Jag beställde 6 st borsthuvuden den 3:e maj 2023, och har fortfarande inte fått paket. I mejlet som jag fick, står det att "Din försändelse är redo att skickas", inga uppdatering på 1,5 månader.... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Var lidt skeptisk grundet anmeldelserne..Men Jeg bestilte og fik varen uden problemer 2 dage senere. Selve tandbørsten har et super lækkert design og viberer meget lydsvagt, dog en smule mere hig... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
1 star is the best I can give. I am beginning to believe this company has gone bankrupt. They do not answer emails or give delivery date for prepaid products. I would like to return everything but the... Toon meer
Anbefaler denne tandbørste til alle. Min tandlæge troede jeg havde været MEGET flittig med tandtråd siden sidst ( kæmper med tandsten). Stort set intet plus sund tandkød. Hurtig levering og konkurren... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
GoBrush er et innovativt brand, der har specialiseret sig i tandbørster med sonisk teknologi. Vores nyeste og mest effektive elektriske tandbørste - SonicPower X10 - skubber vand og tandpasta under tandkødslinjen for en dybere og mere effektiv rengøring, end man kan opnå med en almindelig tandbørste.
Contactgegevens
Karupvej 7, 1A, 8000, Aarhus, Denemarken
- info@gobrush.dk
- gobrush.dk
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Er meget glad for min tandbørste.
Er meget glad for min tandbørste.
Kan klart anbefalede den
Hilsen bente😃
Varen kom lyn hurtigt, men mangelfuld kundeservice
Varen kom lyn hurtigt, men jeg havde bestilt et Extra børstehoved som ikke passer til el tandbørsten. Har nu skrevet til dem 3 gange uden at de skriver tilbage…. De reklamere med at de svarer inden for 2 timer, men nu er der gået 4 dage….. så total dårlig kundeservice, at man bare ignorere kundernes henvendelser
Inden for 1 år “dør” begge de to…
Inden for 1 år “dør” begge de to tandbørster jeg har købt og jeg har skrevet flere mails til firmaet som de ikke svarer på!!! Max dårlig service.. Hvis i læser denne besked så vær venlig at svare ..
Dorte Skjærbæk
Jeg købte tandbørstehoveder og er fuldt…
Jeg købte tandbørstehoveder og er fuldt tilfreds med købet og den hurtige levering
Lækkert produkt
Lækkert produkt, til en meget fornuftig pris. Hele familien bruger med glæde produktet herhjemme.
Rigtig fin kundeservice, og nemt med fast abonnement på børstehovederne.
Kan helt sikkert anbefales 👍
Fantastisk oplevelse
Har købt en Tony eltandbørste, som bare fungerer perfekt og virkelig er et godt produkt. God abonnementsløsning så man aldrig løber tør for tandbørstehoveder. Hurtig levering og god kundeservice, når man har brug for det. Jeg anbefaler klart GoBrush!

Antwoord van Gobrush
Opladerne til vores 2 Gobrush ville…
Opladerne til vores 2 Gobrush ville pludselig ikke lade mere, efter lidt mailsnak blev sendt 2 nye.
Fin service.
Ændring af anmeldelse fra 1 til 4 stjerner
Jeg ændrer min vurdering af Gobrush fra 1 til 4 stjerner, da jeg først efter 3. Forsøg på kontakt til kundeservice fik svar og hjælp. Min eltandbørste ville pludselig ikke lade op efter kun en måneds forbrug og ville derfor reklamere den og bede om en erstatning. Derefter fik jeg hjælp og en ny erstatningstandbørste blev bestilt og ankom hurtigt. Derfor får de nu 4 stjerner for rigtig god service samt positiv respons fra Magnus i kundeservice. Den nye tandbørste virker også super fint som den skal 😊.

Antwoord van Gobrush
God tandbørste til god pris.
God tandbørste til god pris.
Er meget glad for min tandbørste og har senere købt én til min bror også. Dog var der lidt mangel på kommunikation efter jeg bestilte. Måske skyldes det mange kunder. Jeg fik dog tandbørsten til tiden, så alt var godt.

Antwoord van Gobrush
Total begejstret for denne tandbørste…
Total begejstret for denne tandbørste og når behov for bestilling af nye tandbørste hoveder er det smidigt og nemt via website - tak for super god service - mine varmeste anbefalinger til Gobrush.
Hurtig levering
Hurtig levering, altid god service, meget tilfreds med tandbørste!! Fup firma lukkede i marts 2023

Min tandbørste virkede ikke
Min tandbørste virkede ikke. Jeg fik straks tilsendt en ny. Fin og ubesværet service

Antwoord van Gobrush
IKKE-EKSISTERENDE KUNDESERVICE. INGEN HJÆLP NÅR PRODUKTET ER FEJLBEHÆFTET!
18.2 Update: Som forventet blev jeg kort efter denne anmeldelse kontaktet af “Magnus”, der påstod, han havde svaret mig 2 gange på mine mails. Det er ikke korrekt og jeg har bedt ham dokumentere denne urigtige påstand. Jeg har ligeledes bedt om at få ophævet købet på den ene defekte tandbørste. Som “forventet” har jeg ikke fået svar (2 dage siden).
Næste skridt må være at kontakte den adm. direktør.
Gud, hvor er jeg skuffet over den bevidst dårlige behandling. Mon du selv ønsker samme behandling, “Magnus” på produkter du selv køber privat??
Jeg har forsøgt kontakte firmaet på mail 4 gang den sidste uge, uden held. Der loves på hjemmesiden, at mail besvares senest 2 timer senere, hvis man skriver inden kl 20, hvilket altså bestemt ikke passer 😡
Derudover har jeg forsøgt ringe adskillige gange, hvor jeg har ladet den ringe uafbrudt 30-60 min. Ingen tager nogensinde tlf. 😡
Jeg er virkelig irriteret over, at et dansk firma har SÅ ringe /mangelfuld en kundeservice og jeg fortryder meget mit køb af 2 x tandbørster hos dette firma.
Jeg kontaktede firmaet da batteriet på den ene tlf ikke holder på strømmen. Der går mellem 3-19 dage mellem opladningen og ikke de 30 dage der loves på hjemmesiden.
Øv, øv, øv…! 😡
God billig tandbørste med lang…
God billig tandbørste med lang batterilevetid. Super service.

Meget tilfreds
Det var en god oplevelse, da jeg fik kontakt til kundeservice. De sendte hurtigt en ny tandbørste.

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.