Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi fik lavet en tandprotese til min far, og hele forløbet har været en rigtig god oplevelse. Personalet var utrolig venlige, professionelle og meget imødekommende fra start til slut. De tog... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tålmodig, forstående og mega dygtig tandtekniker. Ankom med en dårlig tilpasset delprotese og sidder i dag med en der bare sidder og passer perfekt, føler mig virkelig godt behandlet helt fra først... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget hurtig svar på telefonen og tilmed fik jeg lov til første besøg udenfor normal åbningstid på en lørdag da jeg akut skulle have sat min gane sammen efter et knæk. Jeg vil helt sikkert få mine næ... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Gebitsprothesecentrum
  2. Tandartspraktijk
  3. Tandtechnisch laboratorium
  4. Tandheelkundige benodigdheden winkel
  5. Tandarts voor noodgevallen

Geschreven door het bedrijf

Der findes mange forskellige muligheder, når det kommer til valg af tandproteser. Sammen gennemgår vi de forskellige behandlingstyper samt muligheder og hvis du har nogle af dine egne tænder tilbage, sørger vi for et tæt samarbejde med egen tandlæge der sikre den bedst mulige oplevelse. Det er vigtigt at vi starter vores konsultation med at forventningsafstemme hvilke ønsker du har som patient, så vi sammen kan opfylde dem. Og husk… Vores konsultation er altid gratis og helt uforpligtende. Selvom Gebisset er forholdsvist nyt i Roskilde, så har behandler Morten Ryde en meget bred og mange årig erfaring i dental branchen. Sammen med sin hustru, Julie, skaber de de daglige rammer i Gebisset. Vi har fokus på at skabe den helt rette behandling i tæt samarbejde med dig som patient og din egen tandlæge.

4,6

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi fik lavet en tandprotese til min…

De tog sig god tid til at forklare processen og sørgede for, at min far følte sig tryg hele vejen igennem.

Resultatet er virkelig flot, og vi er meget tilfredse. Vi kan varmt anbefale dem til andre, der har brug for en tandprotese.

14 januari 2026

Mange mange tak!
Det har været så rart at se hvor hjælsom og kærlig en familie du har.
Tusind tak for at vælge os som din fars behandler.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dette er nok den mest positive…

Dette er nok den mest positive anmeldelse jeg noglesinde kommer til at lave. 😍

Efter flere besøg hos andre, ente jeg hos Morten og Julie.

Jeg ville egentligt vente med at anmelde til jeg var i mål. Men er jeg er sikker på at min anmeldelse ikke ændre sig, selvom jeg ikke er i mål endnu.

Hold op nogle søde og omsorgsfulde mennesker de er. Man bliver mødt med forståelse og åbne arme fra det øjeblik man sætter en fod hos dem.

Man er ikke i tvivl om, at se ser mennesket bag smilet og ikke kun økonomi.
Jeg har indtil videre følt mig velkommen og godt behandlet.
Min varmeste anbefaling her fra. 😍😍😍

15 november 2025

Kæreste Maya
Tusind tak for de meget flotte og rosende ord!
Som du ved, er du altid meget kært velkommen.
Dine ord varmer os alle
De bedste hilsner :-)

Rigtig god oplevelse.

Rigtig god oplevelse.

Seriøs behandling og service i topklasse.

Og så er det søde mennesker.

19 mei 2025

Ih altså Jesper
Sikke fantastiske ord
Mange mange tak!
De bedste hilsner fra os

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid behalig og god service.

Altid behalig og god service.
Morten og Julie er fantastisk..🌹🌹🌹

16 april 2025

Tusind tak Ann Brith
Det er altid en fornøjelse at have dig på besøg.
Tak for de gode snakke

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nøjsommelig og meget omsorgsfuld…

Nøjsommelig og meget omsorgsfuld personer
Jeg må blot sig at jeg netop havde brug for dem som gad og lytte og forstå og ikke sælge mig noget jeg slet ikke havde brug for
Er så glad for mit valg efter at have besøgt flere andre som slet ej gad at høre på mine egne ønsker
Tak for jer

12 maart 2025

Kære Jytte
Mange tusind tak for din ærlighed!
Til tider skal man lytte efter sine behov og sammen fik vi visualiseret det som du tidligere havde betalt lidt for meget for, og derved ramte prisen på netop det du ønskede.
De bedste hilsner fra os alle

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har været meget tilfreds og syntes…

Jeg har været meget tilfreds og syntes det var en helt rar og behagelig samtale at få mig vist hvad jeg kunne vælge af forskelligt udseende før jeg besluttede mig. Alle var meget søde og mine tænder sidder nu som de skal.tak

4 oktober 2024

Hej Kristian
Det har været en god fælles oplevelse at kunne give dig muligheden for at være med hele vejen.
Tak for dine dejlige ord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Stort ros til Morten som kunne hjælpe…

Stort ros til Morten som kunne hjælpe mig med mine delproteser selvom der var mange tandlæger som havde sagt til mig det ikke var en mulighed jeg er så glad for mine delproteser og det kunne lade sig gøre

21 oktober 2024

Antwoord van Gebisset

Mange tak for din fine anmeldelse og din tro på at vi kunne opfylde dine ønsker. Det har været en sand fornøjelse at hjælpe.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Når kun det bedste er godt nok

Efter en lang og besværlig rejse hvor mange ting var gået skævt, kontakede jeg Morten i et sidste desperat forsøg på at få løst mine udfordringer som andre kliniske tandteknikere ikke har kunne magte. I løbet af ganske kort tid havde Morten formået at ordne hvad andre ikke kunne. Med andre ord, Morten's ekspertise starter hvor andres stopper.

