Købt en Gazelle Paris C7+ Centermotor. Haft den en måned. Indtil videre en supercykel. Enkelt display, god affjedring, lækkert æstetisk design. Virkelig god kvalitet fra den førende hollandske cy... Toon meer
Har nu brugt min Gazelle Ultimate C380 flittigt i 6 mdr., hvor det er blevet til ca. 2300 km. Jeg kører primært ture på 30 - 40 - 50 km i både jævnt og kuperet terræn, grusveje og asfaltveje, og d... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Royal Dutch Gazelle har produceret cykler i Dieren, Gelderland, Holland i mere end 125 år. Vores cykler er lette, af høj kvalitet og komfortable. Vi tænker altid på, hvordan vores design er smartere og teknologien til vores e-cykler endnu mere innovativ. Gazelle fremstiller omkring 250.000 cykler om året. Vi gør det med lidenskab og engagement!
Wilhelminaweg 8, 6951 BP, Dieren, Nederland
- 0 36 88 01 52
- markedsforing@gazellebikes.com
- gazellebikes.com/da-dk
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Jeg ville aldrig anbefale at købe en…
Jeg ville aldrig anbefale at købe en gazelle elcykel, indenfor de første 2 år, hvor der er garanti, der er alt undtagen stellet skiftet. Dette er vel og mærket, hvor jeg selv har betalt arbejdlønnen, har aldrig oplevet så dårlig kvalitet som på denne cykel
Jokede konstant med min nye elcykel var en mandags cykel, hvor den ej heller kørte om mandagen 🤬🤬🤬🤬
Batteri og pedaler
Batteri og pedaler - Gazelle C Belt 28.000 kr. 1 år gammel 1.500 km ikke kørt vinter. Utrolig meget bøvl med batterikassen fra ny - den knirkede og larmede og en forhandler der ikke ville erkende det - ny forhandler - skiftet hele indmaden efter aftale med Gazelle ingen udgift til mig ud over mange ærgrelser over en ny cykel og nu service defekte pedaler (lejerne) 2 nye pedaler til mig kr. 600,- En cykel til 28.000,- bedst i test ved ikke lige hvad jeg tænker æv bæv.
Du bliver gode venner med din mekaniker
Jeg købte C7-elcyklen i december 2022. Jeg cykler anslået 100 km pr/uge (det vil sige 10 km til arbejde og 10 km fra arbejde).
I denne +2 måneders periode har jeg oplevet:
- problemer med sadlen
- problemer med styret
- problemer med bremseklodserne
- problemer med pedalerne
I forhold til pedalerne vejledte min cykelforhandler mig om, at jeg burde overveje helt nye pedaler, da kvaliteten på cyklen er af dårlig kvalitet, hvorfor mange oplever problemer.
Det er altså ikke godt nok til prisen.
Det er muligvis problemet.
Cyklen er udemærket. Den kører godt, jeg føler mig tryg, selvom den oplyste batteritid kræver, du cykler i medvind nedad bakke, så holder batteriet min. 4 dage (400 kw).
Men pedalerne illustrerer Gazelles udfordring.
De laver gode cykler, men for at øge indtjeningen har de skåret nogle og leverer et produkt, som er en blanding af kvalitet med billige dele.
Til prisen bør der ikke være så dårlige dele, at selv ens cykelmekaniker ryster på hovedet.
De billige dele gør også, at jeg ikke kan anse min elcykel for at være et troværdigt, pålideligt transportmiddel, da en billig dims hvert øjeblik kan gøre, jeg skal forbi en mekaniker.
Opsummering: når den kører, er den god. Jeg har aldrig cyklet så meget, siden jeg fik elcyklen.
Men de billige dele gør, at jeg aldrig har set en cykelmekaniker så ofte på så kort tid. Vi er snart på fornavne med hinanden. Det er simpelthen uacceptabelt til prisen - upåagtet af den mulige rabat, en kan opnå.
