Banner for GamsGo

GamsGo Reviews 17.693

3,7

Never do any business with Riaks on Gamsgo! Ontzettend slechte service; bij problemen is de helpdesk niet te benaderen. Als het dan toch lukt, reageren ze niet. Ik ben opgelicht door een m... Toon meer

Al enkele jaren gebruiker van gamsgo, zowel voor youtube premium als spotify premium. Het is veel goedkoper dan een normaal abonnement. Soms loopt er iets mis, maar ae doen er steeds alles aan om dit... Toon meer

Ik ben ontzettend tevreden over Gamsgo! Ik gebruik hun diensten al meer dan een jaar en heb momenteel verschillende abonnementen lopen. Alles werkt altijd vlot en bij eventuele problemen word ik telke... Toon meer

In juni 2025 had ik een abonnement voor een jaar. Ongeveer halverwege werd het abonnement ineens geannuleerd. Het lag niet direct aan hen, maar aan de beveiliging van Google. Ik dacht dat ze het al h... Toon meer

1. Zakelijk netwerkbedrijf

Gamsgo provides intelligent, efficient account sharing services to users around the world.We have the best user experience, smooth interface, simple purchase and renewal process.Gamsgo has built its reputation on competitive pricing, simple steps, and high quality, reliable customer service.

3,7

Gemiddeld

18K reviews

Heeft 76% van zijn negatieve reviews beantwoord

Fantastic

It’s great!

7 september 2023

Antwoord van GamsGo

Thank you for your support and trust in our website! We will continue to work hard to provide you with better service and better products. If you have any needs or questions, please feel free to contact us, we will do our best to answer you.

Werkt perfect

Werkt perfect! Goede communicatie en snel antwoord op vragen.

5 augustus 2023

Antwoord van GamsGo

We zijn erg dankbaar voor uw goede opmerkingen, die onze motivatie zullen zijn om verder te gaan. We zullen uitstekende servicenormen en hoogwaardige producten blijven handhaven om aan uw behoeften te voldoen. Als u suggesties en opmerkingen heeft, kunt u deze gerust aan ons doorgeven.

YouTube premium works fine

YouTube premium works fine, I had Some issues but solved with helpdesk

24 juli 2023

Antwoord van GamsGo

The moment we saw the good reviews, we were moved.

Because your affirmation is our greatest support and encouragement. Your praise is a bright light for us, always guiding us to move forward to a higher standard.

In order to meet your higher requirements, we are constantly correcting and improving ourselves, which is also the greatest return to our lovely customers - you.

We will always remember your support, and hope that you also remember that there is an expectant who is always looking forward to your visit again.

Veel goedkoper en werkt perfect

Veel goedkoper en werkt perfect. Al 2e jaar spotify en nu ook netflix gekocht

7 juni 2023

snel abbonement verlengd

snel abbonement verlengd leveren goede service kan gewoon zonder onderbreking kijken top

23 mei 2023

Antwoord van GamsGo

Bedankt voor uw bevestiging en ondersteuning van onze website! We zijn toegewijd aan het leveren van de beste service en producten om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Als u vragen of wensen heeft, neem dan gerust contact met ons op, wij zullen ons best doen om u van dienst te zijn.

Ideaal om voor een klein prijsje te…

Ideaal om voor een klein prijsje te kunnen genieten van Spotify en YouTube zonder reclames 🤩🤩

8 mei 2023

Antwoord van GamsGo

Ik krijg met veel moeite geen HBO en ik…

Ik krijg met veel moeite geen HBO en ik wil een terug betaling hoe kan u dat verzorgen
Ik heb nooit de app gekregen omdat er steeds 2 mails waren tot 3 keer toe dus geen HBO en zoals afgesproken een refund en een goede service bedankt

19 april 2023

Hallo edgar de vuijst,

Allereerst spijt het ons dat u niet tevreden bent met het abonnementsproduct en dat u geen goede ervaring heeft gehad op onze website.

