Banner for GamsGo

GamsGo Reviews 17.693

3,7

Never do any business with Riaks on Gamsgo! Ontzettend slechte service; bij problemen is de helpdesk niet te benaderen. Als het dan toch lukt, reageren ze niet. Ik ben opgelicht door een m... Toon meer

Al enkele jaren gebruiker van gamsgo, zowel voor youtube premium als spotify premium. Het is veel goedkoper dan een normaal abonnement. Soms loopt er iets mis, maar ae doen er steeds alles aan om dit... Toon meer

Ik ben ontzettend tevreden over Gamsgo! Ik gebruik hun diensten al meer dan een jaar en heb momenteel verschillende abonnementen lopen. Alles werkt altijd vlot en bij eventuele problemen word ik telke... Toon meer

In juni 2025 had ik een abonnement voor een jaar. Ongeveer halverwege werd het abonnement ineens geannuleerd. Het lag niet direct aan hen, maar aan de beveiliging van Google. Ik dacht dat ze het al h... Toon meer

1. Zakelijk netwerkbedrijf

Gamsgo provides intelligent, efficient account sharing services to users around the world.We have the best user experience, smooth interface, simple purchase and renewal process.Gamsgo has built its reputation on competitive pricing, simple steps, and high quality, reliable customer service.

3,7

Gemiddeld

18K reviews

Heeft 76% van zijn negatieve reviews beantwoord

Heel tevreden

Heel tevreden, ik word snel geholpen in geval van problemen. Zeker aanrader! Ik heb momenteel Netflix en Office 365 in bezit bij hun.

16 april 2025

Mijn probleem met YouTube Premium is…

Mijn probleem met YouTube Premium is nog steeds niet opgelost. Ondanks meerdere pogingen om contact op te nemen met de klantenservice, blijft het inlogprobleem bestaan. Bovendien heeft GamsGo mij geprobeerd te chanteren door 30 extra dagen abonnement aan te bieden in ruil voor het verwijderen van mijn negatieve review op Trustpilot. Dit is onacceptabel. Ik verwacht een eerlijke en blijvende oplossing voor mijn probleem zonder dat ik onder druk gezet word om mijn beoordeling te verwijderen.

1 maart 2025

Hallo, Funny Videos

Wij betreuren het ten zeerste dat uw probleem met YouTube Premium nog steeds niet is opgelost en dat dit ongemak voor u heeft veroorzaakt. Dit is absoluut niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden, en wij bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak.

Na controle van uw gegevens hebben wij vastgesteld dat uw YouTube-familiegroep momenteel actief is en nog steeds onder een Premium-abonnement valt. De reden waarom u geen toegang heeft tot YouTube Premium, is dat uw abonnement op 25 februari is verlopen.

Verder merken we op dat uw andere YouTube Premium-abonnement normaal functioneert. Ons team heeft dit getest en bevestigd dat het correct werkt. Helaas kunnen wij voor een verlopen abonnement geen verlenging of klantenservice bieden. Als u YouTube Premium wilt blijven gebruiken, kunt u ervoor kiezen om een nieuw YouTube Premium-abonnement af te sluiten via GamsGo. Houd er echter rekening mee dat volgens de regels van YouTube een account slechts één keer per 12 maanden van familiegroep kan wisselen. Dit betekent dat u een nieuw YouTube-account moet gebruiken om deel te nemen aan een nieuwe Premium-familiegroep.

Bij GamsGo zetten wij ons in voor een betrouwbare klantenservice en bieden wij compensatie wanneer het gebruik van onze klanten wordt beïnvloed. Echter, wij stellen geen voorwaarden aan compensatie en dwingen klanten nooit om iets te doen wat ze niet willen. Wij respecteren uw mening en streven ernaar om op een eerlijke en transparante manier de beste ondersteuning te bieden.

Wij betreuren het ongemak dat u heeft ervaren en waarderen uw feedback enorm. Wij hopen u alsnog van dienst te kunnen zijn. Neem gerust contact met ons op als u verdere vragen heeft.

