Een cd key gekocht voor een DLC. Werkte zoals het moet. Het kon net iets beter uitgelegd worden aangezien ik het spel op steam had gekocht en de sleutel moest activeren op ubisoft. Alles werkte perfe... Toon meer
Wat werkt goed Prijs en aanbod: GAMIVO verzamelt meerdere verkopers waardoor je vaak lagere prijzen vindt dan op Steam of console‑stores. Dit is de voornaamste aantrekkingskracht. Snelheid:... Toon meer
Ik kocht een key waarbij ik expliciet aangaf GEEN gebruik te willen maken van hun smart abonnement. Vervolgens was de key uitverkocht en hebben ze alsnog een abo gestart. Wat een vuile nepperij. Ed... Toon meer
Bijna alleen nog maar goede ervaringen mee gehad. Stuk goedkoper dan op steam/Microsoft store/psn. Hier en daar een keer een duplicate code maar als je screenshots van je gekochte games en bewijs dat... Toon meer
Had me ingeschreven om een online-spel aan te schaffen. Blijkt dat ik € 2,50- per maand betaal voor bepaalde opties op de GAMIVO website waar ik niet om heb gevraagd. Pure verlakkerij natuurlijk.
Lees dus goed de voorwaarden!
Onderstaande reactie van GAMIVO is mooi staaltje vermoorde onschuld om verdienmodel te beschermen.

Antwoord van GAMIVO.COM
Goede Support leuke aanbiedingen...
Voor ieder wat...leuke website overzichtelijk
Ky snel geleverd een aanrader
Niet kopen!
Ik had een code gekocht voor Steam maar deze bleek al in gebruikt te zijn. Verder niks gehoord na ik een klacht had ingediend.

Antwoord van GAMIVO.COM
Code gekregen die niet werkte , maar na een dag opgelost
Ik heb geen code ontvangen voor mijn PlayStation plus abonnement. Wel betaald maar geen code gekregen.

Antwoord van GAMIVO.COM
Code gekocht, office stond al op mijn nieuwe laptop. De code deed het eerst niet waardoor ik vanuit microsoft naar 3 verschillende sites werd gestuurd maar nog steeds deed hij het niet.
Contact opgenomen met GAMIVO, kreeg een paar uur later antwoord en zij hebben mij volledig geholpen om de code te laten werken. Het bleek dat de software ergens verouderd was en moest een aantal dingen doen waarvan ik nog steeds niet weet wat het is, maar goed het heeft gewerkt dus ik ben hartstikke blij!
Wel veel stress dat de code het eerst niet deed, maar uiteindelijk lag de fout dus niet bij GAMIVO.
Snelle levering fijn dat ik met ideale kon betalen. Top shop
Very favorable price. The codes work great. This site is definitely recommended.
Absoluut niet te vertrouwen. Ik kocht één keer een spel en was sindsdien maandenlang ineens een "SMART member" waardoor maandelijks geld afgeschreven werd van mijn PayPal. Ik heb hier nooit toestemming voor gegeven maar Gamivo weigert een refund te geven!

Antwoord van GAMIVO.COM
Heb bij Gamivo een key voor Corel Wordperfect X9 gekocht (om oude Wordperfect-bestanden te kunnen bewerken), maar kon vervolgens niet vinden waar ik het pakket moest downloaden. Probleem aangemeld bij Gamivo en twee dagen later keurig een downloadlink ontvangen. Uitstekende service, en dat voor een aankoop van amper een tientje.
Delivery within 10 minutes. VEry good. !!!