We willen je probleem echt oplossen of je terugbetalen, maar sorry dat je je contactgegevens niet hebt achtergelaten, we kunnen niet het initiatief nemen om contact met je op te nemen en je abonnementsproblemen op te lossen. online klantenondersteuning https:// /go.crisp.chat /chat/embed/ ?website_id=62d5db88-c5ac-4b05-8a7a-cb5363dc5780, we kunnen snel reageren en u een bevredigend antwoord geven.

Vertrouw alstublieft op Gamsgo, we hebben een after-sales garantie om u te helpen problemen op te lossen en u bevredigende oplossingen te bieden, we kijken uit naar uw contact.

Eerlijk,

het gamsgo-team

Goede vriendelijke service

Goede vriendelijke service
En werkt zoals afgesproken

23 maart 2023

Antwoord van GamsGo

Omdat het jouw steun is, is er een vandaag. Bedankt voor je erkenning en steun.

Onze website zal onze servicemogelijkheden blijven perfectioneren en verbeteren.

We zouden ervoor zorgen dat elke gebruiker de meest perfecte service krijgt, nogmaals bedankt voor uw erkenning

goed service

19 maart 2023

Antwoord van GamsGo

Our website will continue to perfect and improve our service capabilities.

Geweldig!!!!

Geweldig!!! Wat een oplossing voor iemand met een wat kleinere beurs. Ik kijk HBO MAX de ene maand... De andere neem ik Netflix. Ik betaal hier hooguit 3,67 per maand voor!!! Voor 1 tv. Ik zou het niet meer kunnen missen. Krijgt een week van tevoren dat het abonnement afloopt, dus kun je op tijd weer hernieuwen. De mogelijkheid wordt geboden dit bij hetzelfde account tedoen, zodat je film geschiedenis daar bekend is is. 1 x gebruik gemaakt van klanten service, en top geholpen.
Bij het afsluiten van een abonnement, heb je het binnen tien minuten alles binnen om te beginnen met kijken.
Ik zeg doen!!!! Ik maak er iedere dag gebruik van. Top site!!! Ga kijken, er zit echt wel iets voor je bij er is zoveel.
Ik blijf hier zolang het mogelijk is. Ik maak hier al een jaar gebruik van, en 100% okay.

16 maart 2023

Antwoord van GamsGo

Beste vriend, wat fijn dat u tevreden bent! Als u goede suggesties voor ons heeft, kunt u te allen tijde contact opnemen met onze online klantenservice!

We kijken uit naar uw waardevolle suggesties. We kijken ernaar uit je weer te zien!

Ik wens je veel winkelplezier en een gelukkig leven!

Honest website!!!

10 februari 2023

Antwoord van GamsGo

Dear friend, it's great that you are satisfied! If you have any good suggestions for us, you can contact our online customer service at any time!

We are looking forward to your valuable suggestions. We look forward to seeing you again!

Great for me

Great for me , we are poor

6 januari 2023

Antwoord van GamsGo

Thank you for your support, we will work harder with your encouragement and support! Welcome to visit next time dear~~

Wow amazing service

1 januari 2023

Very good

Very good, werkt prima en hulp full

23 december 2022

Antwoord van GamsGo

Because it is your support that is why there is a today. Thank you for your recognition and support. Our website will continue to perfect and improve our service capabilities.We would make every users got the most perfect service, once again thank you for your recognition

Top Top Top Top Top Top Top Top Top

17 december 2022

verry helpfull

1 mei 2022

Amazing👍🏻👍🏻

20 oktober 2022

Antwoord van GamsGo

Thank you for your support. With the encouragement and support of my dear, we will do even harder! Welcome dear next time~~

Satisfied

Top, good price for good service

17 oktober 2022

Perfect

subscription I use works without any problems

24 september 2022

Antwoord van GamsGo

Goede prijs en kwaliteit verhouding

Goede prijs en kwaliteit verhouding. Betaalbare service.

8 januari 2022

Antwoord van GamsGo

Bedankt voor je ondersteuning. Met de aanmoediging en steun van mijn lief, zullen we nog harder doen! Welkom lieve volgende keer~~