Banner for GamsGo

GamsGo Reviews 17.692

3,7

Never do any business with Riaks on Gamsgo! Ontzettend slechte service; bij problemen is de helpdesk niet te benaderen. Als het dan toch lukt, reageren ze niet. Ik ben opgelicht door een m... Toon meer

Al enkele jaren gebruiker van gamsgo, zowel voor youtube premium als spotify premium. Het is veel goedkoper dan een normaal abonnement. Soms loopt er iets mis, maar ae doen er steeds alles aan om dit... Toon meer

Ik ben ontzettend tevreden over Gamsgo! Ik gebruik hun diensten al meer dan een jaar en heb momenteel verschillende abonnementen lopen. Alles werkt altijd vlot en bij eventuele problemen word ik telke... Toon meer

In juni 2025 had ik een abonnement voor een jaar. Ongeveer halverwege werd het abonnement ineens geannuleerd. Het lag niet direct aan hen, maar aan de beveiliging van Google. Ik dacht dat ze het al h... Toon meer

1. Zakelijk netwerkbedrijf

Gamsgo provides intelligent, efficient account sharing services to users around the world.We have the best user experience, smooth interface, simple purchase and renewal process.Gamsgo has built its reputation on competitive pricing, simple steps, and high quality, reliable customer service.

3,7

Gemiddeld

18K reviews

Heeft 76% van zijn negatieve reviews beantwoord

Heeft het 3 maanden gedaan erna niks meer werkend..

Heeft het 3 maanden gedaan, daarna niet meer kunnen gebruiken doordat ze problemen hadden met Netflix, dit zou binnen 7-15 werkdagen opgelost worden. Na een maand niks opgelost, klantenservice hulp gevraagd, wordt niet gereageerd en account blijkt ineens gesloten.

21 oktober 2024

Heel erg slecht

Wat eens een goede en fijne site was is de laatste maanden een enorme puinhoop.
Niets werkt meer, er wordt niet meer normaal gereageerd via chat en email.
Erg jammer

22 oktober 2024

Geen abonnement nemen bij Gamsgo

Geen abonnement nemen bij Gamsgo! Het lukt Gamsgo niet meer om Netflix te delen onder abonnees.
Op vragen als terugbetaling of andere oplossingen reageren ze totaal niet.

1 oktober 2024

Verschrikkelijke service

Verschrikkelijke service! !! Ik heb 3 maanden Netflix gekocht, maar sinds de eerste dag al problemen. Dan ben ik weer geen deel van het huishouden. Het heeft nog geen enkele week fatsoenlijk gewerkt. Ze hebben al meerdere accounts aangemaakt, maar niets werkt. Ik heb al meer dan verschillende keren contact gehad met de customer service .Het enigste dat je dan krijgt is een automatisch antwoord. Hulp krijg je helemaal niet. Dit is afzetterij. Je betaalt wel minder maar als je alles bekijkt komt het duurder uit. Ik stop met gamsgo. En neem terug een abonnement met netflix zelf. Betaal liever wat meer en dat je dan fatsoenlijke service krijgt. Bey bey Gamsgo netflix

14 oktober 2024

Slechte organisatie met nog slechtere klantenservice

Onlangs is mijn hele netflix abonnement verwijderd. Ik heb 16 dagen geen netflix gehad. Na 5 dagen is mijn nieuwe account weer verwijderd. Gamsgo reageer niet. Bied geen oplossing. Mega slecht bedrijf. Stelletje oplichters. Zo blikt maar weer: goedkoop is duurkoop!

12 oktober 2024

Bij het afsluiten van een abonnement

Bij het afsluiten van een abonnement, heb je het binnen tien minuten alles binnen om te beginnen met kijken.Maar na 1 week (spotify)geen premium abonnement meer en online hulp…!?moet ik zelf oplossen

24 september 2024

Super goe!!!

Super goe!!!
Maar jammer dat het nu ineens stopt nag drie jaar !!!

20 september 2024

Antwoord van GamsGo

Thank you so much for your great review on GamsGo!

We are very pleased that our products and services can satisfy you. We will continue to work hard to provide a better shopping experience and more high-quality goods to meet your needs.

If you have any questions or need assistance, please don't hesitate to contact us anytime. Thank you again for your support and trust, and wish you a happy shopping!

Goede snelle service

19 september 2024

Antwoord van GamsGo

Elke lof zorgt ervoor dat we er erg naar uitkijken. Uw lof is de grootste aanmoediging voor ons en de grootste motivatie om vooruit te kijken. Het is comfortabeler om het te gebruiken.

GamsGo wenst u een gelukkig leven

Great service

Great service

11 september 2024

Antwoord van GamsGo

"It's great that you can be satisfied! If you have any good suggestions for us, you can contact our online customer service at any time!
We are looking forward to your valuable suggestions. We look forward to seeing you again! I wish you a happy shopping and a happy life!"

Super tevreden zeker 5 star waard 👍

27 augustus 2024

Antwoord van GamsGo

Fijn dat u tevreden bent! Als u goede suggesties voor ons heeft, kunt u altijd contact opnemen met onze online klantenservice!
Wij kijken uit naar uw waardevolle suggesties. Wij kijken ernaar uit u weer te zien! Ik wens u veel winkelplezier en een gelukkig leven!

