Heb eind september de Eazy bin aanbieding gekocht (2 voor prijs van 1). Maar hoor na bevestiging per e-mail niets meer. Gimora site en mail zijn sinds oktober uit de lucht. Merkwaardig genoeg wordt he... Toon meer
Gimora
Oplichters!!!!!!! 26/09/21 de easybin besteld; na enkele weken geprobeerd om contact op te nemen, maar tevergeefs! Véél te laat de vele reacties van mede-gedupeerden gelezen. Ik had het kunnen wet... Toon meer
Gimora, 28-09-21 prullenbak besteld en betaald! Nog niets ontvangen! Vandaag mail gestuurd die ik terugkrijg dus bedrijf niet bereikbaar! Daarnaast website uit de lucht dus kan vrezen naar... Toon meer
Eerste bestelling kwam snel binnen en goeie kwaliteit. Tijdje later nog een keer iets besteld, nooit binnengekregen. Tig mailtjes gestuurd en nooit een reactie echt zeer triest. Zou hier niks bestelle... Toon meer
Mensen keken ook naar
Mijn man had ook een smart watch…
Mijn man had ook een smart watch besteld kreeg hem na 2 maanden thuis zonder oplader, wel 50 euro betaald😡😡😡😡
Hoe kunnen we deze oplichters pakken?????
Gr Margreet Hagens
GIMORA IS EEN WAARDELOOS BEDRIJF !!!
Heb een smart watch gekocht voor € 50. Voordat hij bezorgd werd verschillende keren email met de status van de bestelling. Zag er veel belovend uit. Ook stond er in de emails dat je 100% tevredenheids garantie had. Als er iets mis was of je was niet tevreden dan kun je reageren op de emails die je eerder kreeg (met de status van de bestelling). Nadat ik een app geïnstalleerd heb blijkt dat K..... ding niet eens de stappen te registeren. En later kom ik erachter dat je de app aan moet laten staan om apps, stappen, en andere functies te kunnen zien/ontvangen. Ik heb verschillende emails verstuurd naar Gimora maar geen enkele reactie. WAT EEN WAARDELOOS BEDRIJF !!!
Had lakens besteld en heb 60e betaald
Had lakens besteld en heb 60e betaald, zogezegd -50% ... zeer slechte kwaliteit made in china. Had een tweede paar besteld voor ik de eerste levering ontving ... toen ik zag welke slechte kwaliteit dit was heb ik de 2e bestelling direct geannuleerd terwijl ik deze wel reeds had betaald, ook 60e ... kreeg vriendelijk antwoord op mijn annulatie en bedrag zou terug gestort worden maar helaas ... er wordt gewoon niks teruggestort en op mails wordt niet gereageerd ... AFZETTERS, DIEVEN, INTERNETFRAUDEURS !
Heb al procesverbaal laten opmaken bij politie voor interfraude !
Oplichters
Smartwatch besteld maar nooit ontvangen. Je kunt ze niet bellen en op mailtjes van mijn kant wordt niet gereageerd. Waardeloos bedrijf dus die niets levert. Mensen bestel hier a.u.b. niets je wordt opgelicht en bent je geld kwijt.
Eerste bestelling kwam snel binnen en…
Eerste bestelling kwam snel binnen en goeie kwaliteit. Tijdje later nog een keer iets besteld, nooit binnengekregen. Tig mailtjes gestuurd en nooit een reactie echt zeer triest. Zou hier niks bestellen.
Waardeloze oplichters
Waardeloze oplichters. Dekbed besteld, totaal de verkeerde gekregen. Mailtjes gestuurd geen reactie. Koop er nooit weer iets
Zeer slechte service
Zeer slechte service. Heb led kastlampjes besteld. Kwam in verkeerde kleur binnen. 3 mailtjes verstuurd. Nog steeds geen enkele reactie. Voor mij onbegrijpelijk dat dit bedrijf durft te zeggen dat zij 9.2 scoren of moet het 0,2 zijn. Ik denk het laatste. Nooit meer
Ik heb lang op mijn geluksboompje…
Ik heb lang op mijn geluksboompje gewacht. Het is een schattig boompje , ben er blij mee
Smart watch besteld
Smart watch besteld, was onderweg en op een bange dag "retour sender" e-mail, What's up geen enkele reactie. Bedrijf waar ze je geld STELEN. en niets meer van zich laten horen (Order no #16016)
Ik dacht een leuk kleed besteld te…
Ik dacht een leuk kleed besteld te hebben voor mijn dochter, best duur... eenmaal uit verpakking was het slap dekentje.. en het verhaard enorm. Ik wil het terug sturen maar krijg geen contact een retourformulier is niet te vinden of te krijgen via de mail. Inderdaad ook ik had beter de reviews kunnen lezen... NIET BESTELLEN bij GIMORA!!!