gazelle herre cykel dårlig kvalitet…
gazelle herre cykel dårlig kvalitet skærme brækker som tændstikker 2år allerede ny krank
OPDATERING :udelukket fra fra deres facebook side
OPDATERING :
Jeg har skrevet lidt kommentar på deres facebook side men må åbenbart kun høre om positive ting hos gazelle. jeg kun til at skrive jeg var utilfreds med måden de havde håndteret min sag på og nu er jeg blacklistet fra deres side trods jeg stadig kører rundt på deres ..BIB cykel ,, det er diskriminerende at udelukke fok på den måde og total dårlig og barnlig måde at håndtere sagen på Kan i alle have en god søndag
Jeg havde en ebike 45 km cykel fra Gazelle
Efter at den havde været hos forhandleren 3 gange med samme fejl blev den sendt til gazelle i Holland
jeg afleverede cyklen den 11 februar og 2 måneder senere ringede forhandleren at cyklen var blevet væk i Holland. Jeg fik det tilbud at jeg kunne få en ny cykel i erstatning hvis jeg betalte 2000 kr mere fordi den cykel der var blevet væk ikke kunne fåes mere så den jeg fik tilbudt kostede 2000 kr mere ,,,Jeg syntes ikke det er rimeligt at jeg skal have ekstra udgifter fordi i smider min cykel væk... mit forsikringsselskab spurgte om den var stjålet ..nej den er blevet væk hos producenten .. det havde de aldrig hørt om ....jeg syntes at i har en total dårlig service .. og i svarer følgende:
Hej Brian. Jeg har undersøgt det nærmere og været i dialog med vores kolleger i Holland. Fra Gazelles side kan vi ikke gøre mere herfra, så al dialog om forløbet og differencen på de to cykler skal gå igennem forhandleren, hvor du har købt cyklen.
jeg svarer følgende :
syntes seriøst at det er for dårligt ..det er jer der har smidt min cykel væk og i har ikke kunne skaffe en tilsvarende cykel ..alle jeg snakker med syntes at det er en meget mærkelig måde at i har håndteret sagen på meget ringe og de troede det var en joke da jeg fortalte historien ...Der er meget tavs når man skriver til jeres afdeling i Holland ...syntes det er virkelig dårlig service ..
I behøver ikke bruge tid på at forsvare det jeg har skrevet da jeg har skrevet jeres svar her..
Jeg køber aldrig Gazelle igen .... er der nogen der vil købe en gazelle 45 km cykel så har jeg en til salg
Køb en anden cykel
Køb en anden cykel
Gazelle er ikke pengene værd.
Motoreren holdt 4 år.
Bagskærmen holdt 3 år.
Køb 3 Bilka cykler i stedet. Perioden og holdbarheden er det samme
Jeg har købt en Gazelle Paris c+
Jeg har købt en Gazelle Paris c+, og den er jeg bare glad for. Kører som smurt. Flot cykel. Jeg købte med et batteri på 400 w, og det eneste minus er at jeg måske synes at det skal lades op ofte. Jeg købte cyklen ved Ribe cykellager og de har en super service
Jeg havde en ebike 45 km cykel fra…
Jeg havde en ebike 45 km cykel fra Gazelle
jeg svarer følgende :
Jeg købte en Gazelle Paris for et år siden.
Jeg købte en Gazelle Paris for et år siden. Stel, motor og batteri fungerer godt, et meget robust stel, og gode køreegenskaber. Men skærmene er af elendig kvalitet, først røg der et stykke af kædeskærmen, så knækkede bagskærmen, for to uger siden revnede forskærmen oppe under forgaflerne, og to dage efter knækkede forskærmen helt. Jeg har spurgt om jeg ikke kan købe mere robuste stålskærme, men svaret er nej, kun de originaler skærme kan påmonteres. Nu skal min cykel til service eftersyn på tirsdag, og der er skaffet nye skærme hjem, så spændende, hvad jeg skal betale for elendige skærme.
Gazelle Ultimate C380
Nu har min Gazelle Ultimate C380 rundet 10 måneder og 8000 km og den har kørt uden problemer.
Den er meget behagelig at køre på og jeg kører både på asfalt- og grusveje. Det er så rart at glæde sig til hver en køretur. Det trinløse Enviolo gear og Gates remsystemet er genialt og giver stort set ingen vedligeholdelse.
Dårlig Elcykel desværre
Dårlig Elcykel desværre. Jeg fik min Gazelle elcykel i gave (heldigvis) Efter de første 3 måneder havde jeg fået skiftet batteriet 3 gange, godt nok på garanti, men det var en køretur på 60 km hver gang. Det 4. batteri duede så. Da cyklen havde kørt 1900 km skulle den have ny computer på styret da den havde kørt i regnvejr og det kunne den ikke holde til. ??? Burde den ikke kunne det?. Efter 3600 km er frontmotoren færdig og der skal en ny til, der koster 5500,- hos autoriseret Gazelle forhandler. Det vil jeg simpelthen ikke ofre på den. Forhandleren sagde at det ikke kunne betale sig at reparere den da batteriet også var af ældre dato og et nyt batteri ville koste ca. 4500,-. Han ville rigtig gerne sælge en ny til mig, men hertil takker jeg desværre nej. IKKE mere Gazelle elcykel til mig. Den er godt nok fra 2014, den jeg har, men taget km stand i betragtning synes jeg ikke det er særlig godt.
