Jag beställde 6 st borsthuvuden den 3:e maj 2023, och har fortfarande inte fått paket. I mejlet som jag fick, står det att "Din försändelse är redo att skickas", inga uppdatering på 1,5 månader.... Toon meer
Var lidt skeptisk grundet anmeldelserne..Men Jeg bestilte og fik varen uden problemer 2 dage senere. Selve tandbørsten har et super lækkert design og viberer meget lydsvagt, dog en smule mere hig... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
1 star is the best I can give. I am beginning to believe this company has gone bankrupt. They do not answer emails or give delivery date for prepaid products. I would like to return everything but the... Toon meer
Anbefaler denne tandbørste til alle. Min tandlæge troede jeg havde været MEGET flittig med tandtråd siden sidst ( kæmper med tandsten). Stort set intet plus sund tandkød. Hurtig levering og konkurren... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
GoBrush er et innovativt brand, der har specialiseret sig i tandbørster med sonisk teknologi. Vores nyeste og mest effektive elektriske tandbørste - SonicPower X10 - skubber vand og tandpasta under tandkødslinjen for en dybere og mere effektiv rengøring, end man kan opnå med en almindelig tandbørste.
Karupvej 7, 1A, 8000, Aarhus, Denemarken
- info@gobrush.dk
- gobrush.dk
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Har købt denne tandbørste
Har købt denne tandbørste, virker perfekt, min oplader er "brædt af, hvor kan jeg købe en ny ?
Gået konkurs?
Ser ud til de er gået konkurs. Har købt børstehoveder hos brushbuddy i stedet
Opladning
Hej. Jeg har problemer med at oplade min el tandbørste?? Hat stået hele natten, mener er ikke ladet op. Har sendt Email, men den røg retur?? Min tandbørste er Ca et år gammel. Håber jeg kan få hjælp ved alt skriver her..
Til alle der mangler børstehoveder, se her
(Til alle der mangler børstehoveder: Jeg har nu brugt dem fra Brushbuddy i en uge og de virker fint til Tony modellen. Hovederne sidder lidt strammere til, men det virker, og børsten behøver ikke blive smidt ud.)
Super ærgerligt at virksomheden blev nødt til at lukke siden ned. Jeg havde desværre flere ærgerlige oplevelser med Gobrush.
Ved købet af tandbørsten sendte de mig en forkert farve, hvorefter jeg sendte denne tilbage. Da jeg intet havde hørt i en måned, skrev jeg til dem og fik et “Nårh ja den er da vist ikke kommet afsted”. Dertil havde de ikke flere tilbage af denne model så det kunne altså kun blive Tony modellen.
Nuvel, jeg fik min Tony børste i korrekt farve, efter et par måneder frem pg tilbage.
Børstehovederne var derimod altid udsolgt og jeg turde ikke lave et abonnement da jeg så flere dårlige anmeldelser om virksomheden.
Jeg endte med at have en børste stående i flere måneder som ikke kunne bruges pga manglende nye børstehoveder. Og nu er siden nede.
Ærgerligt, ærgerligt 🙁
Har været glad for tandbørsten
Har været glad for tandbørsten, men den lader ikke op længere indenfor 8 mnd levetid. Skriver en reklamation til det angivne mail, men ingen svar😧
Muligvis kan den med et fif virke igen, men da de ikke reagerer på mail, har jeg nu et produkt som ikke kan bruges mere. ØV. Så derfor anbefaler jeg at købe et produkt ved en anerkend firma, som behandler deres kunder med lidt respekt.
De svarer ikke og har lukket helt ned…
De svarer ikke og har lukket helt ned for hjemmesiden osv., så der er slet ikke et firma længere! Kort efter mit køb gik opladeren til min tandbørste itu og jeg har derfor ikke kunnet bruge den siden, da man ikke kan få fat på dem og bede om en ny.. Jeg har skrevet til dem både på FB og pr. mail og første gang var i starten af året.. Dengang jeg købte hos dem (i november sidste år) var anmeldelserne ikke så dårlige som nu, så føler virkelig de har snydt mig og mange andre!
Bare en opfordring til at andre ikke…
Bare en opfordring til at andre ikke køber fra Gobrush. Deres produkter virker ikke, og de svarer dernæst ikke på henvendelser. På trods af de "havde" 5 års garanti på deres tandbørster. Deres hjemmeside i DK er lukket ned, hvorefter de har åbnet en global (som de tilsynladende også har lukket, nok grundet mange henvendelse og ikke nok økonomi til at dække deres dårlige produkter:)). Jeg håber ikke andre falder i fælden.
God dag :)
Fup firma som nu har lukket ned
Fup firma som nu har lukket ned.
Venligst skriv herinde hvis i ved hvor man kan købe nogle børstehoveder der passer til deres "GoBrush SonicPower X10". Er der andre hjemmesider udover Brush Buddy?
Prøver forgæves at komme i kontakt med…
Prøver forgæves at komme i kontakt med GoBrush - men ingen svar. Mangler børstehoveder som kan bestilles, men ingen levering.
Er firmaet stadig i live?
Elendigt firma
Deres side er lukket ned, så det er umuligt at få børstehoveder. Fandt en konkurrent der hedder brush buddy. Tog kontakt til dem og købte børstehoveder. Endte også med at købe deres tandbørste, den er også umiddelbart bedre. De kunne lære lidt af dem….
Der har ikke været normale hvide…
Der har ikke været normale hvide børstehoveder på lager i nærmest 1/2 år og nu har siden været nede i flere dage.
Ergo har jeg nu en ubrugelig tandbørste... sikke en scam virksomhed
umuligt firma...
umuligt firma.... ved nogen om der findes erstaningsbørstehoveder, ellers skal jeg jo igen til at skifte tandbørste.... aaaagggghhhhhh
Tandbørste holdt pludselig op med at virke og kan ikke lades op.
