Hønsegården Reviews

TrustScore 3.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

SÅ fin en oplevelse at få leveret og installeret startpakke fra hyggelige Michael! Alt spiller og blev leveret til aftalt tid og beløb! Vi er allerede rigtig glade for de hyggelige høns og de begynd... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har fået lavet et supergodt hønsehus med ståhøjde for voksne i både hus og hønsegård. Michael fra Hønsegården.dk forstod lige, hvordan han skulle tilpasse en af de husmodeller, som han havde, og v... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Dierenwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Salg af høns, hønsehuse og tilbehør

Contactgegevens

Gemiddeld

TrustScore 3.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

1000 tak for bestillingen

1000 tak for bestillingen, leveringen og opsætningen af mit skønne hønsehus medfølgende 3 dejlige Isa Brown-høns, som lever livet og bliver møgforkælet. Det har været min drøm længe og jeg vil klart anbefale jer til andre.
Alt virkede professionelt, venligt og til en god pris.
Bedste hilsner og god sommer
Fra Doris i Hvidovre 🐔❤

11 mei 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har endnu ikke fået købt hønsehus…

Jeg har endnu ikke fået købt hønsehus her da jeg aldrig har oplevet så ringe svar - virkelig useriøst og virker som om de er ligeglade med at sælge noget, ikke særlig professionelt og tænker bare jeg køber hønsehus et andet sted. Der mangler info på hjemmesiden om burene og det vil de jo ikke hjælpe med

29 april 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi købte et hønsehus for 6200 kr og…

Vi købte et hønsehus for 6200 kr og fortalte, at vi ville komme igen ugen efter for,at vælge høns. I mellemtiden har vi fundet vores netop indkøbte hønsehus med tilhørende startpakke til 6195 kr., på deres hjemmeside. Hvis man fravælger startpakke fratrækkes 795 kr . Vi blev på intet tidspunkt gjort opmærksom på pakketilbuddet. Da vi kommer for, at hente høns, viser vi ejeren hjemmesiden, hvoraf tilbuddet fremgår. Han henviser til, at det er en fejl på hjemmesiden ( som de ikke har haft tid til, at rette p.g.a. travlhed)og ,at det hus vi har købt, faktisk koster 7000 kr så de 800 kr er fratrukket i den pris vi har betalt. Jeg siger, at jeg kun kan forholde mig til, hvad prisen er ifølge hjemmesiden og mener vi er blevet snydt for en startpakke. Herefter bliver vi bedt om, at gå og købe vores høns et andet sted. Virkelig dårlig service. Kort tid efter vi har forladt stedet, er prisen dog rettet på hjemmesiden. Jeg havde helst undladt, at give stjerner, men man skal jo afgive en.

11 april 2022

Imødekommende og prof forretning

Vi købte en af Michaels startpakker, med tilhørende høns til vores have i et parcelhus.
Alt ud fra billede og beskrivelse var som det skulle være. Hønsene var sunde og raske.
Michael var hurtig til at sætte det hele op og var meget imødekommende. Han satte mig og min datter godt ind i “det at have høns”.
Michael sagde der ville gå et par uger før de lagde æg, hvilket passede helt perfekt. De ligger nu æg og trives. De bliver mere og mere tamme for hver dag.
Det eneste jeg selv skulle ud og skaffe var underlag i form af grus til buret, hvilket kunne klares til 100,-
Jeg har kun positive ting at sige om Hønsegården.

27 november 2021

Syge høns

Vi købte 4 høns for at supplere vores gamle flok på 6. En af de høns vi købte var syg. I løbet af 2 dage havde den smittet 2 af den gamle flok så jeg måtte aflive dem. Yderligere et par dage og 3 mere var smittet 1 så slemt at også den måtte aflives. De kunne simpelthen ikke trække vejret. Det ser ud til at de 2 overlever. Vi bor på en gård og hønsene går frit rundt i vores store have og er meget tamme, så øv hvor er vi kede af at miste dem på grund af en sælger der ikke har styr på om hans dyr er raske. Han avler ikke selv men får sine høns hver uge fra Tyskland, sagde han til os , så det der står på hans hjemmeside om pasning kan ikke holde vand. Aldrig mere vil vi handle med hønsegården.
Mvh
Marianne og jens

14 september 2021
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Et sted hvor man går mere op i at få…

Et sted hvor man går mere op i at få solgt noget frem for at vejlede ordentligt ! Kan også læse at andre har fundet døde dyr i burene hvilket ikke kommer som den store overraskelse Hold jer langt væk fra den svinesti.

