Jeg er alltid fornøyd med garnet jeg bestiller, men "førstipakkekø"gebyret på kr 29,- som automatisk legges til irriterer meg veldig! Ja, jeg kan klikke det bort, men det er fort gjort å overse.... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Var innom butikken i Haugesund. Ting som var på lager giddet ikke betjeningen å verken finne eller svare høflig på! Makan til sur og gretten kundeservice har jeg ikke sett på lenge. Var flere en... Toon meer
Bestilte seks nøster til en genser og fikk garn fra ulike batcher og derfor ulik innfarging. Jeg har brukt Garnius i mamge år uten at det har skjedd før. Da jeg reklamerte var Garnius full av forståel... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Stort utvalg, lave priser og rask levering. Norges største garnbutikk på nett!
Contactgegevens
Industrigata 25, 5537, Haugesund, Noorwegen
- https://www.garnius.no/kontaktskjema
- garnius.no
Heeft 65% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Flotte knapper
Flotte knapper, rask levering. Perfekt til Mormors Gullklump 😊
Blir tregere og tregere.....
5 dager og bestillingen er ennå ikke behandlet. Gikk igjennom historikk og ser Garnius blir tregere og tregere.
Til sammenligning bestilte jeg en pakke fra Strikkemekka
samtidig på mandag og kunne hente den tirsdag dagen etter på utlevering sted. Garnius bruker nå minst 9 - 10 dager totalt. Som en annen nevner så blir ikke pakken levert til transportør før 2-3 dager etter Garnius sier at den er sent. Så da blir leveringen denne gang opp mot 14 dager.
Det som provoserer er at de reklamerer med LYN RASK LEVERING!!! ikke en eneste gang i hele 2025 har de levert lynraskt så de må slutte og skylde på kampanjer m.m og heller fjerne den falske markedsføringen.

Levert som bestilt
Levert som bestilt. Kjapt og greit. God pris også.

Antwoord van Garnius.no
Garnius leverer raskt og sikkert 😀…
Garnius leverer raskt og sikkert 😀 alltid fornøyd med en av de beste garn nettstedene 👍

Antwoord van Garnius.no
Beløb trukket, men har ikke modtaget ordrebekræftelse
Kære Garnius
Jeg har bestilt garn først i januar. I har hævet pengene, men jeg har ikke modtaget ordrebekræftelse , ordrenummer eller noget der ligner.
Jeg kan ikke skrive til jer via hjemmesiden fordi jeg ikke har noget ordrenummer, ikke annullere ordren af samme grund og I har lukket jeres chat mulighed. Hvad sker der ?

Antwoord van Garnius.no
Bekymringsfullt treg med å få sendt pakker
Jeg bestilte for over 1 uke siden, fikk ikke beskjed før det hadde gått 4 virkedager at pakken var sendt. Men mistenker at Garnius ikke snakket sant om når den faktisk blir sendt. Har nå gått 2 virkedager siden de sa den var sendt og fortsatt har ikke fraktselskapet mottatt pakken.
Forventer når man velger prioritering at pakken er faktisk sendt innen neste virkedag eller 2 virkedager maks. Hvor lang tid tar det for de som ikke har prioritering hvis det tar over 1 uke for dem å få sendt med prioritering?
Etter svaret fra Garnius:
Fult klar over at selve frakten styrer ikke dere. Men hva er det jeg betaler express pakking for når dere bruker 7 dager på å få pakket og sendt min pakke til postnord? Det indikerer at for noen uten ekspress pakking så driver dere med villende markedsføring da det vil hva, ta 2 uker eller mer for dem før dere sender pakkene.
Har ikke fått varene enda, siden dere har brukt så sinnsykt lang tid på pakking av varen selv med ekspress pakking 👎

Godt utvalg
1. Ønsker bedre sortering på nettsiden for farge. Er ikke alltid jeg vet hvilken tykkelse/vekt jeg ønsker, bare farge. Det skjer også noe rart som gjør det vanskelig å se komplett fargeutvalg for en spesifikk garntype.
2. Hadde jeg hatt 30-60 min 'karantenetid' på bestillingen, hadde jeg garantert bestilt mer. Hadde glemt noe, men ville ikke betale dobbel frakt, så droppet det.
3. Savner HEKLING! Dere ønsker god strikking og tilbyr kun strikkepinner, noe som er dumt og begrenser kundegruppen deres. Jeg handler jo likevel, men føler meg glemt :)
4. Savner generelt mer tilbehør, f.eks clasp til å hekle/strikke egen veske, gaffelklips, knapper osv
Til deg som leser dette: Ha en fabelaktig dag :)

