Inmiddels goed geholpen door de klantenservice van growingconcepts. De chat lijkt ook weer te werken want ik had vandaag ook een reactie via de chat gekregen. Passende oplossing gekregen waardoor mi... Toon meer
Ik had een bestelling geplaatst die ik…
Ik had een bestelling geplaatst die ik weken later na een paar keer contact proberen te hebben opgenomen (waar in eerste instantie ook niet op werd gereageerd) gelukkig toch nog aankreeg. Wel veel later als wat stond aangegeven op de site.
Het WhatsApp nummer wat op hun eigen site staat als je contact wil opnemen bestaat niet. Telefoneren lukt dus ook niet.
Ik heb meteen 1 oktober toen ik de bestelling aankreeg netjes verteld dat ik het fijn vond dat de bestelling aan was gekomen alsnog, maar dat er geen plaklabels bij zaten bij 4 hexagons. Om de hexagon set aan mijn muur te kunnen bevestigen heb ik deze nodig. In 4 van de 7 doosjes zat er gewoon een papieren etiket in. Geen dubbelzijdige tape, gewoon een wit papieren etiketje? Hier heb ik een foto van gemaakt en als bijlage aan de mail toegevoegd.
Ik heb sinds 1 oktober 5 keer contact opgenomen meer ik krijg helemaal geen reactie meer. Ik snap dat het soms tegen kan zitten en ik wil ook niet meteen de geïrriteerde klant spelen, dus vandaar mijn vele pogingen voor ik deze recensie wilde neerzetten.
Maar nu ben ik er eigenlijk helemaal klaar mee.
Er staat trouwens ook op het bijgeleverde papier dat de dubbelzijdige plaklabels al bevestigd zijn aan de hexagons. Dit is ook niet het geval.
Ik geef 2 sterren, puur omdat ik het product uiteindelijk aangekregen heb, maar een goede communicatie is schijnbaar niet te doen.
Ik zal dus zelf ergens goede dubbelzijdige strips (geschikt voor een net niet helemaal gladde muur) moeten vinden en aanschaffen voor ik ze eindelijk kan ophangen.
Op de site hebben ze mooie producten, had vroeger ook al eens besteld, maar hier bestel ik vanaf nu niet meer.
Geen contact
Ik heb een bonsai in een glazen pot gekregen. De bonsai is te groot voor de pot waardoor de kurkdop er niet op kan. Ziet er knullig uit. Meerdere mails, maar geen enkele reactie. Erg slordig.
Ziet er goedkoop uit, niet luxe zoals op de site.
Ik heb een cadeaubon van vrienden gehad twv 150 euro om hier wat moois te kopen. Op de site ziet het er prachtig uit dus supermooi.
Helaas bleek toen ik wilde bestellen dat de codes niet werkte en heb ik na wat verstreken tijd en wat bewijs aanleveren zonder probleem nieuwe codes. Dat was fijn. Hoewel de klantenservice telefonisch na meerdere malen niet bereikbaar bleek te zijn is dit dus via de mail goed opgelost.
Toen we uiteindelijk besteld hadden (hexagons voor aan de muur met zowel hout, mos als spiegels) kwam de bestelling later binnen dan in eerste instantie verwacht. Geen probleem als hier open communicatie over is maar nu kwam het helaas binnen op een moment dat we er niet waren.
Bij het openen van de verpakking kon ik allen maar denken 'wat ziet dit er goedkoop uit' de spiegels zijn niet even dik als de houten frames, het mos heeft bij sommige hexagons wat vale plekken, zien er niet uit zoals op de website met een houten riggel eromheen. Het lijkt geverfd en alles zit na ophangen onder het groen. En tot slot het belangrijkste, het moet opgehangen worden met dubbelzijdig tape? Goed uitlegkaartje hoe dit gedaan moet worden maar ik had op zijn minst schroeven verwacht. Daarnaast staat er op het uitlegkaartje goed aandrukken, hoe wil je dit op mos aandrukken als er geen riggel hout aan de zijkant zit? Dan word je dus verplicht het mos plat te drukken.
Helaas is er 1 spiegel niet heel aangekomen, hier zal ik nog contact over opnemen want via de telefoon word wederom niet opgenomen.
Ohja nog 1 opmerking: op het uitlegkaartje staat beschreven dat de dubbelzijdig tape al bevestigd is op de plaatjes, dit is niet het geval. Deze zijn in de doos los meegeleverd maar voornamelijk verkreukeld door het verzenden samen met de houtjes in een te groot brievenbusdoos zonder extra bescherming. De tape word dus op een vies plankje geplakt want ook de onderkant van het plankje zit onder groene verf wat van de mis af komt.
Bestelling niet ontvangen en ze reageren niet op mails
Ik wacht inmiddels 3 weken op mijn bestelling. Ik krijg geen reacties op mijn mails. Er is geen contact mogelijk. Dit voelt als oplichting.
Bestelling niet op tijd verzonden. Geen contact mogelijk.