Het GamsGo Klantenserviceteam

Zeer slechte organisatie

Ik heb een YouTube premiumaccount via Gamsgo. Steeds wordt het account omgezet naar een normaal abonnement. Klantenservice reageert helemaal niet meer. Alleen een standaardbericht dat ze de conversatie sluiten I.v.m. drukte. HEEL HEEL slecht. Mensen blijf weg bij Gamsgo. Zonde van je geld!!!!

14 februari 2025

Hallo, HH,

We vinden het erg vervelend om te horen dat je aanhoudende problemen hebt met YouTube Premium. We begrijpen dat je teleurstelling en frustratie volkomen terecht zijn als je abonnement voortdurend wordt hersteld naar een normaal account en je niet op tijd hulp krijgt. We vinden dit heel erg vervelend.

Deze situatie is meestal gerelateerd aan de recente verbeterde risicobeheersingsmaatregelen van YouTube, met name de strengere beoordeling van gezinsgroepen, die de onderbreking van Premium-toegang kan veroorzaken. We optimaliseren onze services voortdurend om beter met deze veranderingen om te kunnen gaan en je een stabiele ervaring te bieden.

Tegelijkertijd merkten we dat je probeerde contact op te nemen met onze klantenservice, maar geen tijdig antwoord kreeg. Onlangs ondervonden we een vertraging in de reactie vanwege een toename van het aantal vragen, maar we hebben ons klantenservicepersoneel uitgebreid om een ​​snellere reactietijd te garanderen. Bedankt voor je geduld en begrip.

We helpen je graag bij het oplossen van het probleem, maar we kunnen niet proactief contact met je opnemen. U kunt reageren op de e-mail "Find Trustpilot Reviewer" of contact opnemen met onze online klantenservice voor een snel antwoord:

Bedankt voor uw begrip en steun. We kijken ernaar uit om het normale gebruik van YouTube Premium voor u te herstellen en u een betere service-ervaring te bieden.

GamsGo Customer Support Team

Refund request is onmogelijk

Het is Gamsgo niet gelukt mijn YouTube Premium werkend te krijgen (zie hieronder). Jammer, maar niet onoverkomelijk, als men dat erkent en de betaling ongedaan maakt. Nu kun je wel een refund aanvragen, maar je geld ook echt terugkrijgen blijkt tot op heden niet mogelijk.

Op 6 januari heb ik een melding gedaan van probleem met YouTube. Op verzoek van Gamsgo heb ik tien dagen gewacht; men zou het fixen - maar dat gebeurde niet.

Op 15 januari heb ik een refund request gedaan. Reactie: als je een nieuw YouTube account aanmaakt, kunnen we het misschien wél fixen. Maar dat wil ik niet: dat werkt natuurlijk niet zo, als je in het Android ecosysteem zit en je account is verweven met je hele telefoon. En bovendien kan ik op voorhand al zeggen dat ook dat abonnement na een paar dagen verloopt. Dus: aanbod geweigerd en gevraagd het geld terug te storten.

Op 18 januari het aanbod gekregen om tegen andere Gamsgo-producten te ruilen, Gamsgo-muntjes te krijgen of mijn geld terug. In mijn reactie heb ik duidelijk aangegeven dat ik geen interesse heb en gewoon mijn geld terug wil.

Op 21 januari kreeg ik het aanbod voor wat extra Gamsgo-muntjes.

We zijn nu een week verder en het enige dat ik heb ontvangen is berichten met aanbiedingen om toch vooral voor Gamsgo-muntjes te gaan. Ik heb er geen vertrouwen meer in en ben mijn geld kwijt. Gelukkig heb ik voor één jaar vooruitbetaald, en niet voor twee.

Blijf weg van Gamsgo (en hun voorportaal, GoSplit). Je krijgt geen enkele dienst geleverd en een refund request is een herhaling van aanbiedingen voor muntjes. Het pijnlijke is bovendien dat die muntjes natuurlijk ook nooit toegang tot een dienst zullen geven...

