Gimora

Oplichters!!!!!!! 26/09/21 de easybin besteld; na enkele weken geprobeerd om contact op te nemen, maar tevergeefs! Véél te laat de vele reacties van mede-gedupeerden gelezen. Ik had het kunnen wet... Toon meer

Gimora, 28-09-21 prullenbak besteld en betaald! Nog niets ontvangen! Vandaag mail gestuurd die ik terugkrijg dus bedrijf niet bereikbaar! Daarnaast website uit de lucht dus kan vrezen naar... Toon meer

Eerste bestelling kwam snel binnen en goeie kwaliteit. Tijdje later nog een keer iets besteld, nooit binnengekregen. Tig mailtjes gestuurd en nooit een reactie echt zeer triest. Zou hier niks bestelle... Toon meer

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

2x Eazy bin gedoe, maar geen levering

Heb eind september de Eazy bin aanbieding gekocht (2 voor prijs van 1). Maar hoor na bevestiging per e-mail niets meer. Gimora site en mail zijn sinds oktober uit de lucht. Merkwaardig genoeg wordt hetzelfde product nog steeds aangeboden via anders genaamde websites, op Pinterest gezien. Dit webadres is al zeker 2x gewijzigd in november. Advertentie en aanbieding ("tot 23:59u met exact dezelfde foto's"). Dit riekt ZWAAR naar oplichting!

30 november 2021

Oplichters!!!!!!!

Oplichters!!!!!!!
Véél te laat de vele reacties van mede-gedupeerden gelezen. Ik had het kunnen weten, deze deal was te goed om waar te zijn; daar gaan mijn centen en mijn zelfvertrouwen.
Diane,
België

13 november 2021

Gimora fraude

Beste, ook ik ben een van de slachtoffers van Gimora:
"EasyBin 1+1" besteld bij Gimora voor 34,95 € en nooit iets ontvangen ! Graag info hoe ik mijn geld kan recupereren aub. Waarvoor dank.

11 november 2021

Easybin 1+1 gratis FRAUDE

Gewoon schandalig deze praktijken… ik ben zwaar teleurgesteld 😞 en boos 😡 in TRUSTPILOT ! Ik heb iets gekocht in vertrouwen bij Gimora, leek me een solvabel bedrijf. Kreeg direct een bevestigingsmail na aankoop van een Easybin 1+1 gratis ter waarde van € 34,95. Dacht dat het bedrijf te vertrouwen was doordat het verbonden was aan de naam “TRUSTPILOT”. Spijtig genoeg heb ik nog altijd geen vuilnisbakken ontvangen maar wel betaald. Heb zojuist de reviews gelezen en gaat hier waarschijnlijk om pure fraude. Ik vind het enorm teleurstellend, zeker omdat ik er van uit ging dat het met “TRUSTPILOT” verbonden was !!!! Ik pure oplichterij !!!

15 oktober 2021

Gimora oplichters!

Gimora, 28-09-21 prullenbak besteld en betaald! Nog niets ontvangen!
Vandaag mail gestuurd die ik terugkrijg dus bedrijf niet bereikbaar! Daarnaast website uit de lucht dus kan vrezen naar mijn prullenbakken en geld. Oplichters.

Wel bevestigingsmail ontvangen,…op 28-09.
Bestelling #2375 bevestigd.

BESTEL #2375
Bedankt voor je aankoop!
Hallo R, we zorgen ervoor dat je bestelling gereed is voor verzending. We zullen je op de hoogte stellen wanneer deze is verzonden.

Niets kopen dus!

14 oktober 2021

op 26-9 prullenbak besteld en betaald

op 26-9 prullenbak besteld en betaald, sindsdien niets meer vernomen. Bedrijf is onbereikbaar, niet mee te communiceren, zie ook andere reviews op deze site, het zijn oplichters ben ik bang en bovendien geld kwijt, nooit meer doen!!

7 oktober 2021

Gimora? Oplichters? Aanpakken voor internetfraude?

Gimora heeft een site die wel vertrouwen opwekt. Maar dat is ook alles. Het bedrijf is niet te bereiken.
Ondanks dat ze melden de bestelling gereed is voor verzending is het daarna stil.
Ze werken via Shopify. De vraag is of zij mede verantwoordelijkheid hebben door Gimora een platform te geven. Ik heb mijn probleem bij Shopify neergelegd. Afhankelijk van hun reactie zal ik kijken welke mogelijkheden er bestaan omdat soort bedrijven aan te pakken. Ik wil in ieder geval mijn geld van bestelling
2431 retour.

