Goloan er en fantastisk formidler af pengeudlåning. Fik jeg mit ønskede lån på 15 minutter. Jeg bøjer mig i støvet. Goloan får helt klart mine bedste anbefalinger.

God service og god tjeneste. Fik flere lånetilbud og brugte ingen tid på at gå det hele igennem. Det var nemt at bruge og jeg kunne vælge mellem flere tilbud, jeg valgte det der var billigst. Anbefale... Toon meer

syndes i er gode selv om jeg dummer mig i ansøgningen og døjer med nogle af jeres måde så fejlen er min taaaak

Super god service og rigtig søde medarbejdere, som hjalp mig med at få et lån 🙂 Vil til enhver tid anbefale jer 🙌

1. Leningbureau
  2. Niet-bancaire financiële diensten
  3. Prijsvergelijkingswebsite

Hos Goloan.dk har du mulighed for at få lånetilbud fra mange banker, herunder forbrugslån og samlelån. Du indsender én digital låneansøgning og får tilbud tilbage fra bankerne. Den billigste måde at låne penge på, er at indhente tilbud fra flere steder på samme tid, så du kan sammenligne lån og ikke blot vælger det første lån, som du bliver tilbudt. Det er 100% gratis og uforpligtende at ansøge om lån på GoLoan.

4,6

Uitstekend

syndes i er gode selv om jeg dummer mig…

20 januari 2026

Antwoord van Goloan

Tak Lars. Hvis du har lavet en fejl, så kan du bare forsøge igen. De fleste banker godtager en ny ansøgning med andre informationer.

God aften og tak for anmeldelsen. :)

Der en sød dame som prøver at hjælpe …

Der en sød dame som prøver at hjælpe mig meget toldmodig

7 december 2025

Hej Birgit,

Mange tak for anmeldelsen. Vi er glade for at kunne hjælpe. Det er vigtigste for os er, at du har fået en god oplevelse og ikke hvor længe, det tog at hjælpe dig. :)

God service Bedst service …

God service svar på alle spørgsmål hurtig behandling meget hjælpsom

1 december 2025

Antwoord van Goloan

Mange tak Adam. God at høre at du havde en god oplevelse.

God aften.

Der er mange tilbud...det er godt

1 oktober 2025

Hej Claus

Det lyder godt. Vores mål er også at give alle ansøgere så mange lånetilbud som muligt - hurtigt og nemt. Så det er vi glade for at du synes.

Tak for anmeldelsen.

Problem med signaturside - Kan ikke komme i kontakt med hjælpelinjen…

Jeg har forsøgt at komme i kontakt med kundeservice i over en uge. Jeg har problemer med en låneansøgning gennem dig, og hverken mig eller banken, jeg har fået tilbuddet fra, kan komme i kontakt med dig. Ingen tager telefonen, chat virker ikke, og ingen svar på e-mailen. Er der nogen egentlig måde at komme i kontakt med dig på?

3 maart 2025

Hej Ionelia

Det må du undskylde. Jeg har prøvet at slå dig op. Skriv direkte til mig (mak@goloan.dk), så ser jeg på det. Du må gerne fortælle i din mail præcist hvad der går galt, da jeg ikke kan se nogen låneansøgning på dit navn i år (længere er jeg ikke gået tilbage).

Mvh Martin

Jeg har aldrig bedt om at modtage SPAM…

Jeg har aldrig bedt om at modtage SPAM som I jævnligt sender til mig.
Til info, vil jeg gøre opmærksom på at næste gang jeg modtager jeres SPAM, vil jeg sende den vider med en anmeldelse vedr "Forstyrelse af privat livetsfred".

22 juli 2024