Wij hebben iets besteld maar dat werkt…
Wij hebben iets besteld maar dat werkt niet.
Om de goederen retour te kunnen sturen moet je een mailtje sturen naar de info, maar na 3 mailtjes een aantal whatsApp berichten geen reactie .
Telefoonnummer is er niet, en bij de kvk kan ik ze ook niet te vinden.
Vreemde zaak vertrouw het zekers niet.
Ik had beter eerst deze reviews kunnen…
Ik had beter eerst deze reviews kunnen lezen dan de reviews op hun site!
Daar leek de smart watch voor vrouwen een mooie horloge met schakelband. Hrt oogt echter goedkoop en het bandje snijdt hij bij de sluiting in je vel en er is geen andere bandje voor verkrijgbaar.
De functieknoppen reageren traag en na een keer opladen scheidde hij er helemaal mee uit!
Mijn zoon vond hem op ali express voor 6 a7 euro. Ik heb er 50 euro voor betaald!
En de website is zowel per email als telefonisch niet te bereiken!
Besteld hier niet! Is gewoon troep wat je krijgt!
Voel me opgelicht!
Voel me opgelicht!
bestelde horloge is meer dan 4 weken onderweg.
Als na 2 blue tooth niet meer werkt en display zwart blijft wil contact zoeken met Gimora maar zonder succes. Ze reageren nergens op en kan dus niet terug sturen ( proceduren van terug sturen is niet te vinden )en kan naar mijn centen fluiten.
Waardeloze site dus mijn advies is:
HIER NIET BESTELLEN!!!
Wat een slechte zaak bestel hier maar…
Wat een slechte zaak bestel hier maar niet!!!!
Ik bestelde een doos "lego"bouwdoos van een border collie 3n ontvang een go,den retriever. Navraag wanneer ik de goede doos krijg ...... radio stilte
Nooit iets bestellen bij deze…
Nooit iets bestellen bij deze oplichters,ik had 10 sensorlights besteld en krijg er maar 1....vervolgens proberen 2 maal contact proberen te leggen maar geen antwoord terug....1 ster is nog veel te veel!
Dag allemaal en vooral Gimora
Dag allemaal en vooral Gimora. Ik heb een niet aangename ervaring gehad met een aankoop bij jullie.
De levertijd voor een product is véél te lang (1maand). Bij Bol.com heb je het bestelde meestal al de volgende dag.
Ook de communicatie van jullie trekt op niks. 100% op NIKS.
Ik begrijp dat mensen zich bekocht, bedrogen en opgelicht voelen, want dat was bij mij ook zo.
Ik heb jullie in mijn mailings ook oplichters genoemd.
Uiteindelijk mocht ik toch in het plaatselijke postkantoor mijn bestelling ophalen (dus geen levering aan huis), en alhoewel de kwaliteit van het horloge niet voldoet aan de beloofde kwaliteit, het werkt wel en ben ik enigzins tevreden met de aankoop.
Maar ik koop NOOIT nog iets bij jullie en raad iedereen aan om dat ook niet te doen. GEEN FIJNE WEBWINKEL, ZEKER GEEN BOL.COM !!!!! (en ik ben absoluut niet gelinkt aan Bol.com, graag hen hierbuiten houden want ik spreek hier enkel uit mijn eigen koopervaring.
Salut, de kost en tot noot meer.
Rotte Braziliaanse geluksboom
Had een Braziliaanse geluksboom besteld bij Gimora in oktober. Eind december werd hij geleverd in een omslag. De plant was totaal rot, en stonk als de pest. Heb hem dadelijk in de vuilnisbak gegooid. Heb foto van de rotte plant aan Gimora gestuurd, maar deze weigeren mij terug te betalen. Dus een bende oplichters
Fluffy deken en ledlichtjes voor mijn…
Fluffy deken en ledlichtjes voor mijn dochter besteld bij Gimora, na ontvangst werkte de lichtjes niet goed en de deken was niet de gewenste kleur, mails gestuurd (keer of 4) met foto's erbij in pdf bestand (wat een flut bedrijf dat ze geen jpg kunnen openen) maar geen antwoord mbt de ledlichtjes, mbt de deken zouden ze voor een refund zorgen!!!! Nou tot op heden krijg ik maar geen reactie mbt de refund waar ik de artikelen naar retour kan sturen, telefoon wordt ook niet opgenomen!!
Wat een stelletje oplichters zijn dat, koop dus niets bij Gimora want als het niet naar wens is ben je je geld gewoon kwijt!!!
Smartwatch besteld bij Gimora
Smartwatch besteld bij Gimora, na ontvangst werkte deze niet goed, mail gestuurd een keer of 4 maar geen antwoord!!!!