Bij gebruik van Google maps via Android Auto laat maps altijd de zoekbalk zien met bestemmingen waar ik ooit eens ben geweest, waar ik juist vandaan kom of die ik ooit eens heb opgezocht op mijn thui... Toon meer

mensen gebruik geen Google maps deze app laat je onnodig omrijden en kiest gek genoeg voor de lange weg. gebruik waze die app is vele male beter dan Google maps en stuurt je via de kortste wegen.

1,4

Zeer slecht

google maps revieuw

google maps revieuw
lachertje bij google maps vertel je wat over een bedrijf wordt het niet geplaats past niet in hun beleid\\je schrijft een revieuw over een verzekering maatschappij naar waarheid je geeft het 1 ster en google maps gaat het niet plaatsen
nee alleen niet al te veel negatief reactie mag
wat een instelling zeg naar waarheid ingevuld

deze zal ook niet geplaats worden gaat over hen zelf nl

20 april 2026

Bij gebruik van Google maps via Android Auto

Bij gebruik van Google maps via Android Auto laat maps altijd de zoekbalk zien met bestemmingen waar ik ooit eens ben geweest, waar ik juist vandaan kom of die ik ooit eens heb opgezocht op mijn thuiscomputer.
Heel irritant en TOTAAL onnodig

14 april 2026

Reviews worden zonder duidelijke uitleg of verbetervoorstellen verwijderd of niet gepubliceerd

Ik weet niet wat google maps tegen mij heeft maar ze hebben al 2 van mijn reviews niet gepubliceerd of verwijderd. Terwijl ik gewoon naar waarheid heb ingevuld. Ze komen met een smoes dat ik "misleid of niet de waarheid vertel". Zonder ook maar enige uitleg te geven wat er niet goed is aan mijn review of wat ik er aan moet veranderen.

20 januari 2026

Sinds kort werkt Google Maps voor mij…

Sinds kort werkt Google Maps voor mij niet goed. Het pijltje op de kaart draait steeds om. Als ik het handmatig weer recht zet en vervolgens op centreren klik, draait het pijltje opnieuw de verkeerde kant op. Dat is erg verwarrend tijdens het navigeren.
Daarnaast geeft de app geen alternatieve route wanneer ik per ongeluk een straat verkeerd inrijd. In plaats daarvan blijft Maps mij steeds terugsturen naar dezelfde route. Ook worden afgesloten wegen vaak niet aangegeven, wat tot onnodige omwegen en frustratie leidt.
Hopelijk wordt dit snel opgelost, want zo is navigeren niet betrouwbaar.

20 december 2025

Waardeloos en frustrerend

Waardeloos en frustrerend! Beeld draait niet mee, slechte mondelinge begeleiding, niet de snelste en of makkelijkste route. Weg met de rommel

12 december 2025

Ik mis de functie milieuzone vermijden

Ik mis de functie; vermijd nul emissie zone. Als ik om word geleid door wegafsluitingen stuurt Google maps me door milieuzone en ik kan niet rijdend uitzoeken waar ik niet in die zones kom. Ik heb al meerdere boetes gehad, ook al heb ik zo mijn best gedaan om die zones te vermijden met m’n diesel bus.( Vanaf 1 januari 2025 mag mijn voertuig niet in die nul emissie zones komen)

22 augustus 2025

Verkeerd adres, waardeloze klantenservice

Ons adres wordt al jaren op een verkeerde plek aangegeven in Google maps. Pizza bezorgers, Ubers, postbezorgers, iedereen rijdt naar een verkeerd adres. We proberen dit al jaren te corrigeren bij Google maar het is onmogelijk om een echte persoon te pakken te krijgen. Waardeloze klantenservice en heel irritant omdat we veel post en pakketjes missen op deze manier.

27 april 2025

Het bedrijf laat meerdere routes zien…

Het bedrijf laat meerdere routes zien wat goed is, maar ze kunnen wel wat functies,toevoegen, er zijn alleen functies van auto, ov, fiets, lopen en boot, het zou perfect zijn wanneer er ook een functie voor de scooter zou komen, (gele kenteken) dat zou me leven een stuk makkelijker maken, hamer er al 4 jaar op. dank u.

19 maart 2025

Alle mogelijkheid om een review te plaatsen over Googe Maps en de benaming van bepaalde "golven" is onmogelijk gemaakt.

Omdat het niet meer mogelijk is om een review te schrijven voor Google maps heb ik een bondige review geschreven bij de google maps app in de Playstore.

Mijn tekst in de review was als volgt:
"Jammer dat Google de recensie mogelijkheid voor de golf van Mexico uit het heeft gezet."

Hierop kreeg ik na enkele dagen de volgende mail:
"De volgende Play-review 1aaed8c7-efeb-4a5e-a560-48ffd0a2b8eb is verborgen van wereldwijde weergave omdat via handmatig intern -mechanismen is vastgesteld dat deze een schending van ons beleid voor het posten van Play-beoordelingen en -reviews bevat.
Je review bevat informatie die niet relevant is voor de content, service of functionaliteit die je beoordeelt. Reviews mogen geen politiek of sociaal commentaar bevatten en mogen geen verzoeken bevatten. . Dit is een permanente actie die wereldwijd wordt uitgevoerd op alle Play-platforms. Je kunt je review misschien wel bewerken of een herstelverzoek indienen door de instructies hieronder te volgen."

10 maart 2025

Politiek gekleurd

Ik heb tot nu toe Google maps bijna dagelijks gebruikt, maar ik ga naar een andere app overstappen. Onder politieke druk namen wijzigen kan er bij mij niet in. Ik wil een app die ik kan vertrouwen.
En vervolgens review mogelijkheden selectief weigeren, om critici de mond te snoeren.... Heel slecht

15 februari 2025

Shows incorrect names in maps

Shows incorrect names in maps. Not an independend source of information. Tries to silence users by blocking reviews.

Geeft incorrecte informatie in kaartmateriaal en is geen onafhankelijke bron van informatie. Probeert gebruikers die hierover klagen de mond te snoeren door iedere vorm van commentaar te weren.

14 februari 2025

Onbetrouwbare app

Erg jammer dat deze verder prima werkende app nu politiek beïnvloed wordt door de grillen van één man. Verander ajb de Golf van Amerika weer terug in de Golf van Mexico. Het is een foutieve naam.

13 februari 2025

Is dit jouw bedrijf?