11 september 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En god oplevelse og nemt at gå til…

Jeg fik leveret og opsat en startpakke med hønsehus høns osv.
Alt gik lige efter planen. Hønsene trives, selvom de er lidt generte. Det bliver hyggeligt, sjovt og sikkert også vældig sundt med alle de æg mm
Josef

1 april 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har været på besøg på Hønsegården

Jeg har været på besøg på Hønsegården i oktober. Det var rigtig trist, for der lå døde høns (de havde været døde i nogle dage, kunne man se). De var muligvis døde af sult og tørst, eftersom der INTET vand eller mad var i husene. Der var meget store vandbeholdere, der nemt kan rumme vand til flere dage i alle husene - men de var alle knastørre, hvilket vel siger noget om, hvornår der sidst var set til dyrene?
Da der er tale om levende væsener, der er helt afhængige af deres ejers omsorg, skriver jeg dette indlæg på deres vegne, for jeg synes, denne oplevelse (og der er andre lignende anmeldelser igennem årene, kan jeg se) vidner om manglende omsorg for de levende væsener, som Hønsegården.dk har i sin varetægt - jeg giver en stjerne, fordi jeg skal, ellers havde jeg ingen givet.
Efter at have læst svaret fra Hønsegårdens ejer, føler JEG mig anklaget. Det er sagen underordnet, om vi var gæster på jeres B&B eller direkte på Hønsegården.dk - vi blev af ejer selv opfordret til at besigtige Hønsehården.dk! Ja, det er nemt at svine folk til hjemme bag tasterne, det synes jeg klart, jeg ser i svaret fra Hønsegården.dk, det er beklageligt, at der findes den slags mennesker, men det gør der! Sure mennesker møder man mange steder, det virker også som et surt svar - men sur, det er nok ikke det første, folk vil mene om mig - derimod vil de nok mene, jeg er ansvarsbevidst og går op i dyrevelfærd - og så er jeg selv hønseejer og ved, hvordan høns bør passes.

9 december 2020

Antwoord van Hønsegården

Svar til de 3 sure anmeldelser som er fra de samme mennesker - derfor samme svar:

Hver efterår lukker vi hønsegården ned for salg af høns. Vi holder vinterlukket der. Vi driver desuden et Bed & Breakfast og et sødt par afholdte en rund fødselsdag hos os den weekend. Vi havde haft travlt den lørdag med at rede senge og gøre fint til fødselaren og alle hans gæster.

3 damer fra selskabet - (de 3 som har skrevet anmeldelserne) gik ud i vores Hønseby. Det er rigtigt at vi den dag ikke endnu havde været ude og fodre og vande, da vi som sagt havde været i gang med rengøring af B&B hele formiddagen. Den ene dame kom emsigt hen og bankede på vores private dør og påpegede, at der ikke var fodret og vandet. De ville gerne give dem vand, og jeg fortale at vi selvfølgelig gik vores daglige foderrunde lidt senere, når der var styr på B&B gæsterne - altså dem selv. Men jeg gav hende noget vand som de gik ud og hældte op. Hun kom hurtigt igen og ville nu have foder. Jeg havde lige forklaret hende, at vi jo snart gik vores foderrunde og blev klart irriteret på hende. Det er vores høns - og det er os der fodre.

En time efter gik vi vores daglige foderrunde.

Da det var udenfor sæson havde jeg fået nogle små unge 8 ugers kyllinger hjem fra en kunde, som havde fået for mange. De er skrøbelige i den alder og der er typisk nogle som ikke klare den. - specielt på den årstid. Der var et par stykker som var døde et par dage forinden. Det er ikke unormalt. Det var ikke salgshøns da vi jo har vinterlukket. Når man sælger mange tusinde høns om året, så er der sommetider nogle døde høns. Det er ikke unormalt og det er ikke noget jeg skammer mig over - men ærgrer mig selvfølgelig over, at jeg ikke havde fået dem fjernet. Vi passer vores høns - ellers kom der naturligvis ikke alle de glade kunder vi har. Og vi har intet at skjule - derfor kan alle kunder frit gå rundt i åbningstiderne og se på alt her - selvom vi bor her privat - og det er vi stolte over...

De 3 skribenter er altså ikke kunder i Hønsegården men gæster i B&B.

