Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Go 2 Sweden har været en yderst positiv og professionel oplevelse for både min kone og mig. Vi kan varmt anbefale deres services – de fortjener uden tvivl 5 stjerner.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

After being rejected for Danish residency previously, me and my girlfriend were feeling really stressed and unsure about what to do next. We decided to contact GoToSweden, and it turned out to b... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi er VIRKELIG glade for den hjælp Go2Sweden har givet os. Det kan være svært at navigere i systemer og de forskellige muligheder, man har, når man står i en situation, hvor man bare gerne vil leve m... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Go2Sweden er de bedste! Hele deres team er top professionelle og samtidig helt igennem centreret i også at møde folk i deres situation. Selv inden der overhovedet var penge involveret, sad de klar m... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Juridische dienstverlening

Geschreven door het bedrijf

Go2Sweden er en dygtig rådgivnings- og konsulentvirksomhed, der med mere end 20 års solid erfaring i branchen, er eksperter inden for familiesammenføringssager, visum, opholdstilladelser, arbejdstilladelser og meget mere. Vi er din hjælpende hånd i dine bestræbelser på at opnå en gnidningsfri tilstedeværelse i Sverige. Med Go2Sweden ved din side, kan du forvente en lettere og mere sikker vej mod dit mål. Ønsker du hjælp i Danmark så besøg: www.Go2Denmark.dk

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Go2sweden is best!!!

Go2sweden is a very professional and well informed consulting place to apply for any type of swedish permits. They have dealt with my case very professionally and they have always been updating me about every change in immigration laws. I am very satisfied with this place and will 100% recommend it for application of any type of swedish visa, residence permit, workpermit, permanent residence card or any help you need according swedish immigration laws. I am especially very grateful to Ali who is very helpful, efficient and professional.

22 juni 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

They are dedicated professionals with…

They are dedicated professionals with deep knowledge of rules n regulations there ... They always update the migration laws for the convenience of the ppl ... It's not just the money they work for , they do their job with great passion n sincere commitments as well !

5 mei 2023

stor anbefaling

Det er nogle meget seriøse og dygtige personer, der hjælper og vejleder yderst professionelt.
De klare alt for en
De tag sig at alt stress

5 juni 2022

Tak for Go2sweden

Hej, :-)

Jeg er meget taknemlig for Go2sweden med deres hård arbejder og jeg er meget glad for valgt jer som en advokat til hjælp med min kones ansøgningen. Det er meget imponerende at jeg svar allerede på 2 uger.
og jeg også meget taknemlig for Ali Nazir som behandler mit sag.

mvh
Fardin hussaini

17 mei 2023

Familiesammenføring ifølge eu regler

Hej
Jeg har brugt dem og er meget tilfreds . Det var for at søge om familiesammenføring ifølge eu regler og de har gjort mega godt arbejde , havde slet ikke forventet så meget hjælp . prisen er lidt dyr men det koster også dyrt at lave fejl så jeg synes at de fortjener den pris de har sat . Jeg vil helt klart anbefale folk at bruge deres service og bruge sin tid sammen med sin familie.

Mvh

Adem Yuksel

1 mei 2023

Jeg kan helt klart anbefalde Go2sweden

Jeg kan helt klart anbefalde Go2sweden. De er virkelig professionelle og har virkelig styr på familiesammenføring processen. Jeg startede med at blive vejledet af Atif og efterfølgende fik jeg Rabia som rådgiver, som nu skal hjælpe mig med processen.

