Go 2 Sweden har været en yderst positiv og professionel oplevelse for både min kone og mig. Vi kan varmt anbefale deres services – de fortjener uden tvivl 5 stjerner.
After being rejected for Danish residency previously, me and my girlfriend were feeling really stressed and unsure about what to do next. We decided to contact GoToSweden, and it turned out to b... Toon meer
Vi er VIRKELIG glade for den hjælp Go2Sweden har givet os. Det kan være svært at navigere i systemer og de forskellige muligheder, man har, når man står i en situation, hvor man bare gerne vil leve m... Toon meer
Go2Sweden er de bedste! Hele deres team er top professionelle og samtidig helt igennem centreret i også at møde folk i deres situation. Selv inden der overhovedet var penge involveret, sad de klar m... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Go2Sweden er en dygtig rådgivnings- og konsulentvirksomhed, der med mere end 20 års solid erfaring i branchen, er eksperter inden for familiesammenføringssager, visum, opholdstilladelser, arbejdstilladelser og meget mere. Vi er din hjælpende hånd i dine bestræbelser på at opnå en gnidningsfri tilstedeværelse i Sverige. Med Go2Sweden ved din side, kan du forvente en lettere og mere sikker vej mod dit mål. Ønsker du hjælp i Danmark så besøg: www.Go2Denmark.dk
Amager Strandvej 390A, 2770, Kastrup, Denemarken
- +45 39 18 24 64
- info@go2sweden.dk
- go2sweden.dk
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
kan du intet, kan de alt for dig i stedet for
Go2sweden er virkelig bare toppen, hvis du ikke har forstand på love eller har tiden til at skulle ordne papir arbejde, så klarer de det for dig, man får så meget fred i hovedet og ingen stress eller bekymringer ved at gå den vej med Go2sweden det er en klar anbefaling herfra. Atif og Rabia er nemme at snakke med, du har ingen spørgsmål der er for dumme og selv de mest besværlige ting svarer de på, på forståligt dansk uden alle de fagtermer der bliver brugt.
Go2sweden har været en kæmpe hjælp
Go2sweden har været en kæmpe hjælp. Min kone fik permanent opholdstilladelse i Danmark på meget kort tid. Hele processen har været nem, professionel og hurtig. Teamet klarer alt og er altid til rådighed, når man har spg. Jeg har kun godt at sige om Go2sweden!
Anbefaler det til alle.
⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Ville give ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐' stjerner hvis man kunne give det! Kan helt klart anbefale Go2Sweden. De er det bedste. Man kan uden tvivl kan vælge dem. Især Oliver ham kan man have kontakte til 24/7 og han svar med det samme. De ydre det bedste service
Super god oplevelse med go to swedan
Super god oplevelse med go to swedan . Det tog os 3 måneder for min kone og søn få visum til Sverige og med mange bump på vejen...
Ali håndteret vores sag for et meste og der har simpelthen har været PERFEKTE! De har altid given os god rådgivning og har været super gode til at håndtere de bump vi havde på vejen.
1000 stjerner her fra!!!
Go2sweden i er bare de bedste
Go2sweden i er bare de bedste,
Vi var håbløse da vi kontaktede Go2sweden, men efter mødet med Atif gav han os håb og lovede at den her gang var det lykkedes gang.
Og det blev det.
Efter mange afslag fra danmark om familiesammenføring.
Fik min mor endelig opholdstilladelse først i sverige også i danmark, gennem
Eu-reglerne.
Go2sweden har været yderst profesionelle og hjælpsomme.
Jeg vil lige nævne Rabia som har besvaret opkald, spørgsmål, bekymringer, hjulpet os med alt det der skulle til.
Og glemte aldrig at ringe tilbage hvis hun lige var til møde !
Så professionelt af dig.
Stort tak til Dig Rabia.
Go2sweden team tak for alt.!
Vores familie er så taknemlige for jeres hjælp.
En varm anbefaling herfra !