Det er så nemt at sidde og svine folk til hjemme bag tastaturet. Det er så sørgeligt og det gør mig ked af det. Men den slags mennesker er der desværre derude.

Manglende vand hos hønsene

Jeg har været på besøg hos Hønsegården. Og jeg må desværre sige, at det ikke var nogen fornøjelse. Tværtimod. Der var 3 bure med høns i. Der manglede vand i alle burene. Der var ganske store beholdere til vand, men de var tomme. Vi henvendte os til ejeren, og påpegede, at hønsene ikke havde vand. Fik udleveret en stor vandkande med vand. Vi tilbød selv, at vande hønsene, hvilket vi så gjorde. Efterfølgende opdagede vi så, at der ikke var foder i burene. Endnu engang kontaktede vi ejeren, og gjorde opmærksom på manglede foder. Denne gang var beskeden, fra en synligt irriteret ejer, at: det styrer jeg selv! Hvorpå døren blev smækket i. Efterfølgende så vi, at der lå 3 døde høns i det ene bur. De havde ligget der flere dage. Da de var i en tilstand af begyndende nedbrydning. Så formentlig er de døde af tørst. Og sult. Som ejer af forsvarsløse dyr, i dette tilfælde høns, så har man altså pligt til, at varetage dyrenes behov. Det er ejerens ansvar. Fuldt og helt. Trist og forstemmende, at opleve sådan et svigt.
Jeg kan absolut ikke anbefale Hønsegården.

18 november 2020

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Døde høns og manglende vand

Jeg var for nylig ude og besøge "Hønsegården", men blev meget chokeret over de forhold hønsene levede under. De havde hverken mad eller vand og da vi åbnede ind til et af hønsehusene, fandt vi flere døde høns liggende, der formentlig var tørstet ihjel. Jeg vil klart anbefale alle at købe deres høns et bedre sted, hvor man kerer sig om dyrenes velfærd!
Jeg synes bestemt ikke sådan et hold af dyr peger på en ansvarlig ejer, der ønsker at behandle sine dyr ordentligt. Tværtimod. Vær sød ikke at støtte dette. Der findes mange bedre steder i Danmark at købe høns.

14 november 2020

Fremragende service.

Fremragende service.
Havde en fin kontakt via mail med Michael.
Har fået leveret og opsat samt aftalt.
God service og fine flotte høns.
Vi er så tilfredse. Tak Michael

27 oktober 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig service, syge Høner !!

Dårlig service - efter utallige henvendelser over 2 måneder, endeligt svarer telefonen - ville spørge til dårligt helbred hos høne købt på Hønsegården. Når man spørger ind til helbredet hos købte høns, får man det mest uforskammede svar, og bliver hurtigt afbrudt :o(. Har købt 3 høns - 1 har vi allerede hugget hoved af p.g.a. sygdom, nr. 2 er bare rigtig sløj med bronchitis.
Stedet er en pengemaskine og IKKE andet, køb ALDRIG Jeres høns der, der er mange andre steder at købe - ovenikøbet med GOD service og rådgivning. Hjemmesiden svarer absolut IKKE til det man møder i virkeligheden. Ville faktisk slet IKKE give nogen stjerne, men en må man jo give :o((.
Ja ! Hurtigt svar fra Hønsegården, klart nok, når det er en negativ anmeldelse. Men der er nu altid 2 sider af samme sag - og påstande kan jo diskuteres 🥴. Jeg anbefaler alligevel ikke denne forretning til andre uanset om hønerne nu er 4 måneder og samtalen tog 7 minutter eller ej. Og nej ! Jeg var ej negativ fra start - men følte derimod at det var besværligt at jeg henvendte mig. Fik kun en meget uartig og nedtalende forklaring på spørgsmål. Syntes stadig at 2 ud af 3 er skidt.

