Never do any business with Riaks on Gamsgo! Ontzettend slechte service; bij problemen is de helpdesk niet te benaderen. Als het dan toch lukt, reageren ze niet. Ik ben opgelicht door een m... Toon meer

Al enkele jaren gebruiker van gamsgo, zowel voor youtube premium als spotify premium. Het is veel goedkoper dan een normaal abonnement. Soms loopt er iets mis, maar ae doen er steeds alles aan om dit... Toon meer
In juni 2025 had ik een abonnement voor een jaar. Ongeveer halverwege werd het abonnement ineens geannuleerd. Het lag niet direct aan hen, maar aan de beveiliging van Google. Ik dacht dat ze het al h... Toon meer
Gamsgo provides intelligent, efficient account sharing services to users around the world.We have the best user experience, smooth interface, simple purchase and renewal process.Gamsgo has built its reputation on competitive pricing, simple steps, and high quality, reliable customer service.
Broadway Street, 19-42, 80302, Boulder, Colorado, Verenigde Staten
Heeft 76% van zijn negatieve reviews beantwoord
Good prices and customer service!
Ik ben erg tevreden over de hulp van de klantenassistenten bij Games. Ze zijn vriendelijk, snel en lossen elk probleem professioneel op. Topservice die echt het verschil maakt!
Prima service. Altijd wel iemand bereikbaar. Heel blij met gamsgo
Slechte service, geldverspilling - blijf weg van GamsGo!
Ik heb in januari een 12 maanden YouTube Premium-abonnement gekocht via GamsGo. Alles werkte tot voor kort prima, maar ineens werd mijn abonnement zomaar stopgezet. Tot mijn verbazing kreeg ik een e-mail dat mijn abonnement was omgezet naar Netflix, zonder dat ik daar ooit om heb gevraagd of toestemming voor heb gegeven.
Ik heb GamsGo meteen gemaild met de vraag om dit recht te zetten, maar ik kreeg totaal geen hulp. Geen antwoord, geen uitleg, geen oplossing.
Dit is ronduit onprofessioneel en misleidend. Je betaalt voor een specifieke dienst, en dan wordt het zonder reden veranderd naar iets anders - en vervolgens laten ze je gewoon in de steek.
Zonde van je geld.
Zeer onbetrouwbaar bedrijf.
Nooit meer voor m
raad het iedereen af
om hier ook maar iet.
en.

Antwoord van GamsGo
Koop hier geen abonnement ! Deze aanbieder heeft om de paar weken een stop op de abonnement waarna je nieuwe wachtwoord moet invoeren en dus je al je afspeellijsten kwijt bent. De service is helemaal een drama ! Ze beloven gouden bergen maar er gebeurt niets dan een geautomatiseerde bericht ontvangen. Als je het geld terug vraagt krijg je baar een paar dagen te horen dat je maar de helft terug krijgt omdat de rest voor administratiekosten is. Ook dus als je geen gebruik van de diensten hebt gemaakt. Kortom niet doen !!

Antwoord van GamsGo
Had een youtube premium abonnement van een jaar. Alleen maar ellende werkt meer niet dan wel. Drie maal een ander google account moeten aanmaken. En steeds dezelfde ellende, dus zeker geen aanrader! Elke keer was de groep weer opgeheven..

Antwoord van GamsGo
Na een jaar Disney+ te gebruiken wilde ik een nieuw abonnement aankopen. Ik deed dit op 2 juli 2025. Na 4 dagen wachten en proberen de helpdesk te bereiken heb ik nog steeds geen nieuw abonnement maar de tijd gaat er wel vanaf. Jammer want anders zijn we wel tevreden.
Hopelijk kan ik via deze weg de klantendienst toch te bereiken.
Drama drama .
Na het toch weer proberen met Disney voor een jaar na een maand niet meer bruikbaar . Na inloggen melding abonnement herstarten.Zal ongetwijfeld een nieuwe techniek van Disney zijn om te blokkeren.
Contact met gamsco is slecht en traag . Kan alleen zeggen Doe het niet zonde van je geld .Ik verwijder mijn account en neem mijn verlies .

