Golfbollskungen Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Personlig service via chatt på kvällen. Snabb leverans o mycket fin kvalitet på bollarna. Köpte blandade dambollar C vita o rosa & A-B vita. Hade hoppats på 50/50 vita o rosa bollar men fick typ vit... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Riktigt bra service, snabb leverans. Av 24 st bollar så var 18 st bra som ändå är helt ok med tanke på att det är begagnade bollar man köper. Jag påpekade detta och golfbollskungen var snabba med... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Varit nöjd innan men vid detta köp köpte jag vice pro plus, dessa var till viss del fortfarande skitiga och en hel del riktigt missfärgade bollar. Sådant som inte A-B klass bollar ska vara. Update,... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra utbud och vettiga priser som passar min nivå vad gäller golfande och framför allt snabb leverans! Jag har beställt från er tidigare och det har fungerat klockrent varje gång!

Bedrijfsgegevens

1. Golfwinkel

Geschreven door het bedrijf

Vi har sveriges billigaste golfbollar!

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

9 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

bättre kvalitetskontroll

bättre kvalitetskontroll. De greenlagare jag köpte var 3st dåliga, fick förklaring att det kunde vara lite trögt att öppna dem och att jag kunde fixa det enkelt, köper man något så ska väl inte jag fixa detta, borde varit vi skickar nya och att jag fick en returlapp för att kunna skicka tillbaka dem trasiga, nu kunde jag göra så en av dem blev bättre.
Men dåligt sköt från Golfbollskungen, första och sista gången jag handlar här.

18 februari 2024

Hej Peter!

Jag erbjöd dig ett återköp och stå för frakten när dom kommit efter det fick jag inget svar från dig, har man önskemål på hur det ska hanteras så lyssnar jag alltid på dom men din kommunikation med dig upphörde där.

Eftersom allt material i greenlagaren är av metall så därför kan det uppstå friktion så därför gav jag dig tipset att "motionera" först som ett alternativ innan de skickas tillbaks.

Edit: Jag har försökt få kontakt med dig på via mail och telefon ett flertal gånger för att erbjuda en lösning.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Lätt att hitta på hemsidan och snabb…

Lätt att hitta på hemsidan och snabb leverans

8 oktober 2023

Antwoord van Golfbollskungen

Hej Jerry och tack för omdömet!

Jag är såklart nyfiken på vad som gjorde att du inte är helt nöjd?

Jättefina bollar

Jättefina bollar, snabbt, smidigt och prisvärt!

13 september 2023

Tack för omdömet Jörn!

Toppen

Snabb leverans med fina bollar!

22 augustus 2023

Tack Johan!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb leverans, utmärkt skick på bollarna

21 augustus 2023

Hej Johan!

Tack för det fina omdömet!

Snabbt och enkelt

Snabbt och enkelt. Hoppas bara att bollarna går någorlunda rakt 😎

29 augustus 2023

Hej och tack!

Jag hoppas de går väldigt rakt jag också.

Bra support!!

Efter att DHL strulat och inte skickat nån avisering (på nätet såg det ut som att min order var i Kumla) fick jag väldigt snabb och bra hjälp att ändå få tag i mitt paket. Toppen!!

11 augustus 2023

Antwoord van Golfbollskungen

Bollarna packades på söndag, på måndag hämtade dhl bollarna och på tisdag (15/8) var de framme i genarp för att hämtas ut.
Om man inte fått avisering kan man alltid hämta ut paketet med spårningsnumret.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb leverans och bollarna var i skicket som beskrevs. Blir fler köp härifrån.

23 juli 2023

Antwoord van Golfbollskungen

Tack för omdömet Christher!

Enkel beställning

11 juli 2023

Antwoord van Golfbollskungen

Hej Fredrik och tack för omdömet, du får gärna utveckla i din beskrivning varför du inte vill 5 stjärnor.

Kanon!

Rena, snygga bollar och leverans på 2 dagar. Suveränt!

27 juni 2023

Tack för omdömet Bengt!