Givn Reviews 669

TrustScore 5 uit 5

4,8

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Selve kjøpet gikk veldig greit, det var bare en hake ved det! Jeg gikk inn på en heimeside for det jeg trodde var for Amfi på Steinkjer. Etter at kjøpet var gjennomført, satt jeg der med et gavekort f... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Som førstegangs kjøper av gavekortet synes jeg all informasjon som kom underveis og etterkant var veldig bra. Jeg valgte å gi gavekortet digitalt på sms til et gitt tidspunkt og det fungerte veldig f... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ein fantastisk kveld. Mannskapet på båten fekk oss til å oppleve oss velkomne, med smil og varme. Neste varme velkomst fekk me på bryggja på Holmen. Så var det god mat og drikke med god info, og ikkje... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var enkelt å bestille og betale. Siden dette var en bursdagsgave var det flott at jeg kunne printe ut gavekortet i tillegg til å ha det digitalt. Et forbedringspotensiale finnes, Brødrene Berggre... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Cadeauwinkel
  2. Bedrijfscadeau leverancier
  3. Internetwinkel

Over Givn

Geschreven door het bedrijf

Givn samler norges beste matopplevelser i ett gavekort. La den heldige velge mellom over 600 restauranter i hele norge. Her er 3 ting som gjør Givn til et trygt valg:
  • 3 års varighet
  • Påminnelser på SMS
  • Pengene tilbake-garanti

Les mer og kjøp gavekort på givn.no

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 60% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Liker Givn

Givn funket veldig bra, enkelt å bruke og en fin gave å gi!

16 november 2025

Antwoord van Givn

Godt å høre Kristina :) Takk!

Enkelt

Enkelt å bestille, enkelt å gi, enkelt å bruke

14 november 2025

Antwoord van Givn

Trippelt enkelt der altså :) Takk for tilbakemeldingen Karina.

Enkelt å bestille

Enkelt å bestille, mange kjekke restauranter som det kan brukes på og veldig fornøyde mottakere

10 november 2025

Antwoord van Givn

Så fint at mottakerne er fornøyde :) Takk for tilbakemeldingen Mari.

Worked wonderfully

It took a little bit of figuring out how to use the site but this was a perfect way to thank someone for their time and generosity when we live a good distance away.
I didn't have to figure out which restaurant they might like, and they get to choose where they want to go. They got the gift immediately by SMS.

6 november 2025

Antwoord van Givn

Glad to hear it Rosemary! Thanks for your review.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Ikke lett å bestille til andre

La inn navn på mottakker men mitt tlf.nr.
Bursdagsbarnet skal få det i papirform. Fukk mail om at mottaker har åpnet gaven. Var mitt tlf nr og jeg fikk ikke noe sms.

Må gjøre det lettere for folk å bestille til andre ( er vel det man stort sett gjør

6 november 2025

Antwoord van Givn

Hei. Dette skyldes nok at QR koden har blitt scannet av deg, noe som utløser mailen om at gavekortet er åpnet.

Vi kan forsikre deg om at vi ikke sender gaven på SMS med mindre du valgte SMS som leveringsmåte.

Kontakt oss gjerne på hjelp@givn.no hvis du trenger mer hjelp i denne saken.

En brukervennlig opplevelse!

Alltid en fornøyelse å gi et gavekort fra Givn i gave til kollegaer og venner!

Veldig brukervennlig nettside, som gjør det effektivt og enkelt å legge inn kjøpet.

5 november 2025

Antwoord van Givn

Tusen takk for fine ord Cathrine :)

Enkelt og greit

Enkelt og greit. Kjapt å endre også hvis det er nødvendig.

1 november 2025

Antwoord van Givn

Supert, takk for tilbakemeldingen Asgeir.

Genial gave

Enkelt og ryddig oppsett ved bestilling. Ingen tilleggskostnader som dukker opp underveis i bestillingen når man legger til tekst og bilde. Jeg sendte SMS. Genialt at gaven kan åpnes på et bestemt tidspunkt.

31 oktober 2025

Antwoord van Givn

Supert å høre at det var praktisk Baard. Takk for tilbakemeldingen :)

Veldig fornøyd

Enkelt å få tak i, flere alternative måter å gi det på. Fint laget selv om man printet det ut.

26 oktober 2025

Antwoord van Givn

Flott å høre at du likte designet på gavekortet Stina :) Takk for tilbakemeldingen.

Above and beyond

I really struggled to navigate the website as it was all in Norwegian. However, I managed to get hold of customer services through their online chat function and they cold not have been more helpful!
They talked to me in English and helped me with my purchase and how to give as a gift. 100% recommend - amazing service :)

9 oktober 2025

Antwoord van Givn

Glad to help Lindsay :) Thanks for posting this.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har kjøpt for 2.gang gavekort til jul…

Har kjøpt for 2.gang gavekort til jul til meg..mannen og vår sønn...så går vi ut rundt sommerstid å spiser og koser oss..Så kommer til å kjøpe gavekort igjen og igjen..Vi kjøpte og til min eldste sønn i fjor til jul som ble brukt i Tromsø...Veldig godt valg å kjøpe gavekort

24 oktober 2025

Antwoord van Givn

Kos dere når sommeren kommer Siv :) Takk for tilbakemeldingen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lett og enkelt, noe som passer for alle

Enkelt å få gjennomført transaksjon, likte godt at man kunne tilpasse gaven med egen kommentar og bilde😊 hadde vært fint om denne typen gavekort hadde flere restauranter og matplasser å kunne benytte de på, men skjønner at det tar tid å spre seg utover.

20 oktober 2025

Antwoord van Givn

Takk for tilbakemeldingen Linn-Kristine. Ja, det tar litt tid å spre seg utover hele Norge. Vi jobber på spreng - nå er vi oppe i over 600 restauranter man kan bruke gavekortet på :)

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.