Hier ook opgelicht! Meldingen gedaan bij klarna Ook om het feit dat de kleding uit china komt veelste groot is en niet geretourneerd kan worden behalve naar china zelf. Zouden een 30% resti... Toon meer
Pakket wel binnengekregen alleen niet wat ik verwachte. Kwaliteit is heel slecht net alsof het van Ali express komt. Levering duurde langer dan een week
Wat een waardeloze website met goedkoop kleiding. Ik heb joggingbroek besteld komt na 3 weken binnen, kwaliteit is heel slecht en als ik wil hem terug sturen bieden ze allemaal korting om het product... Toon meer
Helaas kan ik geen 0 sterren geven
Helaas kan ik geen 0 sterren geven. Het duurt gigantisch lang voor je je pakket ontvangt en eenmaal ontvangen blijken je schoenen minimaal 2 maten kleiner te vallen. Ze doen of ze een fantastische service bieden, maar je wordt gewoon opgelicht. I.p.v.td kunnen retourneren bieden ze je eerst een paar keer een paar procent teruggave of een korting op een volgende aankoop. Als je volhoudt om het terug te sturen krijg je een adres in China en de retourkosten zijn voor jouw rekening. Tip van de dag: KOOP NOOIT BIJ ELLEGEMS!! Het is 1 oplichters zooitje
Jammer dat ik geen nul sterren kan geven.
0 sterren was beter geweest. ik wil retourneren, maar krijg eerst een paar keer een aanbieding: Eerst voor 10% geld terug of 50% korting op een volgende aankoop en als ik dat niet hoef, 20% geld terug of 75% korting op een volgende aankoop.
Als ik blijf aandringen, blijkt het product op mijn kosten terug te moeten naar China. Op het pakket staat een adres in Rozenburg, maar ik betwijfel of dat adres wel bestaat. Kan het in elk geval niet vinden op Google Maps.
Temu kwaliteit, maar dan duurder
Ik had de boel beter rechtstreeks bij Temu kunnen bestellen, want dan had ik het in ieder geval nog kosteloos retourneren. Ik kreeg een 'wol mix' winter jas, zonder voering. Het lijkt meer op een vest of een jas die niet af is. Ik had helaas ook een gewatteerde winterjas omdat er herfst korting was... die is opzich wel oke maar helaas verpest door de labels. Het zijn typisch van die Temu/Aliexpress labels en die bovendien niet overeenkomen met wat er op de foto wordt geadverteerd. Op de label (op de borst en capuchion) staat er in hoofdletters "BETTER VNNET" ... nou inderdaad, beter van niet dus 😅 #run
1 ster is nog teveel voor dit bedrijf.
1 ster is nog teveel voor dit bedrijf.
Goedkope troep halen ze allemaal uit het buitenland, je betaald €50 voor iets wat kwalitatief ruk is en dat is nog zacht uitgedrukt. Met het versturen vanuit verweggiestan is mijn pakket waaronder ook mijn trui beschadigd geraakt. Nou qua service hoef je hier niet op te rekenen, want het kwam niet vanuit de leverancier en daarna nooit meer wat gehoord. Heb je al goedkope troep en zitten er nog gaten in ook door verzending. Nooit meer wat gehoord ook van ze. Koop hier alsjeblieft geen kleding, want ze verdienen hier zoveel aan.
Op 2 oktober 2025 kleding besteld bij…
Op 2 oktober 2025 kleding besteld bij ElleGems.nl (€200) en via iDEAL betaald.
Nooit een ordernummer, geen track & trace en geen levering ontvangen.
Klantenservice reageert niet op mijn e-mails.
Slechte communicatie en geen betrouwbaarheid.
Ik wacht nog steeds op mijn geld of mijn bestelling.
Niks ontvangen geen reactie geld kwijt
Niks ontvangen geen reactie geld kwijt. Waaaaaaaaaaaardeloos
Chinese troep voor veel geld
Deze firma verkoopt kleding van de Temu van 10 euro voor 40 euro op hun website (afgeprijsd van 80 euro). Pure oplichting! Uiteraard is de kwaliteit ook slechts een tientje waard. Dan kan je beter rechtstreeks in China shoppen.
Waardeloos
Waardeloos! Nepspullen uit China! Lijken totaal niet op de foto's. Retourneren is een grote ellende. Nooit meer!
Een champagne kleurige jurk besteld en…
Een champagne kleurige jurk besteld en een roze jurk ontvangen.
