoals het moet. Het kon net iets beter uitgelegd worden aangezien ik het spel op steam had gekocht en de sleutel moest activeren op ubisoft. Alles werkte perfe... Toon meer
Wat werkt goed Prijs en aanbod: GAMIVO verzamelt meerdere verkopers waardoor je vaak lagere prijzen vindt dan op Steam of console‑stores. Dit is de voornaamste aantrekkingskracht. Snelheid:... Toon meer
Ik kocht een key waarbij ik expliciet aangaf GEEN gebruik te willen maken van hun smart abonnement. Vervolgens was de key uitverkocht en hebben ze alsnog een abo gestart. Wat een vuile nepperij. Ed... Toon meer
Bijna alleen nog maar goede ervaringen mee gehad. Stuk goedkoper dan op steam/Microsoft store/psn. Hier en daar een keer een duplicate code maar als je screenshots van je gekochte games en bewijs dat... Toon meer
Software werkt niet, op meerdere PC getest.
Wat erger is dat ze zomaar geld van u rekening halen met hun SMART abbo.
Zelfs al vinkt men het uit ze activeren het toch.
Schandalig en geen refund.

Antwoord van GAMIVO.COM
Had een sleutel gekocht voor dark souls remastered. Sleutel was keurig aangekomen voor een mooie prijs. Alles ok dacht ik, maar een maand later kreeg ik betaling te zien van Gamivo op mijn rekening. Ik had geen andere producten meer gekocht bij hun dus vond dit wel vreemd. Toen ik ging kijken op de Gamivo site zag ik dat ik geabonneerd was op hun "SMART" abonnement. Ik ben normaal altijd heel oplettend bij het kopen dat er geen vinkjes staan bij producten die ik niet moet hebben, maar heb al online gelezen dat Gamivo de vinkjes reset bij het overgaan naar het betalingsscherm. Bekijk dus zeer goed voor je iets koopt bij Gamivo of je niet op hun "SMART" abonnement abonneert. Bij het opzeggen van het abonnement proberen ze ook een aantal trucjes om je toch te doen blijven.
Ik zou zeggen als je een goede deal vind bij Gamivo zeker doen maar let goed op bij het aankoopscherm.
Edit: Gamivo heeft contact opgenomen met mij en zeggen dat ze abonnement stop zetten en het aangerekend bedrag terug betalen. Ik verhoog daarom mijn review van 2 sterren naar 3 sterren.

Antwoord van GAMIVO.COM
iets gekocht in november 2024 gelijk smart opgezegd en nu check ik mijn paypal en zie ik dat er alsnog voor januari februari en maart is afgeschreven sta echt met mijn mond vol tanden dat zelfs na opzeggen er weer opnieuw afgeschreven wordt.

Antwoord van GAMIVO.COM
Het proces verliep grotendeels begrijpelijk, maar ik vond het minder prettig dat er veel links en pop-ups waren die nieuwe tabbladen openden. Dit gaf een wat onbetrouwbare indruk. Ik heb ervoor gekozen om de game te kopen via een Steam-gift, wat inhield dat ik eerst een friend invite moest accepteren. Dit verliep niet vlekkeloos: de eerste invite kwam niet door, waardoor ik opnieuw op "activeren" moest klikken. Uiteindelijk ontving ik de invite van een ander account, waarna ik de game zonder verdere problemen kreeg.
Verbeterpunten:
Minder doorverbindingen: Een eenvoudiger en directer proces zou de gebruikservaring sterk verbeteren.
Snelheid: Het hele proces duurde ongeveer 20 minuten, wat voor een digitale aankoop aan de lange kant is. Snellere verwerkingstijden zouden prettig zijn.
Al met al was het resultaat positief, maar er is zeker ruimte voor verbetering in efficiëntie en vertrouwen tijdens het proces.

Antwoord van GAMIVO.COM
een maand na een game te kopen bleek ik ingeschreven te zijn op een betalende service zonder dat ik hiervoor toestemming had gegeven.
edit: my order ID is 7a5c9b1c-9838-11ef-9ebe-069f903b3844

Antwoord van GAMIVO.COM
Ik heb een game key gekocht via GAMIVO en koos voor de optie "Buy with SMART" omdat het goedkoper leek. Pas later ontdekte ik dat dit automatisch een abonnement afsluit op hun SMART-service. De informatie hierover is alleen zichtbaar in kleine letters als je met je muis over een tooltip zweeft, wat extreem misleidend is.
Ik werd vervolgens maandelijks belast zonder dat ik dit bewust had geaccepteerd. Toen ik contact opnam met hun klantenservice om een terugbetaling te vragen, kreeg ik te horen dat terugbetalingen niet mogelijk zijn, zelfs al had ik de service niet gebruikt en direct had opgezegd. Het voelt alsof ze klanten bewust in de val lokken met verborgen abonnementen.
Zeer teleurstellend en totaal onbetrouwbaar. Koop hier niets als je geen onverwachte kosten wilt!
Edit: Na het plaatsen van deze review en het inschakelen van PayPal heeft GAMIVO mijn geld teruggestort en het abonnement beëindigd. Hoewel ik dit waardeer, kostte het veel te veel moeite om iets op te lossen dat nooit had mogen gebeuren. Ik blijf dit een schimmige website vinden en raad iedereen aan om alles héél goed door te lezen voordat je hier iets koopt.
Ik laat de review op 1 ster staan vanwege de slechte ervaring.

Antwoord van GAMIVO.COM
upddate: na een uur wachten kreeg ik een antwoord op mijn ticket en ik krijg een volledige refund
ik ging een key kopen en tijden het betalen verdubelde de prijs bijna, het ging van 14 euro naar 25.
de key is nogsteeds goedkoper dan op steam dus ik kocht het nogsteeds en na bijna 2 uur wachten maakte is een support ticket aan omdat het nog niet binnen was, toen had ik nog een half uur gewacht op een antwoord van mijn ticket en tijdens het schrijven van deze revieuw is er nogsteeds niks binnen.
bijna 30 euro voor een online key die ik nooit heb gekregen.

Antwoord van GAMIVO.COM
ik krijg een account en vervolgens log ik in en moet ik daarna naar een email adres op zoperoid.store deze site bestaat niet eens ofzo en kan niet een in mijn account door dit hele slechte site koop je zooi niet hier

Antwoord van GAMIVO.COM
''GAMIVO Lucky Premium Game 1X Edition Global Steam CD Key'' gekocht voor 4 euro, krijg ik een spel uit 1 januari 2000... Ook ben ik zomaar aan een abonnement van Gamivo Smart geplaatst na mijn bestelling, ookal heb ik nooit voor een abonnement gekozen, ik heb letterlijk het vinkje NIET aangeklikt voor een abonnement...

Antwoord van GAMIVO.COM
De subscipties worden automatisch gekocht op aankoop en er is niet voldoende voorlichting ervoor.
en het cancelen de eerste keer moet je eerst een week voor wachten.
en de tweede keer moet je door 6 popups om te cancelen ze verstopppen ook de cancel button.

Antwoord van GAMIVO.COM
de key voor de game was al gebruikt, en de customer support reageert traag