Professionel rådgivng
Professionel rådgivng, samt god service
God oplevelse
Min mand og jeg var kunde hos Go2sweden for cirka 5 år siden. De er yderst profesionelle i deres arbejde, man føler sig i trygge hænder. De er rigtig gode til at informere og og svare på spørgsmål man har. Vi kom igennem vores sag succesfuld takket være Go2sweden. Idag er vi kunde hos dem igen og ser frem til en god samarbejde og succesfuld sag.
Virkelig fantastisk og dygtig team
Virkelig fantastisk og dygtig team
Deres dygtige team hjalp mig og min mand med familiesammenføring igennem EU-regler på så kort tid (6,5 måneder). De var med os igennem hele forløbet, og tog sig af de hele indtil vi flyttede tilbage til dk med 5års opholdstilladelse for min mand.
Takker for deres utrolig god service, og kan helt klart anbefale dem, til alle dem der vil sikre sig en sikker processes for at blive sammenført :)
Stor anbefaling
Stor anbefaling , man går der fra med god mavefornemmelse bliver taget godt imod og lyttet til. Min mand fik ophold på rekord tid, med jeres hjælp! Dygtige og ansvarsfulde medarbejder der samarbejder godt når man er bekymret og har et ekstra spørgsmål! Fortryder jeg ikke mødte jer noget før ! Tak for alt tak for jer !!
Anbefaler klart go2sweden.
Anbefaler klart go2sweden.
Jeg har selv været kunde og alt gik super godt.
De har virkelig styrer på deres arbejde.
Jeg vil anbefale Go2sweden
Jeg vil bare sige, at Go2sweden er den bedste løsning, hvis man ikke kan finde ud af det selv.. vi har fået vores vilje gennem deres hjælp, jeg vil helt sikret anbefale Go2sweden.
Vi har fået flere afslag, da vi havde prøvet at løse vores sag, man da Go2sweden har modtaget sagen, var sagen for første gang godkendt ..
Jeg vil altid være evig taknemlig for…
Jeg vil altid være evig taknemlig for at Atif har hjulpet mig med at min kone ku få permenant opholds tilladelse, han var supper sød og profesionell til hans arbejde jeg sku slet ik fortage mig noget Atif ordnede alt bolig, bank, forsikring osv. kort og godt du føler dig tryg fra første sekund du træder ind af døren og der bliver taget rigtig godt imod dig. Kan varmt anbefale Atif fra go to sweden for uden ham havde det været en umulig opgave for mig med al de regler og love som er Vidste jeg slet ik hvor og hvordan jeg sku starte. Takket være ham fik min kone 5 års opholds tilladelse efter 3 måneder med bopæl i sverige og 5 år efter fik hun permenant opholdstiladelse dejligt smertefrit tusind tak til Atif 🙏
After 2 years battling to get my visa
After 2 years battling to get my visa, Go2Sweden helped me to get it in less than a month. Their staff is always available, super understanding of my situation and treat us like family. I recommend Go2Sweden to anyone who wants to save time and avoid headaches in the process to get a visa to Sweden. Ali and Rabia are simply the best!
مساعدة واشخاص كويسين
Utrolig god service.
Utrolig god service.
Et professionelt firma, der yder et ekstraordinært stykke arbejde for at hjælpe en bedst muligt videre med ægteskabssammenføring.
Efter afslag i Danmark tog vi kontakt til Go2Sweden og havde vores første møde med Oliver, hvor han forklarede os om mulighederne for at flytte til Sverige og tilbage til Danmark, dette var den bedste løsning i vores sitaution. Min kone og jeg bor nu sammen i Danmark takket være Go2Sweden.
Hele processen tog under 7 måneder og vi er tilbage i Danmark med en 5 års opholdstilladelse.
Vi har virkelig fået en super god service. Alle vores spørgsmål og bekymringer blev besvaret og håndteret meget professionelt. Jeg er meget taknemmelig for deres hjælp.
Vores sagsbehandler Oliver var igennem hele forløbet. – stort tak til dig.
