0 * om möjligt. Jag beställde 4 olika artiklar for min mobil. Total värde 580 sek. 4 dagar senare jag frågade när får jag min beställning, då man utan att svara något, bara annullerar hela beställni... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Från det första bemötandet tills man gick ifrån butiken var helt underbar. Underbar personal som hjälper en kravlöst och gör allt för kundens bästa. Hade man kunnat slänga till en extra stjärna hade j... Toon meer
Beställde 3-pack med SiGN Smart Home WiFi Smart Plug som skulle finnas i lager. Fick 11 dagar senare Star Trading Smart Plug Outdoor levererade i stället. Har tidigare SiGN pluggar och ville ha samma... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Snabbt, enkelt och kostnadseffektivt. Löste problem med att hitta ny lämplig mobil då den förra tragiskt gick i golvet, kom in med ett problem, gick därifrån med en lösningen på fickan.
Bedrijf heeft geantwoord
Grönmobil strävar efter att främja en förbättrad teleekonomi genom att erbjuda en mix av nya produkter av hög kvalitet och noggrant granskade begagnade enheter. Företaget, grundat 2011, har etablerat sig både genom fysiska butiker och onlineplattformar, och har framgångsrikt assisterat tiotusentals kunder under åren. Den centrala målsättningen för Grönmobil är att presentera konsumenterna mer hållbara alternativ inom telekomindustrin. Genom att integrera noga utvalda begagnade enheter i sitt sortiment strävar vi inte bara efter att erbjuda prisvärda alternativ utan även att minska den miljömässiga påverkan av elektronikavfall. Produkterna genomgår en rigorös granskning innan de blir tillgängliga för kunder, vilket säkerställer att de uppfyller höga kvalitetsstandarder. Med vår långa närvaro på marknaden har Grönmobil inte bara skapat en stark närvaro genom sina butiker utan också byggt upp en onlineplattform för att möta kundernas behov och öka tillgängligheten för sina produkter och tjänster. Med ett fokus på både kvalitet och hållbarhet strävar Grönmobil mot att vara en ledande aktör som driver fram en positiv förändring inom telekomsektorn. Med vänlig hälsning, Joakim Englund Grundare
Ringvägen 76, 731 33, Köping, Zweden
Vraagt klanten om een review
Heeft 75% van zijn negatieve reviews beantwoord
Bra produkt som motsvarade beskrivningen. Snabb leverans.
Bra hemsida lätt att beställa super snabb leverans rekommenderas /Thomas

Antwoord van Grönmobil
Beställde och fick mina saker dagen efter! Snabbt och sakerna jag fått var av bra kvalite. Priserna var även mycket bra. Mer kunde jag inte be om

Antwoord van Grönmobil
Fantastisk leverans! Vi beställde igår och det kom idag. Också är det rea och fina produkter. Mycket nöjd.

Antwoord van Grönmobil
Mycket bra bemötande från personalen. Fick super bra hjälp och lösning på mitt ärende.

Antwoord van Grönmobil
Problem med att skicka orden, sedan när man fick orden så var det problem med orden.DÅLIG kvalite Sedan när man skulle skicka orden i retur så var man tvungen att påminna om återbetalning även där..jobbigt.

Antwoord van Grönmobil
Enligt hemsidan skulle produkten komma efter 1-3 arbetsdagar. Jag fick min produkt efter över en vecka. När jag väl fått produkten var den defekt och fungerade inte som den skulle, så jag fick skicka tillbaka den och väntar nu på pengarna tillbaka.

Antwoord van Grönmobil
Jättebra service vid frågor, snabba svar.
Helnöjd med allt! 👍

Antwoord van Grönmobil
Positivt och mycket trevligt bemötande av kunnig personal!!

Antwoord van Grönmobil
Kom in med telefonen dagen före julafton med 45 min till stängning, mobilen laddade inte, 25 min senare var det klart till ett bra pris.
Mycket bra service och vänlighet hos er.Man får alltid hjälp när man kommer in.