2 gange inden for 2 måneder er pedalen…
2 gange inden for 2 måneder er pedalen faldt af. Fik den sat på af cykelhandlerne jeg købte den ved. Nu er det så sket igen og den er endnu en gang sendt på værkstedet. Det er simpelthen uacceptabelt for en cykel til den pris. Jeg kom ikke til skade og var ikke langt fra hjemmet da det skete, men det betyder ikke at der ikke kunne ske noget.
Gazelle Ultimate C380
Jeg kører primært ture på 30 - 40 - 50 km i både jævnt og kuperet terræn, grusveje og asfaltveje, og det er virkelig en fornøjelse.
Selve cyklen, altså gear, bremser, motor og batteri osv, samt finish, lever helt op til hvad jeg forventer af en cykel i premium klassen, men det allerbedste er selve cykeloplevelsen.
Det her er en cykel som det bare er sjovt at cykle på. Jeg kører rigtig meget i laveste assistanceniveau, hvor jeg nyder den fysiske udfordring, og samtidig er der det der ekstra der gør, at selv de stejleste bakker og 10 sekundmeter modvind kan overvindes.
Rusten efter 5 måneder
Rusten efter 5 måneder. De er ligeglade. Cykel til over 20.000kr
Superservice
Køb en billig el-cykel fra…
Køb en billig el-cykel fra Bilka/Kvickly … der har man råd til at skifte cyklen ud, hvis cyklen skulle gå stykker efter 2 år…
Gazelle har mange km på deres batterier, men fremover vil jeg hellere købe en billig el- cykel og købe ekstra batteri, hvis jeg skal cykle langt..
Jeg har lige fået byttet min gazelle elcykel, efter 7-8 mdr’s mareridt..
Den har hakket og larmet - Venstre pedal har siddet fast, skærm løsner sig, bremser der slet ikke har virket og til sidst faldt Venstre pedal og pedal “arm” af og jeg styrtede.
Jeg har så uden problemer fået byttet el-cyklen til en ny, og håber at jeg får en bedre oplevelse med den… men indtil den nye cykel har vist sit værd, så er min overbevisning at jeg fremover heller vil købe en billig el cykel..
Men ellers super køre komfort.
Gazelle DK gør det ok
Har en Gazelle Speed Pedelec der er købt hos Cykelstyrken Skovlunde og som jeg er rigtig glad for.
Har fået skiftet forgaffel på garantien og har været glad for den dialog der har været med Gazelle/cykelhandler.
Havde givet 5 stjerner hvis der ikke havde været et problem med forgaflen.
Kan ikke anbefales.…
OBS
Undre mig, at Gazelle slet ikke svare på nogle af anmeldelserne 🤔
Havde tidligere skrevet en dårlig anmeldelse her på Trustpilot og Gazelles danske hjemmeside på FB, men slettede den, da der på daværende, var håb forude mht ombytning af min elcykel.
Jeg har idag efter flere års kamp med Gazelle, endelig fået ombyttet min cykel, MEN dette skyldtes KUN en super service fra Cykelexperten Megastore på Slotherrensvej i Vanløse.
Gazelle ville nemlig ikke yde 100% ombytning.
Gazelle har ydet mig så ringe en service på min “mandagsmodel” af en elcykel.
Jeg har fået udskiftet næsten alle store dele på cyklen og bagagebærer, er enda skiftet 2 gange.
Jeg har flere gange måtte undvære min cykel fordi den var til reparation og reservedele tog 3-5 uger at skaffe.
Siden slut august 2020 har jeg ventet på reservedel ( forgaffel) som indtil nu, ikke var mulig at skaffe.
Så kan bestemt ikke anbefale Gazelle på nogen måde og håber, at i vil forsøge, at rette op på jeres elendige service.
Svingende kvalitet på cyklerne
Svingende kvalitet på cyklerne. Kender to som kører uden større problemer, mens to andre blevet leveret med hhv. defekt ve. pedal (direkte livsfarligt!!!) og defekt forskærm. Det burde ikke være muligt til prisen, som lød på hhv. 25.000 kr. og 20.000 kr.
Kommentarer fra Gazelle er udeblevet i hele perioden; om end problemerne blev løst på garantien.
Gazelle må betegnes som et skuffende bekendtskab, og jeg er ikke sikker på, at jeg køber Gazelle igen. Det til trods for, at mange cykelhandlere roser Gazelle til skyerne; men der ligger også god profit i de mange reparationer.
elendig batteri kun kørt 2000 km er nu…
elendig batteri kun kørt 2000 km er nu død ingen hjælp
fra gazelle
Lees meer over geverifieerde reviews.