KÆMPE ANBEFALING HER FRA 👌🏼
Vi valgte i december at bruge go2sweden, da vi ville søge opholdstilladelse til min mand den vej igennem. Vi fik vores svar i juli, så 6 måneder tog det alt i alt. Vi har været fuldt ud tilfredse, og vi er så glade for at vi valgte go2sweden, vil anbefale alle at bruge dem, de sørger for alt, og følger deres kunder hele vejen.
Vil specielt give kæmpe tak til Oliver, som vi også havde vores første snak med. Oliver har været der for os hele vejen igennem, vi har ringet til ham utallige gange og skrevet 1000 spørgsmål, og hver eneste gang fået super svar, og svar lige med det samme. Vi har fået kæmpe støtte fra ham! Lige hvad vi havde brug for i en lidt svær tid. Det er vi evig taknemmelige for:) kæmpe tak!
Alt i alt er vi 100% tilfredse, og anbefaler alle at bruge dem.
De var godt og flinkog hjælp på en godt…
De var godt og flinkog hjælp på en godt måde
GoToSweden kan klart anbefales
Jeg startede min egen sag da jeg gerne ville flytte til Sverige. Jeg ventede i 6 måneder og blev dernæst afvist. Jeg havde utroligt meget stress med sagen fordi det ikke var til at finde ud af. Skatteverket var desværre ikke så hjælpsomme … Jeg blev mega stresset af alt det papirarbejde jeg skulle udfylde… alt det tid jeg skulle lægge i det når jeg både havde job og skole. Kan huske hvor ofte jeg græd over afvisningen fra skatteverket og jeg ikke kunne få skole, alt administrativt skatteverket ønskede af mig, samt det til at hænge sammen med skole of arbejde - følte bare intet kunne lade sig gøre😓
En tilfældig dag på arbejde faldt min mand i snak med en, som fortalte om hvilket godt stykke arbejde GOTOSWEDEN havde gjort for ham. Min mand kom hjem og forklarede mig det og jeg kontaktede dem strakt. Jeg havde kun lige fået mit cpr nummer efter utroligt langt tid og ikke mindst sved og tårer 😪
Jeg forklarede vores situation og spurgte om de kunne hjælpe. De var så utroligt omfavnede omkring min bekymring og forsikrede mig om at jeg ikke behøvede at bekymre mig mere. De ville ordne alt for mig. Nej hvor blev jeg bare glad! De ordnede alt administrativt og jeg skulle ikke røre en finger. Havde migrationscenteret og skatteverket brug for dokumentation på noget, ordnede de det for mig! Nej hvor var det skønt!!!
Allerede 4 måneder SENERE fik min mand sit ophold, sig id og skal nu starte firma op, som de også vil hjælpe med!
Kan helt klart anbefales. Havde det ikke været for GoToSweden havde vi aldrig kunne nå så langt på så kort tid. Tak til jer❤️
5 ud af 5 stjerner 🌟
Go2sweden er helt klart det firma jeg vil vælge fremfor alle andre. De har de bedste hjælpe muligheder og står hurtigt til ved akutte situationer. De har massere erfaring og styr på hvad de laver. Så spørger du mig - kommer du ikke til at fortryde at du har valgt hjælp fra Go2sweden.
Skodfirma
Jeg betalte 4000 kr for de skulle hjælpe mig med at skifte adresse til malmø jeg fik lov til at køre helt til landskrona for at møde en af dem jeg udfyldte en ansøgning fik afslag hørte aldrig fra dem igen ringede til den kontaktperson flere gange han gad ikke engang svare jeg måtte selv klare mig efterfølgende fik ikke mine penge retur stadig den dag idag svarer han ikke på mine beskeder ku jeg gi 0 stjerner havde i fået det,fup firma,jeg har selv fået adressen skiftet spild af 4000 kr,gætter på de "positive" anmeldelser er nogen de selv har skrevet uduelige og ubrugeligt er de
Lees meer over geverifieerde reviews.