13 april 2023

De professionelle

Hej, jeg har fået hjælp af Go 2 Sweden efter at min kone fik afslag på visum ansøgning, og jeg må indrømme at den hjælp og service jeg har modtaget har været helt igennem professionel! Fra den dag Go 2 Sweden sendte klagen over den negative afgørelse, til jeg fik positiv svar gik der kun 2 dage. Jeg kan kun anbefale folk som sidder med disse udfordringer om at kontakte Go 2 Sweden det vil man ikke fortryde! En stor tak til de professionelle og søde mennesker Atif og Rabia Samt hele teamet Go 2 Sweden for at jeg nu kan bo sammen med min kone, tusind tak

8 mei 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

You made my dreams come true

I have waited many years for my husband and I thought that he would never come to Europe. We got rejected many times from migrationsverket and I was about to give up until I found Go2Sweden. They took my case and helped me with everything. Ali Nazir was helping me and my husband in our case and he worked a lot to get my husband a visa. Now after 4 years thanks to Ali Nazir and all the people working in Go2Sweden he’s finally coming to me. I don’t know how to thank this people because they made it possible for me and my husband to be together. Ali worked until the night with my case and told me exactly what to do and so on. They love to help people. I want to thank you soooooooo much for the help ans everything.
Sali

4 mei 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Stort TAK for alt i gør!

Jeg har hørt en masse positive oplevelser om Go2Sweden både af familie og venner indtil jeg en dag selv fik fornøjelsen af have dem som mine rådgiver til familiesammenføring. Atif, Rabia, Amir og alle de andre er nogle meget seriøse og dygtige personer som vejleder professionelt og svarer altid på alle de spørgsmål man selv roder med. Jeg vil sige det er pengene værd og vil til en hver tid anbefale dem.

9 februari 2023

Profesiolel stor viden /ANBEFALES

De svarer altid på mine henvendelser
Der er mange krinkelkroge i loven men de har styr på det hos Go2Sweeden

18 januari 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tusind tusind tak for at hjælpe os

Tusind tusind tak for at hjælpe os , Vi har ventet i 3 år for at få lov til at leve sammen , for at få ro i vores liv , i vores kærlighed ❤️vi havde fået 2 afslag inden vi besluttet os at få hjælp fra Go2sweden
Og Rabia var enestående , sød , hjælpsom og forstående
Så til alle jer der slås med systemet om familiesammenføring , så er pengene givet godt ud , at få professionel hjælp af go2sweden
Endnu engang tusind tak for hjælpen , for det er svært at holde hovedet over vandet , når man skal kæmpe i mange år for at få lov til at leve sammen med den man elsker

27 juni 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kan stort anbefales man får den bedste…

Kan stort anbefales man får den bedste hjælp og bliver opdateret af alt hvad der sker med ens sag løbende. De er meget profesionelle og ved præcist hvad hvordan de skal tage fat i ens hjælp og behov. De er også meget behagelige og snakke med både i virkelighed og tlf.

12 januari 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Da jeg var blevet gift med min kone.

Da jeg var blevet gift med min kone, var det næste skridt, hvordan vi så kunne få et liv sammen i det samme land. Vi undersøgte mulighederne ved de danske regler og fandt hurtigt ud af, at ved at flytte til Sverige ville processen være nemmere. Derfor kontaktede vi Go2Sweden, som hjalp os med at flytte til Sverige og til sidst også hjalp min kone med at få svensk statsborgerskab. De hjælper med alt det juridiske og sørger for din sag bliver behandlet ordentligt. Vi har kun været glade for deres hjælp igennem hele forløbet.

24 december 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min mand og jeg ville gerne have et liv…

Min mand og jeg ville gerne have et liv sammen, og derfor fandt vi frem til Go2Sweden. De hjalp os videre i processen og det har gjort at vi nu kan leve trygt sammen i Danmark.
Det gode ved Go2Sweden er, at du ikke skal stresse over alt det praktiske arbejde ved at blive familiesammenført. De tager stressen og bekymringer væk. Jeg er meget glad for deres hjælp. Jeg kan kun anbefale Go2sweden, til folk der stod i samme situation som mig og min mand.

18 december 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gode til deres arbejde og troværdig.

Go2Sweden har været yderst professionelle og hjælpsomme, til at hjælpe mig og min kone først til Sverige, og herefter til at opnå svensk pas til min kone.
De tager sig af alt det praktiske arbejde, og det eneste du skal gøre som kunde, er at følge deres guidelines, så er din sag i trygge hænder.
Allerede efter vores første møde med Atif Awan, kunne vi mærke vi var kommet til det rette sted. En varm anbefaling herfra.

11 december 2022
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.