In juli een geweldige rondreis gemaakt langs de Westcoast (San Francisco, Monterey, Pismo, LA, Zion, Bryce en Las Vegas). Goed advies gekregen over hotels en wat er te doen is. We hebben een hike naar... Toon meer
Geweldige reis gehad met goede planning en hotels enz, in korte tijd was alles goed geregeld, super reis gehad mede doordat alles goed geregeld was. GoAmerika is echt gespecialiseerd. 32 dagen en ge... Toon meer
We hebben een prachtige reis geboekt via Great Lakes Travel - Go Amerika. Gestart in Boston, door naar New England en geëindigd met de drie steden New York, Philadelphia en Washington DC.... Toon meer
Alles is naar wens verlopen, ook de voorbereidingen vwb vragen zowel per mail als telefonisch werden zeer kundig gegeven. Tevens het uitzoeken van de vluchten zoals door jullie gedaan niets dan lo... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Om te beginnen, stellen wij ons graag voor als ervaringsdeskundigen! Wij zijn overal in Amerika geweest, wij hebben per camper de mooie natuur doorkruist, met de auto de ideale combinatie ontdekt van de ongerepte natuur en interessante steden. Wij hebben overnacht in dat speciale hotel in New York, beren gespot in Grand Teton National Park, gefietst in San Francisco en wij hebben genoten van de muziek in het diepe Zuiden.
Gildestraat 1, 1704 AG, HEERHUGOWAARD, Nederland
- 0202152007
- info@goamerika.nl
- goamerika.nl
Goed en vakkundig
Wordt duidelijk goed geholpen
Wordt duidelijk goed geholpen, heel fijn om hier een vakantie te boeken. Alles is goed geregeld
Altijd betrouwbaar
Altijd betrouwbaar! Kijk niet verder boek en regel alles via GOAmerika.
Uitstekende reisorganisatie
Uitstekende reisorganisatie! Vooraf goed geinformeerd en alles wat prima geregeld. We kijken terug op een geweldige reis!
heel goede prijs/kwaliteit verhouding
Makkelijk te bereiken, goede support en heel goede prijzen. Een vlucht inclusief auto via goamerika was (flink!) goedkoper dan een losse vlucht elders.
2x met go amerika op reis geweest…
2x met go amerika op reis geweest geweest en altijd alles goed geregeld .
Elke keer slaagt GoAmerika erin om een…
Elke keer slaagt GoAmerika erin om een leuke reis tegen een goede prijs aan te bieden! We hebben al 2x geboekt bij ze en gaan dit volgend jaar weer doen. Alles is goed geregeld en je krijgt netjes een envelop met reisbescheiden en folders van de locaties waar je heen gaat. Echt een aanrader! Dank GoAmerika!
Schitterende 3 weekse muziekreis door Amerika !!
Afgelopen 3 weken hebben we Nashville - Memphis _Clarksdale-New Orleans en Orlando bezocht. Voor ons een droomreis, waarbij we zelf de steden en verblijfsduur hebben aangegeven en de rest hebben overgelaten aan het deskundige Go Amerika team. Het was een top ervaring waarbij alles tot in de puntjes klopte. Vluchten op prettige tijden, prima auto via Alamo, super hotels die precies voldeden aan onze wensen en verwachtingen, uitstekende planningen en zelfs voor goed weer is gezorgd. Buitengewoon was de reactie op het moment dat wij geconfronteerd werden met orkaan Barry en Bart ons binnen een paar uur, een dag eerder wist te plaatsen in ons hotel in Orlando.
Ik kan er uren over vertellen, kern is dat we een super vakantie hebben gehad mede door de perfecte inbreng van Go Amerika. Het vertrouwen dat we de afgelopen jaren in deze organisatie hebben gekregen m.b.t. onze reizen naar Amerika is wederom voor 100 % bevestigd. Beste Bart en medewerkers, wederom super bedankt en we kijken nu al weer uit naar de volgende reis, die we zeker via jullie gaan boeken!!
Rik Jansen Vlijmen
Wij bevelen Go Amerika zeker aan voor…
Wij bevelen Go Amerika zeker aan voor diegenen die Amerika wil bezoeken en niet een standaard rondreis wil maken. Op basis van eigen interesses stellen wij graag zelf een reis samen, waar Go Amerika een perfecte offerte voor kan maken. De reis monitort, tijdig de tickets /reisbescheiden en alle betreffende voorinformatie toestuurt.
Super! volgende keer boeken wij weer via Go Amerika!
Zeer tevreden klanten
GoAmerika is vakkundig en dienstverlenend. Zij geven goed tips, niks is te veel en geven nauwkeurige offertes. Wij zijn erg tevreden over GoAmerika. Alles is mogelijk.
Alles was goed geregeld
Alles was goed geregeld en de reistijdschriften die we erbij kregen hebben ons weer veel inspiratie gegeven voor een volgende reis.
Alles goed geregeld en we zijn erg…
Alles goed geregeld en we zijn erg vriendelijk geholpen. Het was een heerlijke vakantie.
perfect
prijs - kwaliteit dik voor elkaar.
Kantoor doet er alles aan om de reis perfect voor te bereiden,
goede service netjes geregeld tickets…
goede service netjes geregeld tickets op tijd en alles goed voor elkaar omtrent huurauto
Amerika reis rondreis vanaf chicago
De reis was heel goed voorbereid en wij hebben erg genoten alleen jammer dat wij met de wifi hotspot geen whatsapp of mail konden ontvangen of verzenden als we hem aanzetten vroeg het apparaat om een simkaart

Antwoord van GoAmerika.nl
Altijd goede en snelle service
Altijd goede en snelle service. ons navigatiesysteem deed het niet, maar dat is allemaal onderling opgelost na de reis.
Vanaf het begin tot en met het einde…
Vanaf het begin tot en met het einde uitstekend. Ieder detail van deze complexe reis was tot in de puntjes geregeld. We hadden een zorgeloze vakantie door G0Amerika
Uitstekend geregeld
Uitstekend geregeld. Prima service. We zijn bijzonder tevreden.
Perfecte reis, goeie service
Ze denken echt mee om de perfecte reis samen te stellen. Ook tijdens onze vakantie werden onze vragen adequaat beantwoord. Wij zijn zeer tevreden.