6 oktober 2021

Zeer slecht

Helaas heb ik te laat de recensies gezien en ben bang dat ik mijn geld voor de prullenbak kwijt ben!!!
Mails komen niet aan en verder is er geen contact met dit zogenaamde bedrijf te krijgen.
Balen dat dit soort mensen bestaan 😡😡😡

3 oktober 2021

HEB JUIST VUILBAK BESTELD EN DAARNA PAS…

HEB JUIST VUILBAK BESTELD EN DAARNA PAS GEZIEN WAT REPUTATIE HET BEDRIJF HEEFT. OOK GEZIEN DAT GIMORA MET HULP VAN SHOPIFY EEN WEBSITE GEMAAKT HEEFT. IK HEB DEZE OOK AL OP DE HOOGTE GEBRACHT VAN DE SLECHTE REPUTATIE VAN GIMORA. WEET DUS NIET WAT HIERVAN GAAT VOORTKOMEN EN OF IK WEL OF NIET DE VUILBAK GA ONTVANGEN . IK HEB EEN BOZE MAIL NAAR HUN GESCHREVEN VIA TRUSTPILOT ""Mijn bestelling van 29/9/21 waarvan ik nog steeds geen bevestigingsmail
gekregen heb (eazybin 1+1 gratis ter waarde van 34,95 Euro. Ik heb veel kritiek gelezen op trustpilot en ook inlichtingen op gevraagd aan shopify. Kunnen jullie me bevestigen of deze goederen wel degelijk zullen geleverd worden of gaat het maanden duren .........zoals bij vele andere mensen plus gaat het dezelfde bin zijn ............. als in de video. Ik wil van jullie toch iets van mail ter bevestiging alsook wanneer de levertijd zal zijn). Ik hoop dat ik mijn goederen wel degelijk zal krijgen, zoja verander ik stante pede mijn kritiek op trustpilot. (Ik was zo goedgelovig en pas na bestelling naar trustpilot gaan zien met al de negatieve reacties. Is jullie bedrijf dan uit op zuiver en snel winst te maken...) Sorry voor deze mail maar ik ben toch erg bezorgd !
Met vriendelijke groeten.""
EN DE DAG NADIEN WONDER BOVEN WONDER STOND ER VANDAAG EEN DAG LATER MIJN GELD TERUG OP MIJN REKENING IVM DE AANKOOP VUILBAK (DUS IS DIT NU BEWEZEN DAT DIT EEN DUBIEUZE AANKOOP WAS EN DAT ZE OFWEL EEN ANDER PRODUCT GINGEN OPSTUREN) DUS ALS IK NU NOG IETS ONLINE KOOP BIJ NIEUWE SITE ZAL IK ZOWIEZO ALTIJD EERST TRUSTPILOT KONTAKTEREN

29 september 2021

Oplichters 1ste klasse

Oplichters 1ste klasse! Dropshopping, waardeloze artikelen, nep bedrijf en houdt zich absoluut niet aan de Europese richtlijnen inzake retourrecht, retour defect en algemene voorwaarden om een webshop te runnen. Hun missie is: geld binnenrijven. Er is geen klantendienst, mails worden niet beantwoord en het KVK is vals:een fraudeur dus!Na wat zoekwerk bestaat het bedrijf niet, en is er een vals adres, het domicilie is ondertussen bekend, de webpagina is gehost in buitenland In Nederland is dat blijkbaar allemaal gewoon mogelijk.KOOP HIER DUS NIET!

13 april 2021

Ik heb een dekbedovertrek €60,- gekocht…

Ik heb een dekbedovertrek €60,- gekocht 3 maanden geleden heb nog niets ontvangen Ene Mra is zogenaamd van de klantenservice maar nu is het volledige radiostilte en geen bestelling ontvangen stelletje dieven en oplichters ik Wilmink geld teruggestort hebben hoe moet ik dat aanpakken HELPPPPPPPPPPP
L

30 maart 2021

Oplichters

Oplichters! €39,95 betaald voor een product dat na 2.5 maand nog steeds niet is aangekomen. Velen mails gestuurd, inderdaad altijd hetzelfde antwoord.
Heb mijn geld terug geëist, wordt gewoon niet gedaan. M.a.w. oplichters!
KOOP NIKS DAAR!

27 maart 2021

Zeer slecht

Zeer slecht, zandvrije lakens besteld. Het is gewoon een dekzijl met 4 haringen.
Reactie van hun, helaas kunnen wij geen geld teruggeven. Waardeloos bedrijf, nooit wat bestellen.

24 maart 2021

Waardelooos

Waardeloosze website bestelling van 28 01 21nog niet aangekomen na tientallen mails te hebben gestuurd.
Krijg altijd hetzelfde antwoord.Je bestelling zit ergens vast,zal ons team nog is contacteren,je bestelling is onderweg,sorry maar we werken deraan.
Gewoon hopeloos

22 maart 2021