Green Habits i Silkeborg er et virkelig skønt sted, hvis du er interesseret i bæredygtige produkter og en grønnere livsstil. Green Habits Butikken har et flot udvalg af miljøvenlige varer, og det... Toon meer
Nemt, overskueligt, indbydende og ikke mindst imødekommende, venligt, gode priser og glutenfrit. Forhåbentlig smager det også godt, men der er vi meget fortrøstningsfulde for det ser lækkert ud
Green Habits laver simpelthen noget af det bedste takeaway i Silkeborg. Maden er frisk, smagfuld og føles både sund og mættende på samme tid 🌱 Kan varmt anbefales ⭐⭐⭐⭐⭐
Besøgte Greenhabits for første gang i Viborg i aftes. Virkelig lækker mad, gode priser samt sød og venlig betjening. Flotte lokaler, MEN dårlig udluftning - mit hår kom til at lugte af olie, så fremo... Toon meer
Glutenfrit og nemt
🥦🥒🍀
Butikken har et flot udvalg af miljøvenlige varer, og det er tydeligt, at der er fokus på kvalitet og ansvarlighed. Personalet er venligt og hjælpsomt, og de tager sig tid til at rådgive, hvis man er i tvivl om produkter.
Alt i alt en hyggelig butik med en god atmosfære – klart et besøg værd, hvis du vil handle med omtanke 🌿
Lækker grøn mad
Lækker grøn mad, gode glutenfrie muligheder, god service og fine beliggenhed.
Imødekommende personale og sindssygt…
Imødekommende personale og sindssygt lækker mad. Man ved slet ikke hvad man skal vælge 😀
Enormt god mad styr på tingene vanvitig…
Enormt god mad styr på tingene vanvitig god service bliver altid mødt med et smil
Vanvittig lækkert mad og vanvittig god…
Vanvittig lækkert mad og vanvittig god service
Virkelig lækker takeaway
Kan varmt anbefales ⭐⭐⭐⭐⭐
Fortryllende frokost oplevelse
Fortryllende frokost oplevelse.
Smagsfuld lækkert anrettet, grønt mad når det er bedst. God harmoni mellem råvarerne.
Herlig betjening
Lækker grøn frokost og super betjening…
Lækker grøn frokost og super betjening hos Green Habits, Hostrupsgade 35 i Silkeborg.
Kan kun anbefales herfra.
Men pas på - det bliver lige straks endnu bedre, idet stedet snart lukkes ned i en uges tid, for at blive bygget om, har vi hørt. Spændende!
Få nu styr på de varer!🙁
Altså, jeres mad er virkelig god – ingen tvivl om det. Men hvordan kan det være, at I aldrig har nok varer til bare en eneste dag? Jeg bestilte en tunacado i dag, og selvfølgelig var der ikke mere tun. Det er ikke første gang, det sker – faktisk sker det alt for tit.
Det er virkelig ærgerligt, for smagen fejler intet, men oplevelsen bliver bare ødelagt, når man igen og igen ikke kan få det, man kommer efter. Måske tid til at få lidt bedre styr på lageret?
Altid en fornøjelse
Altid en fornøjelse.
Der er travlt i dag men pigerne klare det kæmpe flot🤘.
Et lille forslag herfra kunne være at drøne en lille smule chili i Green Energy😉
Bare her til de kolde måneder😈.
Længe siden jeg har fået så god burger
Venlig og smilende betjening. God stemning. Jeg kan anbefale burger med kylling og fritter af rodfrugter.🙂👍👍👍
Helt fantastisk service og de sødeste…
Helt fantastisk service og de sødeste medarbejdere! Maden smagte også virkelig godt.
Jo ikke fordi jeg er den sunde type
Jo ikke fordi jeg er den sunde type, men guderne skal vide det smagte godt. Alt var simpelthen så lækkert og prisen jo nærmest billig - så vi ses igen kan jeg love
Perfekt service
Perfekt service, ligeledes med deres mad.
Kanon oplevelse
God betjening og super lækker mad
Frisk og grøn mad - super fin betjening, vi kommer helt sikkert igen🎈🙌
Lees meer over geverifieerde reviews.