Vond de kwaliteit van het eten goed
Vond de kwaliteit van het eten goed. Smaakvol, fijne geuren en een strak design van de verpakking!
De verpakking wordt verbeterd met een verzegeling want dat mistte ik en voelde slap aan.
Gustav Mahlerlaan, 1082MK, Amsterdam, Nederland
Voor een start-up zijn ze bij Greenlabel Foods erg goed bezig!
Er zijn wat kleine dingen die nog gefinetuned moeten worden, maar dat weer houd mij niet om nogmaals te bestellen.
Vooral de bevroren portie’s zijn erg handig zodat je altijd de perfecte hoeveelheid hebt. De smaak van de Rode saus en het Zwarte goud saus zijn top.
Ga zo door en tot de volgende bestelling.
Groet
Yuri
(H)eerlijk eten! Door Greenlabel Foods heb ik een andere kijk gekregen op frozen foods. Het is niet alleen gezonder dan de standaard sauzen die in de schap liggen, het is ook nog eens lekkerder. Zowel de sauzen als soepen zijn makkelijk te bereiden, zo vers als maar kan en gewoon goed van smaak. Kortom: ik ben fan.
Ik heb de hele kennismakingsboks geproefd!
Binnen een week tijd heb ik alle maaltijden geproefd. Echt super lekker en vooral heel makkelijk!
De goudensoep vind ik lekker pittig dus dat is echt top. De truffelroom saus was ik heel blij mee. Omdat een vegan room saus vaak flauw of niet romig wordt. Maar deze wel🥳
Bij de rode saus vind ik het wel lekker om zelf nog een stukje groente toe te voegen voor een meer ‘bite’ maar de smaak was top en met verse pasta uit de supermarkt stond mijn eten binnen 10 min op tafel, heel relaxed.
De Shoarma toch wel een guilty pleasure na een lekkere borrel die iets uit de hand liep. Nu nam ik al jaren de falafel omdat ik vega ben. Maar deze vervanging door Seitan is super lekker en heerlijk mals😍
Ik ga vaker bestellen🙏🏽
Maakt het leven echt een stuk makkelijker. Ik eet graag gezond maar heb ook een druk leven, en dan vind ik het ook nog belangrijk dat we goed met foodwaste/plastic vervuiling omgaan. Bij Greenlabel foods komt alles samen. De sausen en soepen zijn ook nog eens heerlijk!