Givn Reviews 669

TrustScore 5 uit 5

4,8

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Selve kjøpet gikk veldig greit, det var bare en hake ved det! Jeg gikk inn på en heimeside for det jeg trodde var for Amfi på Steinkjer. Etter at kjøpet var gjennomført, satt jeg der med et gavekort f... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Som førstegangs kjøper av gavekortet synes jeg all informasjon som kom underveis og etterkant var veldig bra. Jeg valgte å gi gavekortet digitalt på sms til et gitt tidspunkt og det fungerte veldig f... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ein fantastisk kveld. Mannskapet på båten fekk oss til å oppleve oss velkomne, med smil og varme. Neste varme velkomst fekk me på bryggja på Holmen. Så var det god mat og drikke med god info, og ikkje... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var enkelt å bestille og betale. Siden dette var en bursdagsgave var det flott at jeg kunne printe ut gavekortet i tillegg til å ha det digitalt. Et forbedringspotensiale finnes, Brødrene Berggre... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Cadeauwinkel
  2. Bedrijfscadeau leverancier
  3. Internetwinkel

Over Givn

Geschreven door het bedrijf

Givn samler norges beste matopplevelser i ett gavekort. La den heldige velge mellom over 600 restauranter i hele norge. Her er 3 ting som gjør Givn til et trygt valg:
  • 3 års varighet
  • Påminnelser på SMS
  • Pengene tilbake-garanti

Les mer og kjøp gavekort på givn.no

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 60% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Det beste gavekortet

En flott gavekort til alle! Glad at jeg fant det…anbefaler på det sterkeste!

19 oktober 2025

Antwoord van Givn

Tusen takk for anbefalingen :)

Beste og tryggeste gavekortene

Beste og tryggeste gavekortene
Jeg liker å gi bort gavekort som gaver, men hater når de andre blir brukt og - ikke minst - jeg må finne en butikk eller vente på postgang for å få et fysisk gavekort.

Jeg har både gitt og fått flere gavekort via Givn. De har en enkel, men fleksibel funksjonalitet i hvordan du ønsker å "overlevere" gavekortet (få i posten, skrive ut selv hjemme eller distribuere over SMS) og – ikke minst – kommer med jevnlige påminnelser for å sikre at du faktisk bruker gavekortet. Dette i kontrast til de fleste andre gavekort hvor de er mer enn lykkelige hvis du glemmer av det innen fristen og de bare får pengene.

14 oktober 2025

Antwoord van Givn

Dette var veldig hyggelig å høre Frode. Vi blir mest lykkelig av at folk bruker gavekortene sine :)

Fungerer veldig bra

Fungerer veldig bra ! Jeg har fått det i gave og gitt det i gave. Langt tidsspenn på kortet er bra. Og opplevelsen da jeg brukte mitt kort gjorde at jeg gav det i gave til en annen 🤗

2 oktober 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Gavekortet ble sendt til meg og ikke…

Gavekortet ble sendt til meg og ikke til min venninne som skulle få gavekortet i 80 års gave 16.august. Jeg måtte kontakte henne for jeg syntes det var rart at hun ikke takket. Jubilanten tok da kontakt med dere i går og fikk ryddet opp.

25 september 2025

Antwoord van Givn

Hei Judith. Som vi snakket om på telefon, så skyldes dette at du oppga ditt eget telefonnummer i stedet for mottaker sitt. Men fint vi fikk ordnet det slik at gaven kom frem til rett telefonnummer til slutt :)

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jubilantene sa det var den beste gaven…

Jubilantene sa det var den beste gaven ever. Raskt overlevert, etterfulgt med garantier for at mottaker ikke skulle glemme bort gavekortet, men skulle bli minnet om det. Alt virket raskt og trygt

23 september 2025

Antwoord van Givn

Det var veldig hyggelig å høre Inger :) Takk for tilbakemeldingen.

Fantastisk gave

Fantastisk gave! Jeg bor i usa og var lei meg at jeg ikke kunne gratulere mamma med dagen, og denne gaven var helt perfekt!!

20 september 2025

Antwoord van Givn

Det var veldig fint å høre Jonathan. Takk for tilbakemeldingen :)

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.