Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

..og sætter frist på, hvornår det ikke længere er muligt med eksisterende dansk betalingsmåde. Jeg er hundepasser og har haft profilen, mens gudog er blevet overtaget af Rover. Det betyder, a... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk app Så nem at bruge - mange passere herinde ( dog glemmer nogle at lukke kalenderen, og får ikke svaret) Det er rart at i har forsikring- hvis uheldet er ude. Det bliver her vi finder v... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dette må mere handle om personen/eller personerne som sætte sit hjem til rådighed for en fremmed hund. Pelle har være hos Gitte Wiborg og ægtefælle i en lille uge. I ugens løb fik vi en masse skønne b... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har kun meget positivt at sige om Jackie, hvor vores skønne Huxi, Labrador, blev passet, han har helt sikkert nydt sit ophold, vi fik en glad og veltilpas hund hjem, og vi kunne nyde vores weeken... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Dierenpension
  2. Hondenuitlaatservice
  3. Dierenopvang

Geschreven door het bedrijf

Gudog er en førende platform inden for hundepasningstjenester og har et stærkt fodspor i flere lande, inklusive Danmark. Platformen tilbyder et personligt og kærligt alternativ til traditionelle hundepensioner og forbinder dyreejere i Danmark med erfarne og pålidelige hundepassere. Det gør Gudog til det ideelle valg for dem, der søger specialiseret pleje til deres hunde i et hjemligt miljø. Gudogs alsidige tjenester, herunder hundepasning i hundepasserens hjem, pasning i eget hjem, daglige gåture, dagspasning og døgnpasning, er tilgængelige for hundeelskere i Danmark. Hver hundepasser hos Gudog er nøje udvalgt og bedømt for at sikre hundenes sikkerhed og trivsel. Platformen stræber efter at gøre hele processen let og problemfri ved at tilbyde en brugervenlig online booking, dyrelægedækning, sikre betalinger og effektiv kundesupport. Gudog skiller sig yderligere ud ved sit stærke engagement i dyrevelfærd, hvilket inkluderer rådgivning om kæledyrspleje og støtte til lokale initiativer for dyrevelfærd. Brugerne kan også drage fordel af platformens anmeldelses- og bedømmelsessystem, der muliggør deling af erfaringer og valg af den bedste pasning til deres hunde. Gudog repræsenterer ikke bare en hundepasningstjeneste; det er et engageret fællesskab for dyreelskere, der stræber efter at tilbyde det bedst mulige miljø for hunde. Med let tilgængelighed, personlig opmærksomhed og erfarne hundepassere står Gudog frem som det optimale valg til din hunds pleje i Danmark.

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Fantastisk god hundepasser

Fantastisk god hundepasser, min hund var tryg fra første øjeblik og opførte sig hjemmevant.
Imens har var der, fik jeg daglig besked om hvordan hunden havde det samtidig med billeder. Meget betryggende.
God oplevelse

7 maart 2025
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Dyr, men nem og overskuelig platform

Nem og overskuelig platform, men jeg er overrasket over at de tager sig så godt betalt.

Jeg læste i betingelserne at I tager 15% i gebyr for servicen. Og det er jo helt fair. Men! Jeg kan ikke få matematikken til at gå op, når det både er hundeejere og hundepasser, der betaler det. Så på vores tre nætter plus sen afhentning (750+125) betaler hundeejer 1006 kr mens vi får udbetalt 743.

Så Gudog lægger servicegebyret oveni prisen til hundeejeren og trækker det også fra udbetalingen til os.

11 maart 2025

Tryg og sikker pasning

Gudog har gjort det muligt at finde tryg og sikker pasning til vores hund.

27 januari 2025

Antwoord van Gudog

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har fundet en pålidelig hundepasser gennem Gudog. 😊 Vi håber at se jer igen snart!

Dårlig service af Gudog

Vi har af flere omgange forsøgt at komme i kontakt med Gudog via deres support mail. Men der kommer ingen svar retur. Dette forsøgt med 5 mails over en periode på 2 mdr. Men stadig ingen svar.

3 februari 2025
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Fuldstændig forkert beskrivelse

Kontaktede en hundepasser i nærheden af vores bopæl, som havde en beskrivelse, der passede os fint. Hun ejede en “terapihund” som kunne enes med alle andre hunde. Svaret fra hende var var, at hendes hund ikke kunne lide gravhunde, og at hun derfor ikke kunne passe vores.
Vi har mistet tiltroen til Gudog, og har bedt om, at blive slettet af deres kundekartotek.