Udover at være utroligt dygtig og hurtig, er de også nogle utrolig rare mennesker som har stor passion for det de kan.

Udover navnet, så er de alle 5 stjerner hver

4 december 2023

Hej Mads
Tusind mange gange tak for dine rosende ord 😃 Det var en absolut fornøjelse at hjælpe dig videre… og ikke mindst: I mål ❤️
Endnu engang tak!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min varmeste ønsker til to meget…

Min varmeste ønsker til to meget omsorgsfulde personer som oprigtigt giver sig god tid til at lytte og forstå de problemer jeg har været igennem
Det tog ikke mange uger før jeg endelig fik nogle tænder der var værd at bruge så jeg vil da reklamere med et stort smil fra jer til alle mine bekendte.

30 juli 2024

Hej Thyra
Hvor har det bare været skønt at kunne hjælpe dig ordentligt igang med dine proteser! Det varmer at se dig smile bredt hver gang vi ses 😊
Tusind tak!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget hurtig svar på telefonen og…

Jeg vil helt sikkert få mine næste gebisser lavet her.

11 mei 2024

Hej Ernst
Engang imellem er det netop en akut hjælp der er med til at hjælpe godt på vej 👍🏼
Vi glæder os til at se dig igen når tiden kommer ☺️

Tålmodig

Tålmodig, forstående og mega dygtig tandtekniker.
Ankom med en dårlig tilpasset delprotese og sidder i dag med en der bare sidder og passer perfekt, føler mig virkelig godt behandlet helt fra første besøg.
Tak for jer Morten og Julie.

5 juli 2024

Skønneste Jane
Det har været gensidig tålmodighed, som gjorde at vi sammen fandt frem til den helt rigtige løsning for dig :-)
Mange tak for dine dejlige ord.
De gladeste sommerhilsner

Behandling

Hej. Jeg er meget tilfreds med behandling. Service er top 👍. Kan varmt anbefales . Vh. Victoria

5 juli 2024

Hej Victoria
Tusind tak for din anmeldelse
Vi glæder os til at se dig igen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Next level tandbeskytter med mega fedt…

Next level tandbeskytter med mega fedt design
Har haft en del til min boksning men den her sidder bare så meget bedre. I får helt sikkert flere kunder fra min klub nu

10 april 2024

Hej Johanne
Tak for dine rosende ord
Det er skønt at kunne hjælpe dig med at beskytte dine egne tænder når du udøver din sport.

Er meget glad

Er meget glad for min nye proteser og føler mig meget tryg med mit smil nu igen.

3 juni 2024

Hej Niels
Det har været så dejligt at hjælpe dig på rette vej. Vi er så glade for at du igen smiler bredt.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ham Morten er en fusker han har kun…

Gebisset er en fusker han har kun taget en 3D kursus i scanning. Han var skyld i at min mund er faldt så meget sammen at jeg skal have en kæbeoperation . Jeg betalt over 30000 kr og har intet fået ud af .. jeg håber at det andre som skal eller i gang med behandling med gebisset tænker sig om og finde en anden tandtekniker .

7 mei 2024

Hej Nino
Desværre kan vi ikke genkende dine påstande på ovenstående udtalelse, som derfor er direkte usand og anses som spam med formål til at sprede falske rygter for at skade en ærlig virksomhed.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget imødekommende og følte mig tryg…

Meget imødekommende og følte mig tryg med det samme. Prisen er så alle kan være med
Vil helt sikkert anbefale det til venner og bekendte
Glæder mig til at få et tandsæt i hele munden og smilet tilbage
Mvh Vidar 😁

7 november 2023

Hej Vidar
Mange tak for dine varme ord.
Det har været en glad fornøjelse at hjælpe dig.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Venligt og imødekommende personale.

Morten er meget venlig, forstående, og meget engageret i hans arbejde, samt han kone Julie der også arbejder der.
Jeg kom uanmeldt ind i for at høre hvad muligheder jeg havde med mine tænder.
Med det samme kom jeg indenfor, og da jeg gik derfra havde jeg fået en meget positiv oplevelse.
Morten er tålmodig og tager tid til at forklare alt.
Hvis der skulle opstå noget, så har de også er akut nr. man kan ringe til, som er en god tryghed. Jeg giver de bedste anbefalinger herfra.

25 oktober 2023

Hej Brit
Vi er super glade for at du valgte at kigge ind til os og endnu mere for at kunne hjælpe dig.
Tusind tak

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tusind tak til Morten som kom hjem til…

Tusind tak til Morten som kom hjem til mig for at få mine tænder til at passe ordentligt
Jeg er meget glad for at kunne blive hjælpet hjemme da jeg ikke er så godt gående længere og så passer min tænder meget bedre nu

27 oktober 2023

Hej Nethe
Vi gør hvad vi kan for at hjælpe jer som ikke selv kan komme frem til klinikken af den ene eller den anden årsag... tusind tak for at du også sætter pris på det.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Var så utrolig bange for at skulle…

Var så utrolig bange for at skulle bruge en masse penge på nyt men det viste sig at de kunne reparerer min tænder i stedet
God vejledning tak

3 oktober 2023

Hej Sofie
Det var en fornøjelse at kunne hjælpe dig på den rigtige måde. Det er ikke altid man skal have den store tegnebog frem. Dejligt du blev glad for resultatet.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mega glad for min custom mouthguard

Mega glad for min custom mouthguard! 💪🏻

11 mei 2023

Hej August
Dejligt at høre... det vigtigste er at du er glad for noget som samtidigt bekytter, så du har lyst til at bruge den.
Morten, Gebisset

Lees meer over geverifieerde reviews.