16 september 2020

Antwoord van Hønsegården

Birgit Bendixen ringede til mig og var lige fra starten meget negativ i tonen. Hun fortalte at hun i juni måned havde købt 3 høns hos mig. Nu flere måneder efter købet er der opstået sygdom hos hendes høns, og det bebrejder hun mig gennem samtalen. Jeg forklarer at hønsene kommer fra et fint og ordenligt rugeri og at alle høns er vaccineret samt testet for salmonella. Der er solgt mange tusinde af denne race herfra i år. Jeg forklarer hvad man kan gøre, når høns får forkølelse og giver hende råd og vejledning i en medicin hun kan anvende. At hun mener at hun hurtigt bliver afbrudt er jeg ligeledes forundret over, da jeg kan se på min telefon, at jeg har rådgivet hende i 7 min. og 34 sekunder. Høns kan blive syge ligesom alle andre levende væsner. Det forklarede jeg hende men hun var uforskammet og jeg lukkede til sidst samtalen af.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

En general fornemmelse af en…

En general fornemmelse af en pengemaskine og en ejer, som egentlig ikke helt gider betjene kunderne. Vi fik vores høns, de er fine og lægger æg, så derfor 2 stjerner. Jeg kører et andet sted hen næste gang, at vi skal have et par høns.

24 augustus 2020
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg har købt en rigtig fin hønsegård og…

Jeg har købt en rigtig fin hønsegård og nogle fine høns.
Desværre kører kommunikationen lidt trægt, på grund af stor travlhed og det har jeg været lidt irriteret over, ellers ville jeg ha givet ham fem stjerne for det fine hus og gode vejledning, da vi skulle købe det
Mvh Elisabeth

6 juli 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ekstrem dårlig service og forkølede høner

Vi hentede høns forrige weekend og vi havde en meget dårlig oplevelse på grund af den ekstrem dårlige service man fik.

Der var mange mennesker, hvilket var forventeligt når nu det er forår og godt vejr. Vi og vores unger gik først og kiggede på de mange forskellige høns han havde da vi som førstegangsejere vidste vi ikke på forhånd hvilke racer vi skulle have. Derefter stilte vi os i kø til stalden hvor man kunne vælge høns, men ikke alle racer?!

Køen til at kunne få sine høns var lang, men det gjorde ikke så meget, for vejret var dejligt og vi snakkede bare med de andre i køen og ungerne rendte rundt og kiggede.

Da det blev vores tur blev vi simpelthen hunset med af en meget stresset ejer. Da vi lige ville spørge ind til om en race kunne med den anden og lidt om æggene, fik vi at vide at det havde vi simpelthen ikke tid til, vi skulle se at vælge nu, så vi kunne komme videre. Han var endda så pågående at han stressede os i vores valg.. "Skal det være den sorte eller den grå, kom nu".Vi endte med en pose blandede bolsjer og har fortrudt nogle af dem efterfølgende. :-(

Da vi skulle betale fortsatte den elendige service. Vi skulle bruge hønsemad med, men vi kunne ikke spørge ind til noget som helst, og blev decideret tysset på(!!) så han kunne lægge 2 og 2 sammen til betaling.

Jeg har aldrig oplevet noget lignende.. -også til den pris! (185 kr. pr. styk). Han burde klart ansætte mere personale og så tage en chill-pill. Vi handler i hvertfald aldrig der mere.

Ps. 2 af vores 8 høner var desuden forkølede. Nu må vi se hvordan de klarer den. De kunne heller ikke finde ud af at sidde på pind, så det måtte vi selv lære dem.

27 april 2020

Antwoord van Hønsegården

Manglende empati fra Louise Mølgaard Vidkjær i Corona tider.

I foråret er der altid rigtig travlt på Hønsegården.dk men i år er der ekstra travlt fordi mange går hjemme pga. Corona. Det giver ekstra pres på, og vi oplever mange besøgende kunder. Som du selv skriver, så var der mange mennesker da I var her. Vi er ligesom så mange andre virksomheder underlagt restrektioner om, hvor mange der må være samlet. Derfor bestræber vi os på at ekspedere hurtigt og effektivt - så folk kan komme videre. At du så ikke har empati nok til at forstå, at vi ikke kan stå og snakke længe om de forskellige racer, pasning osv., når der står en lang kø med kunder i Coronatider, er bare beklageligt. Jeg husker Jer tydeligt , og jeg husker at jeg svarede på en masse spørgsmål. Men da jeg til sidst skulle regne prisen ud, og I blev ved med at stille spørgsmål - måtte jeg sige at jeg nu regnede og koncentrerede mig om det. Og 180 kr. pr. høne har I givet. På vores store hjemmeside finder man i øvrigt svar på de fleste spørgsmål vedr. høns.

Men du kan tro at jeg rådgiver alt det jeg kan, når der er mulighed for det.

På Hønsegården går hønsene så man kan se dem. De er ikke pakket på forhånd, og kunderne kan se dyrene inden køb. Den måde at handle høns på er vi stolte af at kunne tilbyde vores kunder.