30 januari 2025

Antwoord van Gudog

Vi er meget kede af, at du har haft denne oplevelse. På Gudog er det den enkelte hundepasser, der bedst kender sin egen hund og dens kompatibilitet med andre racer, så vi prioriterer altid sikkerheden og trivslen for alle hunde involveret.

Selvom vi forsøger at sikre, at profilerne er så klare og præcise som muligt, kan der være tilfælde, hvor en hundepasser, baseret på tidligere erfaringer eller specifikke omstændigheder, vælger ikke at acceptere visse bookinger.

Vi er kede af, at dette har påvirket din tillid til platformen. Hvis du på et tidspunkt beslutter dig for at give Gudog en ny chance, hjælper vi dig gerne med at finde en hundepasser, der passer bedre til dine behov.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nemt og til rimelig pris

Nemt og til rimelig pris.

23 december 2024

Antwoord van Gudog

Tak for din anmeldelse! Vi er her for fortsat at tilbyde den bedste service både til dig og din firbenede ven. 😊

Love it so easy to use

30 december 2024

Antwoord van Gudog

Thank you for your feedback. We're so glad to hear this! We strive to make the experience as seamless as possible. If you ever need anything else, don't hesitate to reach out!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi havde en rigtig god og sød familie…

Vi havde en rigtig god og sød familie der passede vores lille hund i ferien. Det er 2 gang at de passer vores hund og det føles meget trygt.
Jeg kan varmt anbefale at din hund bliver passet hos Deepak.
De er de sødeste mennesker og din hund bliver forkælet.

30 december 2024

Antwoord van Gudog

Tak for at dele din oplevelse! Vi er glade for at høre, at Deepak og hans familie har givet jer så meget tryghed, mens de passede på jeres lille hund. Det er fantastisk, at I har valgt dem igen, og at de altid lever op til jeres forventninger. Vi er stolte af at have så dedikerede hundepassere i vores fællesskab. 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er glad for at have fået kendskab…

Jeg er glad for at have fået kendskab til gudog. Vi har brugt to foskellige hundepassere indtil nu, og vi har været meget tilfredse. Det er en fin mulighed, hvis man gerne vil have sin hund med på ferie men samtidig har brug for pasning en dag eller flere, hvis man for eksempel skal besøge museer og andre seværdigheder, hvor man ikke kan have hund med.

16 december 2024

Antwoord van Gudog

Tusind tak for din venlige feedback! Det glæder os at høre, at du har haft gode oplevelser med Gudogs hundepassere, og at det har været en praktisk løsning for dine rejser. Hvis du nogensinde har brug for hjælp fremover, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk god ide med denne APP

Fantastisk god ide med denne APP som et alternativ til en almindelig hundepension. Den gør det mere fleksibelt at finde en hundepasser i lokalområdet 👍🏼

9 december 2024

Antwoord van Gudog

Tusind tak for din feedback! Det glæder os at høre, at du synes, appen er et godt alternativ, og at den gør det mere fleksibelt at finde en lokal hundepasser. Hvis du nogensinde har brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg ved min hund har det godt hos Gitte

Jeg ved min hund har det godt hos Gitte ❤️

18 november 2024

Antwoord van Gudog

Tak for dine venlige ord! Vi er glade for at høre, at du føler dig tryg ved at overlade din hund til Gittes omsorg. At sikre din hunds lykke og trivsel er altid vores højeste prioritet. 😊

Antwoord van Gudog

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at du synes systemet er kompliceret. Vi arbejder løbende på at forbedre brugeroplevelsen og vil meget gerne høre mere om de specifikke udfordringer, du har oplevet. Du er velkommen til at kontakte os på info@gudog.com, så vi kan hjælpe dig og tage dine forslag med i overvejelserne til fremtidige forbedringer.

Det hele fungerede

Det hele fungerede. Vi er glade og Fiddo er glad. Vores hundepasser er umådelig sød - så mest tak til hende (og hendes mand)

15 november 2024

Antwoord van Gudog

Tusind tak for din søde anmeldelse! Vi er glade for at høre, at alt gik godt, og at både du og Fiddo er tilfredse 😊 Kom endelig tilbage en anden gang!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jane var en rigtig god hunde lufter

Jane var en rigtig god hunde lufter, vil helt bestemt anbefale Gudog.
Og vil gerne gøre brug af Jane igen

7 november 2024

Antwoord van Gudog

Tak for din venlige feedback! Vi er så glade for, at du havde en god oplevelse med Jane og Gudog. 😊🐾

Lees meer over geverifieerde reviews.