Grillrost.com BBQ Reviews

1. Grillwinkel

Suchen Sie einen Grillrost nach Maß oder einen Ersatzrost für Ihren Markengrill? Wir sind spezialisiert auf die Maßanfertigung von Edelstahl-Grillrosten. Auch Runde Grillroste für Schwenkgrills, Grillgalgen etc. fertigen wir nach Maß an Mehrere Modelle stellen wir in verschiedenen Variationen individuell nach Ihren Angaben her. Auf Wunsch mit Gravur. Gerne realisieren wir auch Sonderanfertigungen. Auch Ersatz Grillroste oder Ersatzteile für bekannte Markengrills wie Weber, Napoleon etc. in Edelstahl Premium Qualität bieten wir im Shop an.

Uitstekend

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

22 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Zeer teleurstellende klantenservice bij een bestelling van rond de €1.000.

Ik bestelde hier een complete gepersonaliseerde vuurton/set. Tijdens het bestelproces was voor mij absoluut niet duidelijk dat de zwarte uitvoering die bij het product wordt getoond nog apart betaald moest worden. Pas daarna kreeg ik te horen dat hiervoor €79 extra moest worden betaald. Na meerdere mails bleef Grillrost hier zeer principieel in, terwijl ze in een reactie zelf erkenden dat de details tijdens het bestellen voor mij niet duidelijk waren. Uiteindelijk heb ik de €79 betaald omdat ik de ton zwart nodig had.

Tijdens deze discussie ontving ik zelfs per ongeluk een interne mail waarin over mij werd geschreven: “hij wil gewoon de lak niet betalen”. Dat vond ik bijzonder onprofessioneel, omdat mijn punt juist was dat de extra kosten tijdens het bestellen onvoldoende duidelijk waren.

Helaas ging het daarna opnieuw mis. Voor de personalisatie heb ik Grillrost mijn correcte logo als PDF aangeleverd, met de tekst:

“LUXURY BITES FOR UNFORGETTABLE EVENTS”

Grillrost heeft dit bestand zelf verwerkt tot een productieontwerp. Daarbij hebben zij zonder dat ik daarom heb gevraagd een letter uit het woord gehaald, waardoor op de geleverde ton nu staat:

“UNFOGETTABLE EVENTS”

Ik heb de proef helaas goedgekeurd zonder die ontbrekende letter op te merken. Dat erken ik. Maar het blijft een feit dat het originele bestand dat ik heb aangeleverd correct was en dat de fout tijdens de verwerking door Grillrost in hun ontwerp is ontstaan.

Hun oplossing? €50 korting, een tegoedbon van €100, of nogmaals €359 betalen voor een nieuwe ton. De nieuwe lak zouden ze dan “uit coulance” niet opnieuw berekenen.

Ik vind dat geen redelijke oplossing voor een fout die is ontstaan bij het overnemen van correct aangeleverd artwork.

Het product zelf ziet er verder degelijk uit, maar mijn ervaring met de communicatie, de onduidelijke extra kosten en vooral de manier waarop met fouten wordt omgegaan is helaas zeer teleurstellend.

24 augustus 2026
Reviews in alle talen tonen. (90 reviews)