22 januari 2025

Beste klant,

Hallo!

Ten eerste willen we u bedanken voor uw feedback. Het spijt ons zeer voor de problemen die u hebt ondervonden bij het gebruik van onze dienst, vooral in verband met uw YouTube Premium-abonnement. We begrijpen volledig uw teleurstelling, vooral gezien de vertraging in het terugbetalingsproces. Onze oprechte excuses daarvoor.

Wat betreft uw terugbetalingsverzoek, hebben we gecontroleerd en vastgesteld dat uw terugbetaling succesvol is verwerkt en via de oorspronkelijke betaalmethode naar uw account is gestuurd. De verwerkingstijd voor terugbetalingen is meestal 3-15 dagen, afhankelijk van de verwerkingstijd van de bank. Als u na 15 dagen nog steeds geen terugbetaling hebt ontvangen, kunt u altijd contact met ons opnemen en zullen wij u het bewijs van de terugbetaling verstrekken en u verder helpen.

We willen ook graag uitleggen dat, vanwege de complexiteit van het verwerken van YouTube-abonnementen, sommige problemen de samenwerking van andere medewerkers vereisen, wat heeft geleid tot enige vertraging. We verontschuldigen ons nogmaals voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt.

We willen u oprecht bedanken voor uw geduld en begrip tijdens dit proces en hopen in de toekomst een betere service te kunnen bieden. Mocht u nog verdere vragen hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Nogmaals bedankt voor uw steun en begrip.

GamsGo Klantenservice Team

Advies: niet doen…

Een paar jaar ging NFX zonder problemen maar de laatste paar maanden is de dienstverlening gewoon zwaar ruk. Ben sinds half november bezig om mijn Netflix account werkend te krijgen. Je loopt bij de helpdesk tegen een muur aan. Ze zeggen dat ze geen capaciteit hebben of komen er zo snel mogelijk (binnen 12 uur) op terug om het probleem te verhelpen. Vervolgens sluiten ze het ticket en begint het feest weer van vooraf aan. Wat anderen hier ook al aangeven: wegblijven!! Zijn alleen op je geld uit.

Update: een week of 2 ben ik eindelijk overgezet naar een ander account. Een maand of 3 is dit ook al gebeurd en toen heeft het 1 maand gewerkt. Ben benieuwd hoe lang het nieuwe account actief blijft. Wordt vervolgd.

21 januari 2025

Geachte klant,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Allereerst willen wij onze oprechte excuses aanbieden voor de problemen die u de afgelopen maanden heeft ondervonden. Wij betreuren het ten zeerste dat u moeilijkheden heeft ervaren met uw Netflix-account en dat ons klantenserviceteam u niet naar tevredenheid heeft kunnen helpen.

Wij begrijpen volledig dat het herhaaldelijk proberen om een probleem op te lossen zonder een bevredigend resultaat erg frustrerend kan zijn. Dit is absoluut niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden. Uw feedback is voor ons van onschatbare waarde, en wij zullen deze gebruiken om onze serviceprocessen en de kwaliteit van onze klantenservice verder te verbeteren.

Ons team werkt hard aan verbeteringen om ervoor te zorgen dat u onze diensten in de toekomst zonder problemen kunt gebruiken. Wij beloven ons in te zetten voor het leveren van een betere, efficiëntere service-ervaring. Mocht u op dit moment nog onopgeloste problemen hebben, dan kunt u reageren op de e-mail met het onderwerp “Trustpilot-beoordelingszoeker” of contact opnemen met onze online klantenservice voor een snelle reactie: https://chat.ssrchat.com/service/gdpk64.

Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak en dank u voor uw begrip en steun. Wij hopen uw vertrouwen terug te winnen en u in de toekomst een betere ervaring te bieden.

