Never do any business with Riaks on Gamsgo! Ontzettend slechte service; bij problemen is de helpdesk niet te benaderen. Als het dan toch lukt, reageren ze niet. Ik ben opgelicht door een m... Toon meer

Al enkele jaren gebruiker van gamsgo, zowel voor youtube premium als spotify premium. Het is veel goedkoper dan een normaal abonnement. Soms loopt er iets mis, maar ae doen er steeds alles aan om dit... Toon meer
Ik ben ontzettend tevreden over Gamsgo! Ik gebruik hun diensten al meer dan een jaar en heb momenteel verschillende abonnementen lopen. Alles werkt altijd vlot en bij eventuele problemen word ik telke... Toon meer
In juni 2025 had ik een abonnement voor een jaar. Ongeveer halverwege werd het abonnement ineens geannuleerd. Het lag niet direct aan hen, maar aan de beveiliging van Google. Ik dacht dat ze het al h... Toon meer
Gamsgo provides intelligent, efficient account sharing services to users around the world.We have the best user experience, smooth interface, simple purchase and renewal process.Gamsgo has built its reputation on competitive pricing, simple steps, and high quality, reliable customer service.
Broadway Street, 19-42, 80302, Boulder, Colorado, Verenigde Staten
Heeft 76% van zijn negatieve reviews beantwoord
Heeft het 3 maanden gedaan, daarna niet meer kunnen gebruiken doordat ze problemen hadden met Netflix, dit zou binnen 7-15 werkdagen opgelost worden. Na een maand niks opgelost, klantenservice hulp gevraagd, wordt niet gereageerd en account blijkt ineens gesloten.
Wat eens een goede en fijne site was is de laatste maanden een enorme puinhoop.
Niets werkt meer, er wordt niet meer normaal gereageerd via chat en email.
Erg jammer
Geen abonnement nemen bij Gamsgo! Het lukt Gamsgo niet meer om Netflix te delen onder abonnees.
Op vragen als terugbetaling of andere oplossingen reageren ze totaal niet.
Verschrikkelijke service! !! Ik heb 3 maanden Netflix gekocht, maar sinds de eerste dag al problemen. Dan ben ik weer geen deel van het huishouden. Het heeft nog geen enkele week fatsoenlijk gewerkt. Ze hebben al meerdere accounts aangemaakt, maar niets werkt. Ik heb al meer dan verschillende keren contact gehad met de customer service .Het enigste dat je dan krijgt is een automatisch antwoord. Hulp krijg je helemaal niet. Dit is afzetterij. Je betaalt wel minder maar als je alles bekijkt komt het duurder uit. Ik stop met gamsgo. En neem terug een abonnement met netflix zelf. Betaal liever wat meer en dat je dan fatsoenlijke service krijgt. Bey bey Gamsgo netflix
Onlangs is mijn hele netflix abonnement verwijderd. Ik heb 16 dagen geen netflix gehad. Na 5 dagen is mijn nieuwe account weer verwijderd. Gamsgo reageer niet. Bied geen oplossing. Mega slecht bedrijf. Stelletje oplichters. Zo blikt maar weer: goedkoop is duurkoop!
Dont buy noting from them bad service and it is a scam
Bij het afsluiten van een abonnement, heb je het binnen tien minuten alles binnen om te beginnen met kijken.Maar na 1 week (spotify)geen premium abonnement meer en online hulp…!?moet ik zelf oplossen
Super goe!!!
Maar jammer dat het nu ineens stopt nag drie jaar !!!

Antwoord van GamsGo
Het was erg makkelijk om het abonnement te verlengen.
Grote keus in betaal mogelijkheden

Antwoord van GamsGo
gamsgo netflix werkt perfect nu voor de derde keer verlengd krijg netjes op tijd een melding voor verlenging perfect

Antwoord van GamsGo
Ik heb een HBO-abonnement besteld en één keer gebruikt. Daarna stopte het met werken. Toen ik contact opnam met het bedrijf, boden ze me de helft van mijn geld terug en zeiden dat dit kwam omdat 'er wijzigingen zijn in de HBO-abonnementen'. Dat is alles wat ze mij wilden geven. Ik had het een keer gebruikt.

Antwoord van GamsGo
Top werkt perfect geen problemen ik ga hier altijd blijven goed service 👌

Antwoord van GamsGo
I hope for a quick response, with an extension