Vi er en lille virksomhed og når man handler med høns er der altså ikke råd til bare at ansætte ekstra personale. Så skulle du i hvert fald betale langt mere for hønsene. Rikke og jeg betjener kunderne, og sådan bliver det ved at være.

Kan klart anbefales:)

Vi havde i går Michael fra hønsegården ude og sætte det flotteste hønsehus op, og levere 4 virkelig flotte høns. Han fik hurtigt samlet huset, og resultatet er super godt. Michael var hele i vejen igennem rigtig sød til at svare på vores spørgsmål, og ikke mindst virkelig tålmodig og sød overfor vores ældste pige på 7 år, der havde utallige spørgsmål og var meget interesseret i at hjælpe:)
God og virkelig hyggelig oplevelse:)

9 april 2020

Antwoord van Hønsegården

Det var en virkelig hyggelig opsætning af hønsehus på Jeres fantastiske sted. Dejligt at se hvor glad Jeres datter blev. Hun bliver en fantastisk hønsepasser med den pasion hun viste.

pengemaskine

Vi skrev til hønsegården om de havde åbent da vi gerne ville komme forbi og det på dette tidspunkt var “ corona” tider. Intet svar. Vi valgte dog at køre 1 time op, da han skrev på sin hjemmeside at der var åbent. Stedet ligner slet ikke som hjemmesiden. Meget mere usselt. Det trænger til at blive frisket op. Vi gik rundt og kiggede på de forskellige høns, og havde hjemmefra sat os godt ind i det, så da det blev vores tur og vi mødte en meget stresset Michael og søgte vi lidt ekstra råd hos Michael som han jo tilbyder. Det havde han ikke tid til, og fortalte også at alle de høns der stod udenfor i hønsehusene ikke var til salg. Vi kunne vælge mellem de 4 racer der var gemt væk i stalden og som stod så tæt sammen som der bliver set i de skræk hønseprogrammer man ser i tv. I den startpakke havde han udsolgt af hø, så det fik vi ikke med, og da vi kom hjem opdagede vi at vi fik en mindre vandbeholder med en beskrevet. Køb ikke høns der. Der findes andre steder at købe høns. Man får ikke vejledning, og du får ikke hvad du betaler for. De høns vi har købt fandt jeg billigere hos en anden opdrætter. Jeg har klart fortrudt mit besøg der, og kommer ikke tilbage.

29 maart 2020

Antwoord van Hønsegården

Der er i perioder meget travlt og det er ikke muligt at besvare alle opkald, når der også skal bygges hønsehuse til de mange kunder, som køber bure her. I denne corona periode har der været ekstra pres på. I oplevede Hønsebyen i det tidlige forår hvor vinteren lige har sluppet. Selvfølgelig er der forskel på det I ser i marts - i forhold til billeder der er taget om sommeren, hvor at er grønt og solen skinner. Og JA - når der er mange kunder, kan der godt være stress på - men jeg oplever generelt meget glade kunder, som føler sig godt behandlet. Og jeg giver rigtig rigtig mange kunder god og saglig vejledning i hønsehold.

De høns der er til salg kommer typisk hjem om fredagen og bliver solgt i løbet af weekenden. Her kan folk se de 8 forskellige racer jeg sælger og jeg indfanger de valgte høns til folk. De står ikke pakket i kasser, men kan gå frit rundt til de bliver solgt. Det er jeg meget tilfreds med.

Du har fået præcis den vandbeholder der følger med i startpakken.

Jeg må være ærlig og sige, at jeg er glad for at du handler et andet sted fremover.

Jeg vil kun have glade kunder her og dem er der heldigvis masser af.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

En god oplevelse...

Vi har i september måned købt en startpakke hos hønsegården, som vi er fuldt tilfreds med!
Da vi også oplevede at der ikke kom svar tilbage, kørte vi ud og besøgte Hønsegården. Her blev vi mødt af Rikke og Michael og det var køreturen værd. Vi fik en god snak, selvom der var en del andre end os den dag. Vi bestilte en startpakke og aftalte en dag hvor det passede godt for os. Michael kom og satte huset op og vi fik en snak imens og besvaret de spørgsmål vi havde.
Efterfølgende dukkede der flere spørgsmål op, skrev en sms og fik svar med det samme - selv en sen fredag aften.
Vi er meget tilfreds med vores lille hønsehold og har haft en rigtig god oplevelse.

7 november 2019