Dan wordt er gereageerd met de foto op de site is met professionele belichting gemaakt waardoor de kleur mogelijk afwijkt. Besteld op Nederlandse site maar retourneren moet naar Azië op eigen kosten. Belachelijk!
Wat een teleurstelling
Wat een teleurstelling! Jurkje besteld van linnen met citroen motieven. Echt niets klopt. 100 polyester, figuren op de stof waren heel anders en de maten komen zeker niet overeen met wat ze op de site aangegeven. Voel mij zo bedrogen. Ik mocht het terug sturen naar China.En kreeg aanbod om iets nieuws te bestellen. Nooit meer!
Vreselijk!!!
Vreselijk!!!
Niks kopen van deze bedrijf je zou nooit je pakket en je geld terug kregen .
Graag signaleren bij je bank..
Ik ben erg boos 😡😡kost van jurk verzendkosten niks terug gekregen ze reageert nooit zo
🚨🚩Doe het niet 🚨🚩
Misleidende foto’s op de website, product wat niet overeenkomt, kwaliteit is ver te zoeken. Dan heb ik het over gebruikte materiaal en pasvorm. 13 juli besteld en 31 juli geleverd.
Zal het jurkje niet terugsturen, want krijg mijn geld toch niet terug. Voel mij flink voor de gek gehouden. En NAAIEN kunnen ze niet….
China troep
ARTIKELEN TERUGSTUREN NIET MOGELIJK. Reageren niet op contactformulier en e-mails. Artikel van zeer slechte kwaliteit. Dit is troep uit China (dekentje voor op de bank gekocht voor €79,95). Ook nog beschadigd geleverd. Deze online winkel moet sluiten.
Vreselijk
Vreselijk. Artikel voldoet niet aan verwachting, is anders dat op de afbeelding op de site. Vervolgens vraag ik mijn retour aan en wordt er op en neer gemaild met een voorstel voor restitutie van 10% of 20% zolang ik het artikel wil houden. Na meermaals aangeven dat ik dit artikel niet wil hebben moet ik de retour kosten naar China (!) zelf betalen.
Kwaliteit van de kleding is bagger
Kwaliteit van de kleding is bagger. Op de website leek het alsof de kleding vanuit Amsterdam werd verstuurd, maar kwam er al snel achter dat het gewoon uit China wordt verstuurd. Had 2 jumpsuits en bikiniset besteld. Allemaal gemaakt van goedkoop polyester. Retourneren zou ook ongeveer 20 euro kosten. Gezien de negatieve reviews over retourneren, heb ik maar de kosten van mijn miskoop voor lief genomen. Zal hier nooit meer iets kopen.
Bestel hier niet
Mijn advies; koop hier niet. Goederen komen rechtstreeks van China, lange levertijd en slechte kwaliteit. Deels niet leverbaar. Wel mijn geld teruggekregen, dat is dan wel positief. Uitschrijving voor mails lukt niet, krijg steeds de melding dat ik een ongeldig mailadres ingeef :(.
De bestelling is niet goed verlopen
De bestelling is niet goed verlopen , weet og altijd niet e het iets maar , maar is wel betaald
lange levertijd en moeizaam retouneren
Lange levertijd en retouneren is onmogelijk! Ik heb spijt dat ik hier iets heb besteld! Doe het niet! Het kost je geld. De kwaliteit is slecht!
Oplichters
Oplichters!
Nog nooit zulke slechte service gehad, of eigenlijk geen service want je krijgt gewoon geen contact meer en word niet gereageerd door dit bedrijf! 7 februari een bestelling gedaan en nog steeds niks ontvangen en met geen mogelijkheid contact te krijgen met ze. Als je van je geld af wil, geef het aan een goed doel want deze oplichters verdienen geen cent.
Waardeloze ervaring
Waardeloze ervaring
Eigenlijk moet dit bedrijf nul sterren hebben. Schoenen eindelijk ontvangen, maar de maat te klein. Zeer onduidelijk hoe je kan retourneren. Waarschijnlijk gaat dit niet lukken. Je kunt het bedrijf niet bellen, hoewel ze zeggen dat je contact op kunt nemen. Dat kan helaas alleen.via e-mail en dat helpt niet erg.
Ik ben heel bang dat ik mijn geld niet terugkrijg. Ik ben er in gelopen.Waardeloos niet kopen bij dit bedrijf!!