Bestelling niet binnen de geadverteerde tijd verzonden waardoor deze niet op tijd zou komen als cadeau. Daarnaast wordt de telefoon niet opgenomen terwijl het bandje aangeeft dat ze wel bereikbaar zouden moeten zijn op het tijdstip dat ik belde. Bestelling daardoor geannuleerd. Jammer, want dit zou niet nodig moeten zijn.
verkeerde pot ontvangen
Eerst problemen met het bezorg adres waarbij ze niet te bereiken waren. Vervolgens ook nog de verkeerde pot ontvangen waarbij het niet mogelijk is om telefonisch contact met ze op te nemen en er een halve oplossing per mail komt.
** Update ** Passende oplossing gevonden, nu nog wachten tot deze oplossing ook daadwerkelijk plaatsvind dan 4 sterren
** Update 2 - terug naar 1 ster, inmiddels bijna 2 weken verder en nog steeds geen vervangend product ontvangen. Dramatische service.

Antwoord van Growing Concepts
Leuk concept, ondermaatse service
Het concept is ontzettend leuk, maar de service laat veel te wensen over.
In eerste instantie werd het terrarium snel, maar kapot, geleverd. Na contact hierover op te nemen zou nieuw glaswerk geleverd worden, waardoor in de tussentijd helaas de plantjes zijn overleden. Bij aankomst van het nieuwe glaswerk bleek dit niet dezelfde maat als ik had besteld, maar een maat kleiner. Dit werd niet gecommuniceerd, waardoor ik weer zelf contact op moest nemen. Uiteindelijk bleek de grotere maat terrarium op, maar konden ze wel nieuwe planten toesturen en 50% korting bieden. De nieuwe planten zijn binnen, maar de restitutie die ik heb ontvangen is een stuk minder dan 50%.
Uiteindelijk ben ik zeker tevreden over de kwaliteit van het terrarium en hoe leuk het staat. Echter, ik ben zeer ontevreden over de service van GrowingConcepts en ik hoop dat ze hierin gaan verbeteren.
Klacht is nog steeds niet opgelost
Mijn klacht zou worden opgelost na snel contact te hebben gehad. Nu anderhalve week later nog niets en ook geen reactie op mijn mail.
OK, maar kwaliteit zo-zo
Aantal jaren geleden heel tevreden mee, maar nu precies de goedkope toer opgegaan. Kwaliteit (plantje, mos, glas) is sterk achteruit, verzenddozen zijn niet stevig en terrarium zelf zit er los in. Wonder boven wonder is het niet gebroken tijdens transport. Handleiding DIY terrarium ontbreekt ook. De beleving is er wat vanaf. Gelukkig in promotie aangekocht, want 50 euro zou ik er nier voor willen neertellen. Spijtig!
Krijg geen btw factuur gemaild
Krijg geen btw factuur gemaild. Was bij vorige bestelling ook al moeilijk. Jammer. Voor de rest ben ik wel tevreden
Goed
Artikel zonder kurk geleverd. Contact opgenomen met cusotmer support, snelle antwoord gekregen met een extra cadeau bij. Planten doen het goed.
De communicatie verloopt vlot en…
De communicatie verloopt vlot en Constructief. De goederen zijn van een goede kwaliteit
Prettige communicatie en probleem…
Prettige communicatie en probleem oplossing. Prima opgelost toen mijn pakket beschadigd was aangekomen.
Goede kwaliteit producten.
Heel blij met de hele service en…
Heel blij met de hele service en natuurlijk ook het product!
Mooie terrarium, verbetering voor communicatie
Naar aanleiding van meerdere dingen die verkeerd zijn gegaan met verzendingen, communicatie en toegestuurd materiaal geef ik 4 sterren.
In het verleden vaker besteld en zelfs opgehaald in Haarlem, goede service en geen klachten. Maar na de laatste zending was dit anders helaas.
Eva heeft alles zover als mogelijk opgelost en daar zou dan ook zeker 5 sterren voor op de plaats zijn. Zij het niet dat er meer mensen in het bedrijf werkzaam zijn waarbij de communicatie niet even vlekkeloos is geweest.
De uiteindelijk ontvangen zending is goed ontvangen en mooi verwerkt. Eva heeft een goede oplossing aangeboden.
Zou ik hier nogmaals bestellen? Ja, maar dan wel op voorhand contact hebben of alles ook uitgevoerd kan worden zoals online staat.
Geweldige klantenservice
Geweldige klantenservice. Er was een probleem met mijn bestelling (gebroken toegekomen wat kan gebeuren). Gemelde en zelfde dag antwoord gekregen dat een nieuwe werd verstuurd die ik twee dagen nadien heb mogen ontvangen. 5 op 5 dus.
Nalevering beschadigd onderdeel
Bij de eerste levering was er iets kapot gegaan in vervoer. Toen ik hierover belde werd ik vriendelijk te woord gestaan en kon het onderdeel gewoon nageleverd worden. Top service!
Erg mooie terrariums
Erg mooie producten! Zelf heb ik 1 van de terrariums gekocht bij Growing Concepts, en daar ben ik erg blij mee! Goede kwaliteit en een echte eye-catcher voor in de woonkamer. Ik kijk ernaar uit hier meer spullen te kopen.
Het product kwam ongeveer overeen met…
Het product kwam ongeveer overeen met de plaatjes. Beetje teveel steen en mos en een plant minder dan op het plaatje. Wel is het fragiel. Het metaal om het raampje open te houden brak meteen af.
Wat je ziet is wat je krijgt, duidelijke uitleg
Wat je ziet is wat je krijgt, heel betrouwbaar.