Jeg har en sendt en reklamation til GoBrush, fordi deres oplader eller tandbørste pludselig holdt op med at virke. Jeg har haft kontakt med Gobrush på deres chat, men når jeg spurgte direkte om, hvad jeg skulle gøre mht. reklamationen, holdt de op med at svare på chatten. Jeg har skrevet til dem af flere omgange, og hver gang samme oplevelse. Jeg har skrevet adskillige mails, uden at få svar, derfor tænkte jeg de nok bare havde travlt, og brugte chatten i stedet for. Til sidst skrev jeg en mail med reklamationen, printede en kopi ud og sendte den afsted sammen med den defekte tandbørste med lader. Jeg kan se fra GLS at de har taget imod pakket d. 12/7, men GoBrush har stadig ikke svaret tilbage. Det er meget mærkeligt at jeg ikke hører noget og nu er hjemmesiden forsvundet. Mystisk. Er ret træt af det, da jeg synes GoBrush' tandbørste er den bedste jeg har haft, og egentlig gerne ville fortsætte med at bruge den, men eftersom der ingen information er fra dem siden 05.05.23, hvor jeg sidst var i kontakt med dem omkring køb af nye børstehoveder, kan jeg under ingen omstændigheder anbefale at man køber noget hos GoBrush. Det virker jo som et totalt fup-firma. Ærgerligt for jeg har faktisk kun haft gode oplevelser med dem siden oktober 2022, hvor jeg købte tandbørsten.
Gobrush tandbørste er jeg meget glad…
Gobrush tandbørste er jeg meget glad for.
Jeg er derimod IKKE glad for firmaet. Er
Det svindel ? Umuligt at bestille børstehoveder
måned efter måned ingen kontakt, ingen hjælp.
Der må være andre end mig der føler sig Pisset af.
En stjerne det er måske for meget.
Kundeservice svarer ikke, hjemmesiden er nede
Jeg har købt deres tandbørste for ca. 1 år siden. Pludselig holder opladeren op med at virke. Jeg har skrevet til kundeservice via email 2 gange nu. De svarer ikke tilbage.
Hjemmesiden er midlertidigt nede. Man undrer sig over om gobrush.dk er gået konkurs.
Tandbørsten i sig selv er udmærket og holder strøm i lang tid, men den er ret unyttig, når jeg ikke længere kan lade den op..
Nul stjerner!
Hvis der findes mindre stjerner fik dette firma dette!
Jeg ønskede mig denne tandbørste, da jeg læste om hvor godt denne tandbørste holdt strøm.
Jeg fik den, efter noget mas med at komme igennem til firmaet, de trækker pengene langt før man får en ordrebekræftelse.
Tandbørsten børster ikke særligt godt, den er dog lækker stilren i designet og den holder strøm længe. Den 1. Gang og sidste gang jeg skulle oplade den! Pludseligt lugtede der som smeltet plastik, og der kommer pludselig røg op fra opladeren. Den brænder simpelthen sammen! Jeg var simpelthen heldig at jeg var hjemme!
Jeg har kontaktet dem gentagne gange, og nogle gange fået svar, det var self. Aldrig noget de havde hørt om før, de tilbød mig penge retur eller ny oplader. Jeg har aldrig set skyggen af de penge, trods gentagne kontakter!
Svarer ikke på henvendelser vedr
Svarer ikke på henvendelser vedr. produkter, og heller ikke på henvendelser vedr reklamation af tandbørste. Snart 4 uger siden jeg henvendte mig.
Er de gået konkurs eller lukket?
Deres hjemmeside er dog tilgængelig.
Ny tandbørste vil ikke oplade.
Ny tandbørste vil ikke oplade.
Ingen svar når jeg kontakter stedet.
Jeg ville holde mig væk og handle et andetsted.
De har ikke styr på deres forretning.
Bestilling af børstehoveder
Hej Nana,
Jeg har i juni sendt jer en mail, men aldrig fået svar ?
I dag har jeg forgæves forsøgt at bestille 6 pink børstehoveder, ordren vil ikke gå igennem. Mine kort oplysninger ligger derude, det bekymrer mig.
Jeg mangler børstehoveder.
Vil du venligst kontakte mig.
Venlig Hilsen
Else Herbst
Dårligt produkt og utrolig dårlig kundeservice.
Jeg fik, i gave, i julen 2021 en tandbørste af Gobrush. I vinters 2022 kunne den ikke holde strøm i mere end 2.5 minut, selvom den var ladet helt op.
Jeg skrev i februar til kundeservice første gang.
Der gik næsten to måneder før, at de kom frem til, at de ville sende en ny.
I april skrev de, at jeg kun kunne få en pink, da alle de andre var udsolgt. Men der ville kun gå 1 uge og så ville de andre farver være tilbage. Jeg ventede 1 uge og skrev, at de gerne måtte sende en sort. De skrev, at den stadig ikke var på lager, men at der vil gå endnu en uge, så ville den være på lager. Efter et par uger, hvor jeg hver uge spurgte, om de havde fået den, skrev jeg at de gerne måtte sende en pink istedetfor. Det er nu d. 30/6 og jeg har sendt en mail til dem hver 2. uge siden april uden at få svar.
Jeg har endda sendt en mail fra en anden konto... Intet svar.
Jeg vil FRARÅDE alle at købe en tandbørste fra dette firma, de er utilregnelige og overholder ikke deres lovede 5 års garanti.
Derudover dør tandbørsten batteri meget hurtigt.
Dårligt produkt og utrolig dårlig kundeservice.
Lees meer over geverifieerde reviews.