Antwoord van GamsGo
Waardeloos bedrijf. Kan niet meer inloggen op Netflix, neem contact op en hoor al dagen niks. Wordt niet op je gereageerd. Ook wachtwoord resetten werkt niet.
Ik ben sinds maart klant bij gamsgo
Heb een youtube abonnement genomen
Dit is nu al de tweede keer dat mijn youtube premium niet werkt. Ze kunnen mijn abbonement niet meer geven omdat het youtube veranderingen heeft gedaan. Ik heb nog recht op 258 dagen en ben deze nu kwijt. Ze stellen me voor om een ander abonnement te nemen in de plaats. Ipv 258 dagen krijg ik maar 114 dagen netflix. Ze kunnen je terug betalen maar enkel op de gamsgo wallet. Zeer teleurstellend..
Ik kocht YouTube Premium voor 6maand voor +-30€ na 1 maand werd ik uit de familiegroep gezet. Dit was terug inorde na 3dagen.
Dan 2maand later terug uit de familie groep gezet. Krijg ik na 3 dagen een bericht dat ze me niet meer in een familiegroep konden plaatsen maar wel een korting voor de YouTube individuele Premium konden geven 50€ voor betaald trouwens. Dan zitten we al aan 80€. Dus ik ga akkoord en na 3 dagen krijg ik bericht dat ik nu YouTube Premium Ben. Dol gelukkig klik ik op de link en alles werkt(in de browser). Dus ik open men YouTube app en plots krijg ik reclame, wat je niet hebt in Premium. Dus ik ga kijken en zie dat ik in de app geen Premium meer heb. Om te testen open in de link van Gamsgo en daar in de browser heb ik wel Premium.
Reed 2 dagen proberen contact op te nemen maar ze negeren je compleet en ik ben dus nu 80€ kwijt voor een Premium waar ik niet met ben aangezien ik de app gebruik voor muziek.
IK RAAD DEZE SITE TEN STERKTE AF!!!
Mijn youtube account is uitgesloten voor premium ik kan wel ff voor 48 euro mijn eigen account opwaarderen dacht het niet oplichters!

Antwoord van GamsGo
Wat nog erger is, is het totale gebrek aan klantenservice – er is geen contactnummer, geen e-mailadres voor ondersteuning en geen manier om in contact te komen met een medewerker via live chat. Ik ben een betalende klant, maar word simpelweg genegeerd. Dit is fraude, pure misleiding, en een grove schending van consumentenrechten.
Wat me nog meer zorgen baart, is dat deze misstanden mogelijk meer mensen treffen. Wees op je hoede voor aanbieders die Netflix-abonnementen aanbieden tegen veel goedkopere prijzen, want het lijkt erop dat hier een scam schuilgaat. Netflix laat je maandenlang betalen, maar biedt vervolgens geen enkele toegang of ondersteuning wanneer er problemen optreden.
Gezien de situatie eis ik per direct een volledige terugbetaling van het abonnementsgeld van €53,59. Als dit niet binnen 7 dagen wordt opgelost, ben ik genoodzaakt juridische stappen te ondernemen.
Voor de derde keer binnen een jaar zijn er problemen met mij YouTube account. Van de ene op de andere dag wordt het premium account beëindigd. Ze geven aan de de gezinsaccounts op zijn. Ik kan wel een individueel account krijgen maar dan moet ik mijn wachtwoord doorgeven. Dan kan ik net zo goed mijn bankpas met pincode opsturen. Totaal geen oplossing. Het enige dat ze zeggen is dat ik geduld moet hebben.
YouTube werkt al na maand niet meer. Of ik dan even mijn YouTube account gegevens incl password wil delen ? Want de gewone service werkt niet meer. Oh ja, credit factuur mag ook. Maar bij die laatste keuze krijg je keer op keer de vraag of je toch niet dit of dat wilt. Dus credit kun je vergeten. Blijf ver weg van deze service. Alle positieve reviews lijken me ook meer dan ongeloofwaardig.

Antwoord van GamsGo
Ik al 4 jaar lid bij deze , en altijd als een probleem is. Is binnen 5 min in weer in orde
Ik ben ontzettend tevreden over Gamsgo! Ik gebruik hun diensten al meer dan een jaar en heb momenteel verschillende abonnementen lopen. Alles werkt altijd vlot en bij eventuele problemen word ik telkens supersnel en vriendelijk geholpen. Hun klantenservice is echt top: ze denken mee, zoeken direct oplossingen en houden je goed op de hoogte. Bovendien zijn de prijzen heel correct en krijg je echt waar voor je geld. Een aanrader voor iedereen die betrouwbare gedeelde abonnementen zoekt!