Antwoord van Garnius.no
For lite garn i garn, ingen kompensasjon
Kjøpt garnpakke, nesten ferdig med prosjektet grenser på pinne 2,5 😩 så er det for lite garn. Garnius argumenterer med at jeg ikke har overholdt strikkefastheten (en maske mindre per 10 cm!) i tillegg til at jeg har strikket plagget vesentlig mindre enn i oppskriften. Får ikke ekstra garn, veldig skuffende. Kommer aldri til å kjøpe garnpakke her igjen!

Alltid rask levering
Alltid rask levering, Har handlet mye garn her.Første gang jeg har opplevd feil på levering Det skulle være 10 nøster men jeg fikk bare 9.Sikkert en menneskelig feil så jeg henger meg ikke opp i det

Dårlig kundebehandling
Kjøpte via klikk og hent. Hadde bestilt feil da jeg skulle strikke flere luer av samme oppskrift og fikk to like oppskrifter. Regnet med at den ene kunne byttes i et nøste, men fikk tydelig beskjed på en rimelig arrogant måte at det jo var jeg selv som hadde gjort feil og da var det ikke noe å gjøre med det! Det er ikke den ekstra summen for en oppskrift jeg ikke trenger som teller mest, men derimot den tydelige uviljen til å imøtekomme kundene og generell ovenfra og ned holdning. Dette har jeg dessverre også opplevd tidligere der, noe som denne gang medfører dårlig anmeldelse.

Antwoord van Garnius.no
Kundeklubben Pluss-medlem koster 49,-…
Kundeklubben Pluss-medlem koster 49,- pr mnd. Da skal man få kjøpe oppskrifter for poengene,rabatt på "ukens garn" og 30% på merino. Men..Siden ihvertfall juni har "ukens garn" vært det samme,rabatt legges ikke til i utsjekk og ukens garn har vært det samme i 7 mnd. De svarer at de "jobber med saken". I tillegg har de i samme tidsramme ikke lagt til en eneste ny oppskrift. Samme svar her. Etter selv å ha jobbet med nettbutikk skjønner jeg jo at dette er bare tull. Lavmål og løgn. Og man får ikke medlemsrabatten på garn i check-out,full veil pris faktisk på "ukens garn" så vær obs !!!

Antwoord van Garnius.no
Har handlet hos Garnius i mange år
Har handlet hos Garnius i mange år. Alltid rask levering, og god service. Lette å etterspørre garn med likt innfargingsparti. Handler her igjen 😊

Antwoord van Garnius.no
Sehr gute Qualität der Wolle!
Sehr gutes Preis / Leistungs Verhältnisses der Wolle. 100% schurwolle und Mohair zu einem erschwinglichen Preis. Da sind die Kosten für ein Strickstück in Übergrösse überschaubar und liegen nicht wie bei anderen bei mehreren 100€.
Jeg har handlet hos dere i nettbutikken…
Jeg har handlet hos dere i nettbutikken i over ett år. Prisene på garnet er greie, men jeg har aldri fått noen form for gratisprodukt, aldri mottatt tilbud om 100–200 kroner i rabatt eller gratis frakt. På denne måten viser dere lite kunderespekt. I det siste handler jeg oftere hos Strikkemekka, for der får man i det minste jevnlige tilbud, selv om garnet noen ganger er litt dyrere.
Fikk feil mønster i traktorgenser…
Fikk feil mønster i traktorgenser 2110-5 på mail fikk petrol mønster, men garnet var blå slik eg bestilte
Gro Langåker
Super dårlig behandling .
Har betalt ex. gebyr for at få pakken sendt hurtigere men efter 5 dage er pakken endnu ikke modtaget hos pakke leverandøren. Jeg har skrevet til Kundeservice men de formår heller ikke at svare på hvor pakken er og hvorfor den ikke er leveret. Hold dig fra denne butik!

Lang levering
At det tar 1 uke fra du bestiller til du har varen i postkassa er for lang tid. Kan ikke skylde på posten når det går 2 døgn fra de får beskjed om pakke til den blir innlevert.

Antwoord van Garnius.no
Kjapp og riktig oppfølging av ordre.

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.