Het GamsGo Klantenserviceteam

Al eerder aangegeven dat het voor geen…

Al eerder aangegeven dat het voor geen meter meer werkt. Abbonement blijft doorlopen zonder te kunnen gebruiken. Gamsgo gaf na eerdere ervaring van mij een aanbod of ik 5 sterren wilde maken van mijn vorige review ik dan 30 dagen extra zou krijgen. Als het niet werkt Gamsgo waarom zou ik dan 5 sterren geven met als tegenprestatie 30 dagen langer abbonement??? Ik wil gewoon geld terug

7 januari 2025

Ze waren de beste afgelopen jaren

Ze waren de beste afgelopen jaren. En nu is het echt bagger: ze reageren niet meer op je, je kan geen gebruik meer maken van de diensten en je geld is gewoon weg.

3 januari 2025

Hoi Geen Naam.

Allereerst vinden we het vervelend dat je niet tevreden bent met ons product. Het spijt ons dat je hier geen goede ervaring hebt gehad.

Bedankt voor je voortdurende steun en bevestiging. Gamsgo biedt nog steeds een goede aftersales-service voor elke klant. Als je problemen ondervindt, neem dan gerust contact op met de online klantenservice van Gamsgo. Momenteel kunnen gebruikers vanwege het grote aantal online consultaties soms in de rij staan ​​bij het consult, maar we zullen gebruikers antwoorden zodra we het zien. Onze streamingdienst is consistent met de officiële. Zolang je je kunt abonneren, kun je het gebruiken. Wees gerust dat het geld dat je uitgeeft nooit verspild zal worden. Als het door ons komt dat de gebruiker abonnementstijd verliest, dragen wij op elk moment het verlies van abonnementstijd voor de gebruiker.

We helpen je graag het probleem op te lossen, maar we kunnen niet actief contact met je opnemen. U kunt reageren op de e-mail "Find Trustpilot Reviewer" of contact opnemen met onze online klantenservice voor een snel antwoord: https://chat.ssrchat.com/service/gdpk64. Wij kunnen u tevreden stellen en snel reageren.

Vertrouw op Gamsgo. Wij hebben een klantenservicegarantie om u te helpen het probleem op te lossen en u een bevredigende oplossing te bieden. Wij kijken uit naar uw contact.

Bulshit, 24 maanden YouTube betaald

Ik heb 24 maanden YouTube betaald, enkele dagen heeft het gewerkt. Nu al 5 dagen niks meer. Geen enkel antwoord op mijn vragen buiten de standaard. Ook mijn termijn van dagen loopt gewoon verder af en wordt niet gepauzeerd. Heel kwalijk.
Ook het verzoek om alles te ontbinden en geld terug wordt niet op gereageerd.
Ook het e-mail adres waaraan ik als ‘familie’ ben gekoppeld bestaat niet meer!!
Wie zit achter deze website en waar zijn ze in de wereld gestationeerd?

30 december 2024

Dit bedrijf zijn oplichters.

Dit bedrijf zijn oplichters.. abonnement voor zes maanden op Netflix gemaakt paar weken gewerkt en daarna niks meer .. ze reageren ook niet meer ! Dus mij. Geld is gestolen

28 december 2024

Hoi mofed.

We garanderen je gebruik binnen de geldigheidsperiode. Echter, enige tijd geleden hielden Netflix-functionarissen zich niet aan onze overeenkomst en annuleerden een groot aantal van onze geabonneerde Netflix-accounts. Tijdens de periode waarin we het account repareren, wordt de tijd die de meeste gebruikers verliezen gecompenseerd. We hebben één voor één op de vragen van de gebruiker gereageerd en misschien is je vraag gemist vanwege een ongeluk. Maar wees gerust, we laten je geen tijd en geld verliezen vanwege ons.

We helpen je graag het probleem op te lossen, maar we kunnen niet proactief contact met je opnemen. Je kunt reageren op de e-mail "Find Trustpilot Reviewer" of contact opnemen met onze online klantenservice voor een snel antwoord: https://chat.ssrchat.com/service/gdpk64. We kunnen je tevreden stellen en snel reageren.

