Bij gebruik van Google maps via Android Auto laat maps altijd de zoekbalk zien met bestemmingen waar ik ooit eens ben geweest, waar ik juist vandaan kom of die ik ooit eens heb opgezocht op mijn thui... Toon meer

Het bedrijf laat meerdere routes zien wat goed is, maar ze kunnen wel wat functies,toevoegen, er zijn alleen functies van auto, ov, fiets, lopen en boot, het zou perfect zijn wanneer er ook een functi... Toon meer

mensen gebruik geen Google maps deze app laat je onnodig omrijden en kiest gek genoeg voor de lange weg. gebruik waze die app is vele male beter dan Google maps en stuurt je via de kortste wegen.

Ik mis de functie; vermijd nul emissie zone. Als ik om word geleid door wegafsluitingen stuurt Google maps me door milieuzone en ik kan niet rijdend uitzoeken waar ik niet in die zones kom. Ik heb al... Toon meer

1,4

Zeer slecht

Google maps.criminelen data verkopen…

Google maps.criminelen data verkopen scams oplichting valse informatie naar de eigen hand gedraaide regels. Verwijderen reviews blokkeren je account voor de domste redenen zeg je het woordje poep word je geblokkeerd review wordt niet gepost. En daarna gebruiken ze de zogenaamde algoritmes om jou in de toekomst te blokken en je mond te snoeren. Je bent verplicht van google om alleen positieve reacties te plaatsen. Meningsuiting vind google ook niks word je ook op gestraft. Nou google ik zal je wat zeggen als je alleen goede reacties wilt moet je er ook voor werken en niet kieskeurig de negatieve reviews verwijderen zonder dat de google algoritmes weten wat de intenties van de personen zijn en zonder dat google weet of dit echte ervaringen zijn of niet dit is wel triest
En wat richtlijnen betreft kan je beter neerzetten verplichte richtlijnen. En de verplichte richtlijn is ( Je mag geen negatieve reviews schrijven )

18 juni 2023

Waardeloos om met Google maps te reizen.

Wederom was het waardeloos om met Google maps op reis te gaan. Bij elke wegaanduiding twijfel ik inmiddels en hoop er dan maar op dat ik daar kom waar ik moet zijn. Hoe vaak ik niet de verkeerde kant op ben gestuurd en maar weer wanhopig de weg vroeg aan een voorbijganger. Heel ouderwets maar meestal wel duidelijker.

11 mei 2023

Alles ging verkeerd

Alles ging mis adres kan hij niet vinden in Amsterdam gaf het eerst wel aan maar stuurt mij naar Rotterdam weer opnieuw ingevoerd stuurt hij mij naar de binnenstad waar ik niet moest zijn
De terugweg stuurde hij mij weer de verkeerde weg op heb er 45 minuten langer over gedaan kijk voortaan wel op een kaart

15 november 2022

Reizen met de trein

Als je als van belgie naar nederland wilt gaan of omgekeerd verschijnen enkel de routes met de thalys als je de trein neemt.

De thalys kost meer dan het dubbele in plaats van een gewone intercity trein.

Google maps zou ook alle routes mogen meedelen en niet alleen de duurste routes.

19 augustus 2022

Google maps, foute informatie blijft gewoon staan.

Google maps werkt eigenlijk best goed. Als maar niet elke gebruiker lukraak aanpassingen kan indienen.
Zo kan het dus gebeuren dat 1 adres 2x voorkomt. Hierdoor worden pakketten op het verkeerde adres geleverd. Ik ben al 3 jaar bezig dit foute adres eruit te krijgen, maar helaas het lukt niet. Even contact opnemen met dit bedrijf is helaas ook niet mogelijk op een normale manier.

11 mei 2022
Toon reviews in alle talen. (244 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken