Ik heb de langdradige videofilm bekeken over My Prostate. Ook heb ik Trustpilot bekeken naar dit product en reviews op hun eigen site. Geeft weinig vertrouwen allemaal, Trustpilot reviews met 4 en 5 s... Toon meer
Prima producten, van hoge kwaliteit goede service en aanbiedingen. Zowel met Liver complex, als met Active move. Over beide producten ben ik zeer tevreden. De nu aangeschafte prostaat producten zi... Toon meer
Ik ga dit product proberen, omdat ik ten einde raad ben, idd al vanaf mijn 30e problemen met gewicht. Ik ben nu in de overgang, ben met veel moeite paar kilo afgevallen, maar weeg ruim 100 kg. D... Toon meer
Ze beloven je heel goede garantie zonder problemen geld terug.en dat doen ze ook.Ik heb er een bestelling gedaan van €150. Die was niet direct op voorraad door heel veel bestellingen .er werd gevraa... Toon meer
Unlock the secrets to exceptional well-being and timeless beauty. Our scientifically-backed products, crafted with the help of physicians and experts, deliver visible results, offer safe usage and come at an affordable price. Join our community of thousands of satisfied users and create a wonderful and healthy lifestyle for yourself. If you have any questions or concerns regarding Golden Tree products, please don't hesitate to reach out to us.
Alpska cesta 43, 4248, Lesce, Slovenië
Heeft 95% van zijn negatieve reviews beantwoord
Goede uitleg en goede info en makkelijk te bestellen ben benieuwd of het ook inderdaad helpt

Antwoord van Golden Tree
Bestellen gaat zeer makkelijk Ook de uitleg over het product is oke

Antwoord van Golden Tree
Ik heb 3 maanden 3 flesjes active move geslikt en geen enkel resultaat geboekt. De garantie om geld terug te betalen werd niet waargemaakt. Ik heb gezocht naar de regels en kon geen toelichting vinden. Maar er blijken toch regels te bestaan die wel zeer moeilijk vindbaar waren, in ieder geval door mij. Kortom oplichterij door slechte toedekkende informatie.

Antwoord van Golden Tree
Ze beloven teruggave na proberen
Heb teruggestuurd naar S voor E 22,50 en moet nu nog betalen voor pot die ik teruggestuurd heb wat niet eens hielp
Ging over Liver complex
Sorry geen reclame voor jullie bedrijf ‼️
Nu 22 juli 2026

Antwoord van Golden Tree
CLear explanation and easy to understand

Antwoord van Golden Tree
Ik heb 4 sterren gegeven omdat het nu nog maar een begin is,ik schommel nog heel veel met mijn gewicht maar dan praten we maar over 1 kilo
Dus ik wacht alles nog af voor ik voor de 5 sterren ga.
Gr jeroen

Antwoord van Golden Tree
Let op mensen de boel wordt ergens belazerd! Ingrediënt UC-II collagen Coplex is uit de samenstelling gehaald bij nieuwe verpakkingen !
Kijk goed op de samenstellingslijst van de verpakking.
Product doet bij mij niets meer.
Terugsturen heeft waarschijnlijk ook geen zin omdat retourzendingen etc. heel lang gaan duren, net zoals terugbetalen. Oplichting?
Krijg je als antwoord dat er soms wat kan wijzigen maar het belangrijkste van activemove is er uit verdwenen dus activemove heeft geen enkele toegevoegde waarde meer!!!!! Dus totale misleiding en geldklopperij!

Antwoord van Golden Tree
Super ingrediënts that gives life much more pleasure

Antwoord van Golden Tree
De film met informatie is duidelijk maar wel heel lang!!

Antwoord van Golden Tree
Door hormoon schommelingen veel aankomen, heb bewegend beroep, in de zomertijd sport ik extra, dat helpt een beetje .
Heb de video helemaal afgekeken, Door garanties en eerlijke verhaal wil ik het een kans geven

Antwoord van Golden Tree
Paar dagen te laat door omstandigheden krijg ik mijn geld niet terug bedankt he nooit meer werkt ook voor geen meter

Antwoord van Golden Tree
Ik heb behalve deze informatie nog geen ervaring en houd me nog een beetje terug. Wel werd ik meegenomen in het verhaal. De opsomming van de kruiden heeft mij vertrouwen gegeven in het product. Ik ben heel benieuwd naar de resultaten omdat ik kamp met de problemen die u noemt.

Antwoord van Golden Tree
Ik drink het nu de tweede dag.
Ik was ook bij de Apotheek voor de vraag wat dit poeder ofwel de ingrediënten doen. Zij vertelde mij dat ze zeker NIET in Hormonen omgezet worden. Zijn heel gewone supplements.
En dat het geen kwaad kan om het te drinken.
Jullie spelen heel slim in op de vrouwen en mannen die maar niet van hun buikvet afkomen. Jullie hebben er weer eentje weten te strikken. Alleen zal ik in de toekomst nooit meer op ingaan. Bij wie dan ook, want jullie zijn jammer genoeg niet de enigen.
Vriendelijke groet