Vertrouw op Gamsgo. We hebben een klantenservicegarantie om je te helpen het probleem op te lossen en je een bevredigende oplossing te bieden. Wij kijken uit naar uw contact.

Helaas ook YouTube werkt niet

Helaas ook YouTube werkt niet, heeft paar dagen gewerkt, sindsdien melding gemaakt nu weken later nog steeds geen enkele reactie op klacht, wegblijven hier, oplichters

5 december 2024

Hoi Zorro.

Ons YouTube-abonnement is consistent met het officiële YouTube-abonnement. Je kunt het met vertrouwen gebruiken. Als je problemen ondervindt tijdens het gebruik, kun je altijd contact opnemen met onze Gamsgo online klantenservice en wij zullen het probleem voor je oplossen. Als er niet op je vraag wordt gereageerd, is het waarschijnlijk dat de handmatige klantenservice bezet is en niet op tijd op je bericht heeft gereageerd, maar wees gerust dat we je zullen antwoorden zodra we het bericht zien. Als de abonnementstijd verloren gaat door onze fout, zullen we het voor je dekken. Als je probleem niet wordt opgelost, zullen we je ook terugbetalen. Het Gamsgo-team zal je een goede aftersalesbescherming bieden.

We helpen je graag het probleem op te lossen, maar we kunnen je niet proactief contacteren. Je kunt reageren op de e-mail "Find Trustpilot Reviewer" of contact opnemen met onze online klantenservice voor een snel antwoord: https://chat.ssrchat.com/service/gdpk64. Wij kunnen u tevreden stellen en snel reageren.

Vertrouw op Gamsgo. Wij hebben een klantenservicegarantie om u te helpen het probleem op te lossen en u een bevredigende oplossing te bieden. Wij kijken ernaar uit om van u te horen.

GamsGo Team

Eerst gezeur met Netflix met constant…

Eerst gezeur met Netflix met constant codes nodig om in te kunnen loggen. Nu weer hetzelfde verhaal met Disney+.
Antwoorden doen ze bijna helemaal niet meer en als ze antwoorden is dat uren later als al geen tv meer hoeft te kijken. Dus voor de mensen die twijfelen... Geen geld meer hierin steken!

30 november 2024

Netfilx is een No Go!

Na bijna 2 maanden nog steeds geen werkend Netflix account. Had na een half jaar net verlengd voor 1 jaar maar na 1 week was het niet meer mogelijk om in te loggen op Netflix.

Klantenservice reageert traag en geeft uiteindelijk 10 dagen verlening van je (niet werkende) abonnement.

Nu na 2 maanden steeds het verhaal wacht 8 tot 15 dagen.... Zeer jammer het was voor de prijs aantrekkelijk maar nu zou ik het niemand meer aanraden.

12 november 2024

Gamsgo is niet meer wat het was.

Gamsgo is niet meer wat het was.. problemen met alles. Netflix,disneyplus,spotify... ze zijn er aan bezig maar het blijft maar duren. Problemen met netflix zeggen ze dan.. als je ze stuurt antwoorden ze niet. Goedkoop maar tis altijd iets dan geraak je nietmeer op je profiel of is het wachtwoord weer verandert. Liever wat meer betalen maar wetend dat alles inorde is en er niemand anders op je profiel zit. Of dat je er weken nietmeer op kunt.

5 november 2024

Houden je aan het lijntje en betalen te weinig terug

Netflix viel telkens uit en werkte daarna helemaal niet meer. Zeggen daarna dat je binnen 8-15 dagen weer toegang hebt. Zijn nu 40 dagen verder en er is nog niets geregeld. Vervolgens doen ze heel moeilijk over terugbetaling. Die terugbetaling is dan ook nog te weinig. Al na 1 week geen toegang meer (bij een halfjaar abonnement). Ze houden een maand extra aan abonnementskosten in + bankkosten. Geen aanrader!

26 oktober 2024