Makkelijk om abonnement te verlengen

Het was erg makkelijk om het abonnement te verlengen.
Grote keus in betaal mogelijkheden

27 augustus 2024

Antwoord van GamsGo

Hartelijk dank voor uw goede beoordeling, wij bieden u graag een bevredigende service. Als u vragen of wensen heeft, neem dan gerust contact met ons op.

Wij zullen ons best doen om u te helpen. Nogmaals bedankt voor uw steun en vertrouwen in ons, en kijken uit naar de volgende communicatie met u!

Good and trustworthy

28 juli 2024

Antwoord van GamsGo

Thank you very much for your positive review! Your support is the driving force behind our progress.

We will continue to strive to improve the user experience, providing you with a better shopping experience and higher quality products.

If you encounter any problems or need assistance while using our products or services, we are always willing to provide support. Once again, thank you for your support and trust, and we look forward to serving you.

gamsgo is top

gamsgo netflix werkt perfect nu voor de derde keer verlengd krijg netjes op tijd een melding voor verlenging perfect

23 mei 2024

Antwoord van GamsGo

Fijn dat je tevreden kunt zijn! Als u goede suggesties voor ons heeft, kunt u altijd contact opnemen met onze online klantenservice!
Wij kijken uit naar uw waardevolle suggesties. Wij kijken ernaar uit u weer te zien! Ik wens je veel winkelplezier en een gelukkig leven!

Fast and cheap!

21 april 2024

Antwoord van GamsGo

Thank you very much for your good comments on GamsGo, your support is our driving force!

We will continue to work hard to provide the best shopping experience and high-quality products, so that you can enjoy shopping anytime, anywhere. If you need any help or advice, please feel free to contact us, we will provide you with the most considerate service just like accompanying a good friend.

Thank you again for your support and wish you a happy shopping!

Gestopt met werken

Ik heb een HBO-abonnement besteld en één keer gebruikt. Daarna stopte het met werken. Toen ik contact opnam met het bedrijf, boden ze me de helft van mijn geld terug en zeiden dat dit kwam omdat 'er wijzigingen zijn in de HBO-abonnementen'. Dat is alles wat ze mij wilden geven. Ik had het een keer gebruikt.

9 april 2024

Hallo Rod

Allereerst spijt het ons dat u niet tevreden bent met ons product. Het spijt me dat je hier geen goede ervaring hebt gehad.

Dit komt door officiële HBO Max-wijzigingen, waardoor je HBOmax-account niet goed werkt. Onze excuses.

Omdat verschillende regio's verschillend beleid hebben voor HBOmax-producten, is het tijdstip waarop problemen optreden in verschillende regio's ook verschillend. De klantenservice van GamsGo's officiële website wordt berekend op basis van het tijdstip waarop u contact met ons opneemt, dus we moeten het gebruikte onderdeel aftrekken en het ongebruikte onderdeel aan u retourneren. Hartelijk dank voor uw begrip.

Ik zie dat we u met succes hebben terugbetaald. Even geduld aub. Het bedrag wordt binnen 3 tot 15 dagen op uw kaart bijgeschreven. Als u na 15 dagen nog geen terugbetaling heeft ontvangen, neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen u dan een restitutievoucher verstrekken voor onderzoek

Vertrouw op GamsGo. Wij hebben een klantenservicegarantie om u te helpen uw problemen op te lossen en u bevredigende oplossingen te bieden. Wij kijken ernaar uit om van u te horen.

Eerlijk,
GamsGo-team

Werkt Perfect al jaren

5 februari 2024

Antwoord van GamsGo

Hartelijk dank voor uw geweldige recensie op GamsGo!

Wij zijn erg blij dat onze producten en diensten u tevreden kunnen stellen. We zullen hard blijven werken om een ​​betere winkelervaring en meer hoogwaardige goederen te bieden die aan uw behoeften voldoen.

Als u vragen heeft of hulp nodig heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen. Nogmaals bedankt voor uw steun en vertrouwen, en wens u veel winkelplezier!

Good and fast service.

3 januari 2024

Antwoord van GamsGo

Thank you very much for your support to GamsGo, our goal is to become a leader in the industry, which requires our continuous efforts and innovation.

We will continue to develop more product lines, expand more markets, and make shopping on GamsGo a way of life.

If you have any questions or suggestions, welcome to ask us, we will continue to improve and upgrade like the products on GamsGo, to provide you with better services and more surprises. Happy shopping at GamsGo!

Top werkt perfect geen problemen

Top werkt perfect geen problemen ik ga hier altijd blijven goed service 👌

31 december 2023

Antwoord van GamsGo

I hope for a quick response

I hope for a quick response, with an extension

12 september 2023

Antwoord van GamsGo

Thank you very much for your good review, we are very happy to provide you with satisfactory service. If you have any needs or questions, please feel free to contact us.

We will do our best to help you. Thank you again for your support and trust in us, and look forward to the next communication with you!